Yazdiklarimin hepsini okuyup öyle yorum yapın istiyosaniz benim zaten bir evim var ev almak gibi bi derdim yok Ev almamizi mecbur koşan kp Benim evim zaten ayriydi kp evi müteahhite verince evler bitene kadar beraber oturalim idare edelim dedik
Yazdiklarimin hepsini okuyup öyle yorum yapın istiyosaniz benim zaten bir evim var ev almak gibi bi derdim yok Ev almamizi mecbur koşan kp Benim evim zaten ayriydi kp evi müteahhite verince evler bitene kadar beraber oturalim idare edelim dedik
Temizlik hiç yok canım sıklığında değişiklik yapmiyo o yüzdenbakın sizin pencereden bakınca siz haklısınız
ama kaynana da öyle alışmış o yaşa gelmiş değişir mi
ben her banyodan sonra banyo temizlemem mesela haftada bir temizliğe yardımcı geliyor o temizler o olmasa 10-15 günü bulur
eve gelin gelirse de o geldi diye ben temizlik sıklığımı değiştirmem beğenmiyorsa o temizlesin derim
insanlar yaşlandıkça daha vurdumduymaz olur
biz çocuğa dair en ufak bir şeyde ay pis derken buradaki kv delerin nerede ise %99 u eli ile yemek yedirir vs vs
bakış açıları farklı olduğu işçin aynı evde kv ile oturmak zor
aynı şekilde kv ye çocuk baktırmak da bunun için imkansız bence
bakıcım 3,5 aylık çocuğuma asgari ücret artı yol parası gibi bir miktar ile baktı kv ben bakarım dedi ama olmaz dedim
neyse bakıcıya verdiğim miktar benim maaşımın dörtte biri idi
sonra bakıcı bizi bıraktı
kv yine bakarım dedi ama güvenemeyip işi bıraktım
bu arada evimiz vs de yoktu ki standardın üzerinde gelirimiz vardı buna rağmen kv bakacağına bu geliri unuturum dedim
zira önceliklerin ev, araba değil çocuğumun bana göre yetiştirilmesi idi
Sen onlara götür elitinin kızını bahane etAnnem ben bakarım ama kv ne ayıp olur diyo ablamda var o da bakabilir ona cuzi olarak parada veririm skinti değil Ama kayinvalide ile ayni evdeyken onları nasıl cagiriyim gelin bakın diye
Çok yüz verme anne şurayıda bi silsen falan diye tatlı tatlı gir lafa eli ayağı tutuyorsa bi zahmet yapsınKırk yıl temizlemesem temizlemez Kızartma yapar etrafındaki bütün Tencereler ocak yağ içinde Tazgahi felan bi sileyim demez Mutfağıda ben temizliyorum arkasından
Temizlik hiç yok canım sıklığında değişiklik yapmiyo o yüzden
Kv 45 yaşında bişey söyleyince hemen bozuluyorÇok yüz verme anne şurayıda bi silsen falan diye tatlı tatlı gir lafa eli ayağı tutuyorsa bi zahmet yapsın
Bende canım büyük sorun benim için ne yapacagimi bilmiyorumİyide o daha bebek. Diğer torunu okula götürüyor diyorsunuz. Karda kışta küçücük bebek hergün yollara düşecek bu durumda. Hasta olmaması mümkün değil. Ben en çok buraya takıldım
Bozulsun sende bu duruma bozuluyorsun bakKv 45 yaşında bişey söyleyince hemen bozuluyor
Açıkçası ben çocuğumu emanet edeceğim kişinin sadece çocuğumla ilgilenmesini isterdim. Diğer torun büyük bile olsa onunda beklentileri ve ihtiyaçları olacaktır mutlaka. Sizinki daha bebek. Bütün dikkatini ona verebilecek mi kayınvalideniz? İşe başlamayı erteleyin bence biraz.Bende canım büyük sorun benim için ne yapacagimi bilmiyorum
bir yana dediğin mesele işin özünü oluşturuyor ki:)9Neyse arkadaşlar kv nin bakıp bakmamasi bi yana çocuğunuzu kaç aylıkken biraktiniz ayrılık anksiyetesi yasadimi. Siz yokken yemeğini yemede skinti çıkardı mi ? Bakan kişiye alıştımı hemen sizi aradımı ? Veya başka sorunlar ciktimi üstesinden nasıl geldiniz İşe gittiniginiz için erken kalkiyosunuz çocuğun uyku düzeni nasıl oldu erken yatıp erken kalkıyo mu ? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim
Evet ben değilim kimse çocuğunu gule oynaya birakmamistir tecrubelilerden bu sorunu nasıl aştıkları ile ilgili yorum almak istedim. Bu kadar sert yorum yapacak bişey yok ortada Eger bi öneriniz yoksa yorum yapmayadabilirsiniz. Burası bir derdim var bölümü bende dert yanıyorum ama senin hoşuna gitmiyosa okuma da yazmadaçalışma o zaman bu kadar dert yanacaksan bir tek sen değilsin bebeğini bırakıp işe başlayack olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?