isteyen herkes için bol bol dua ediyoruz Rabbim bekletmeden versin inşallah evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıcaklaallah oğluna uzun ömür versin en azından bir evladın var.alla inşallah banada hayırlı bir evlat verir.
o zaman kasım senin ayın olsun diyelim :)İnşallah canım inşallah. Doktor da bir sürü test yapıyor vs. ama daha belli değil neyim var neyim yok. allahım oğluna uzun ömürler versin inşallah. İnşallah sağlıkla gebe kalırsın tez zamanda ve kucağına alırsın 2. yavrunu :)
o zaman kasım senin ayın olsun diyelim :)
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. trombofoliyi bende yaptırdım bir şey çıkmadı ama diyorum bazen orada bir sonuç çıksaydı kan pıhtılaşması sonuçta diyecektim ki bundan dolayı oldu diye ve çok basit kan sulandırıcı ile gebeliğini devam ettiriyorsun ama sebepsiz olması daha çok kafa kurcalıyordoktora gittim öğrendiğimde baktı 1 tane düşügüm oldugunda düşük önleyici iğne verdi 6.haftada kalp atışlarını dinlemek için gittim ama yine yoktu kalp atımı.kese bozulmuş gelişim düşüktü .eve geldim kanama başladı doktoru aradım hemen gel dedi gittim kurtajla aldılar .patalojiye gitti sonuçlar normal gebelikmiş .2 .kürtaj yaşadıgımdan dolayı fakülteye sevk etti .genetik bölümüne .ordaki doktor mu desem hemşiremi biri bana sorular sordu kilo,yaş , aile düşük bilgisi vb. bir from doldurdu bir tüp kan aldılar trombofili paneli testi için .sonuçları bekliyorum .
geçmiş olsun kayıplarn son olur benımde 1 düşüğüm var şimdi tekrardan hamıleyımdoktora gittim öğrendiğimde baktı 1 tane düşügüm oldugunda düşük önleyici iğne verdi 6.haftada kalp atışlarını dinlemek için gittim ama yine yoktu kalp atımı.kese bozulmuş gelişim düşüktü .eve geldim kanama başladı doktoru aradım hemen gel dedi gittim kurtajla aldılar .patalojiye gitti sonuçlar normal gebelikmiş .2 .kürtaj yaşadıgımdan dolayı fakülteye sevk etti .genetik bölümüne .ordaki doktor mu desem hemşiremi biri bana sorular sordu kilo,yaş , aile düşük bilgisi vb. bir from doldurdu bir tüp kan aldılar trombofili paneli testi için .sonuçları bekliyorum .
biraz da kafaya takmayacaksın gerçekten stres de çok etkili oluyor ve gebe kalmayı engelliyor.. benim komşum 2 senedir deniyordu her ay tamam bu ay oldu hamileyim diye bekliyordum ama hep hüsran derken kafayı takmadı artık aman nolursa olsun dediği anda hiç beklemediği ay hamile kaldı şuan 13 haftalık. Allah sanada nasip eder ama kafaya takmayacaksın ilk etaptaDiyelim ama umut etmeyeyim yine. Her ay negatifi görüyorum çok üzülüyorum sonra. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kesin hamile kalırım gözüyle baktım. Regl oldum. Çok üzüldüm çok ağladım geçen ay çok yıprandım ben aslında.
biraz da kafaya takmayacaksın gerçekten stres de çok etkili oluyor ve gebe kalmayı engelliyor.. benim komşum 2 senedir deniyordu her ay tamam bu ay oldu hamileyim diye bekliyordum ama hep hüsran derken kafayı takmadı artık aman nolursa olsun dediği anda hiç beklemediği ay hamile kaldı şuan 13 haftalık. Allah sanada nasip eder ama kafaya takmayacaksın ilk etapta
öyle tabi kafan rahat olması iyi.. bekleyip hüsran yaşamaktansa umutlanmayıp süprizi yaşamak daha güzel olur da işte biz kadınlar kafaya takmamayı beceremiyoruz maaleseftakmamaya çalışıyorum ama işte takmamak için sanırım belli bir zaman geçmesi lazım. Bu ay biraz durgunum ama öyle olsun olacak diye tutturmuyorum takmıyorum biraz. Çünkü biliyorum ki rahim de yara var ve yara için tedavi görüyorum şu an. o yüzden bu ay kafam rahat.
öyle tabi kafan rahat olması iyi.. bekleyip hüsran yaşamaktansa umutlanmayıp süprizi yaşamak daha güzel olur da işte biz kadınlar kafaya takmamayı beceremiyoruz maalesef
hadi bakalım az kaldı randevuna canım yaa :) heyecanlanıyorum bende senin için her randevu yeni heyecangeçmiş olsun kayıplarn son olur benımde 1 düşüğüm var şimdi tekrardan hamıleyım
evt az kaldı yarın aksam heycan dorukta olur bende perşembe sabahıda dr kapısında kalp kirizi geçiririm artık bir gun krız tutucak diye çok korkuyorum küt diye gidicem heycandanhadi bakalım az kaldı randevuna canım yaa :) heyecanlanıyorum bende senin için her randevu yeni heyecan
CANIM eğer sonuç benimkide aynısı olursa genetik test yapıracağım sebebi nedir çok merak ediyrmHayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. trombofoliyi bende yaptırdım bir şey çıkmadı ama diyorum bazen orada bir sonuç çıksaydı kan pıhtılaşması sonuçta diyecektim ki bundan dolayı oldu diye ve çok basit kan sulandırıcı ile gebeliğini devam ettiriyorsun ama sebepsiz olması daha çok kafa kurcalıyor
Evet genetikte yaptır mutlaka eğer trombofolide bir şey çıkmazsa..eşinle beraber yaptırmak lazım genetik testi... bende yaptırdım ama sonucum daha çıkmadı..CANIM eğer sonuç benimkide aynısı olursa genetik test yapıracağım sebebi nedir çok merak ediyrm
artık idare edeceksin canım bebişi görmek için değer yani :)evt az kaldı yarın aksam heycan dorukta olur bende perşembe sabahıda dr kapısında kalp kirizi geçiririm artık bir gun krız tutucak diye çok korkuyorum küt diye gidicem heycandan
senin sonuc nezamn cıkıcak cnmEvet genetikte yaptır mutlaka eğer trombofolide bir şey çıkmazsa..eşinle beraber yaptırmak lazım genetik testi... bende yaptırdım ama sonucum daha çıkmadı..
saol canım hayırlı olur inşallah.. inşallah hamilesindir.. benimde öyle batıma az kaldı kısmetse 19 ekim bat..mrb topik hayırlı olsun benimde bat a 5 gün kaldı kasıklarım sürekli ağrıyo elim ayağım buz kesiyor bel ağrım da var hamilelik mi adet belirtisi mi bilmiyorum bekleyip görecez inşallah hayırlı haberdir bu arada ilk bebeğim olacak
varya beni bir görsen dr kapısında ellerim bacaklarım elektrik çarpmış gibi titriyor hele usg girdiğimde gözlerimi kapatıyorum oan ben öbür tarafa gidip geliyorumartık idare edeceksin canım bebişi görmek için değer yani :)
biraz uzun sürüyor demişlerdi 3 eylülde vermiştim. 1,5 ay sürer demişlerdi dün aradım ulaşamadım bugün yine arayıp soracağım sonuç çıkmış mı diyesenin sonuc nezamn cıkıcak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?