Bebeğimi çok kıskanıyorum acil yardımcı olun lütfen☹️

Sen kayinvalideni sevmiyorsun o yüzden yaptığı her hareket sana batıyor yanlış yoldasin

Yapmayın böyle şeyler ya ne gerek var ki. Bu insanlar kendi dönemlerinde ayıp olarak görüldüğü için kendi çocuklarını sevemediler. İşlerinden vakit ayırıp çocukları ile tam ilgilenemediler. Torunları olmuş heves ediyorlar, sevmek istiyorlar, bu seferde gelinlere bi haller oluyor. Ne sıklıkla gidiyorsunuz, kaç saat kalıyorsunuz orda da çocuğun uyku düzeni bozulacak. Ayrıca kendi ailenizin yaptıklarını siz görmüyor olabilirsiniz bide eşinize sorun bakalım o ne diyor. Yani ne kötülük ettiler de insanları torunlarını sevmekten mahrum ediyorsunuz.

Dünya geniş yahu dünya geniş dar etmeyin kendinize. Sevgiyle, sevmekle bitmez çoğalır herşey..
Uyandırmasına sinir oldum diyosunuz o konuda haklısınız ama gözü sürekli çocuğumun üstünde demişiniz. Bakması bile batıyor size. Baksın ya sevsin doya doya baksın izlesin sevsin torunu. Evladının evladı o.
Sevmese çocuğumun yüzüne bakmıyorlar diye hayıflanacaksınız.
Ben hayatımda böyle sevgi görmedim diyor kimi duysam torun sevgisine.
Siz kesin çizgiler çizdikten sonra orayı geçemezler zaten. Ama kalp kırmayın, kalp kıracak kadar uzun değil bu ömür..

2 aylık bebeği sallamaniza gerek yok neden salliyosunuz besleyin yatirin yatagina uyur kiskanmaniza gerek yok o da babaanne kani kaynar sevsin ama anne uyandirmayalim uyaninca seversin deyin ya da uyuyana kadar o alsin kucağina bi çözüm bulunur konuşun

Bunu komşu Ayşe teyze demiş bence. Misafirimin yanında, oğlumu ensesinden öpünce; ensesinden öpme arsız olur demişti bu da öyle birşey.

Eşimin ailesindende kıskanmıyorum tabiki sevsinler onlarında evlatlarının evladı dediğim sadece uyurken çocuğumu rahatsız etmesi beni çok soğuttu dediğiniz gibi umarım sabredebilirim

Ama ilk mesajında "bebeğimi kayinvalidemden aşırı kıskanıyorum, kendi ailemden kiskanmiyorum" dediniz ve kiskanmaniza kılıf olsun diye de bebeği uyandirmasini söylediniz.
Şimdi de kiskanmiyorum diyorsunuz.
Kendi kendinizi yalanladıniz.
Konunun aslı, kayinvalideye gıcık oluyorsunuz. Bebeği sevmesine ise ifrit oluyorsunuz. Ha uyandırması rahatsız edici ama güzel bir söylemle bunun önüne geçilebilir.
Ama yok, kız ailesi melek erkek ailesi şeytan ilkesini benimserseniz böyle kendinizle çelişen cevaplar verirsiniz.
Bebeğinizin cinsiyeti nedir bilmiyorum ama dua edin de bir oğlunuz olmasin. İlahi adalet vardır ve gelininizde bebeğini sizden kıskanır da o zaman bu günleri hatırlarsınız.

Son düzenleme:
Hala lohusasısınız, daha 2 aylikmis bebeğiniz, sağlıkla buyutun. İlk zamanlar yaşanabiliyor öyle şeyler. Zamanla azalacaktır bu duygularınız. Benim kayınvalidemi de çok sevdiğim halde, uyku saatini filan geçirdiğimizde sinir olurdum. Annenize karşı neden normal karsiliyorsunuz onu anlayamadım ama, benim annemle zaman geçirme şansım olmadı ama muhtemelen olsaydi uyku saatini gecirseydi ona da kızardım. Biraz içinizi ferahlatmaya, rahatlatmaya çalışın. Rahat bırakın kendinizi, her zaman kontrol edemezsiniz herseyi. Zaten uykusu olduğu halde uyuyamadığı çok zaman olacak :)

Siz bir düzen kurarsınız, bazıları o düzeni bozmayı çok sever. Kayınvalideniz o tiplerden; aileniz tabiki daha dikkatli davranır.

Kajmery34 T torarikar bir detayı atladım yazarken. 5 yasında cocugunu sehır dısındakı anneanneye atıp ilgilenmeyen ve sonra anne oldugunu hatırlayan bir kadın. Gecımını bizim sağladıgımız ve yapılanı beğenmeyen biri. Herseyı gectım inşallah cocugun olmaz olsada cektırsın diyen bırıne benım cocuklarımı göstermem onun için nimet. O yuzden iplemiyoruz ve değer vermıyorum. Ben ona hep ıyı yaklastım ama değer bilmeyen biri

Çocugun en guzel zamanlari,daha yürümüyor,konusmuyor,bebek bunun tadını çıkarması gereken anne. Babanne değil. Oglunu istedigi gibi sevemeyen yani ayıpmış ya hani,onlarin zamaninda,uyuyan torununa da salça olmasa daha iyi bence.

Bence bu kadar kötü niyetli düşünmeyin ya. Çocuğa salça olmak falan ne demek kadın el değil babaanne. Ayrıca çocuğun en güzel zamanlarını çalmaya çalışmıyorlar. Zaten çocuk konu sahibinin, kimse çocuğu ellerinden almaya çalışmıyor. Torunu görsünler diye ziyarete gidip, çocuğu seviyorlar diye şikayet etmek çok aklı selim bi düşünce değil

Kocasının zoruyla gidiyor bence ama zaten cokta istekli gitmiyor öyle yazmış .

Vahiy yoluyla öğrenmesen bile yorum yaparken anlayışlı yorum yapabilirsin.
Çocuğunun uykusuna saygı duyduğun kadar toplum içinde( sanal bir forum olsa bile) neyi nasıl konuşacağını bilerek yorum yaparsan vahiy beklemene gerek kalmaz.

Bu bebegı kıskanmak degıl iyiliğini dusunmek.
Kocan annecıyse annesıne laf ettırmiyosa sende evlatcı ol, uykusundan eden baban olsa bırak cocugu demeyi bil.

Bebeğinizi kıskansaydınız zamanla geçer her şey yeni derdim fakat siz kayinvalidenizi, eşinizin ailesini sevmiyor, istemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…