• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimi dogurmaya karar verdim

Doğurmanın kürtaj dışında bir alternatifi olmadığına göre konu gayet anlaşılır bu haliyle. Hayır bir de başkasının konusunda sayfalarca kendi hayatınızın geyiğini çevirmeniz konuyu konu sahibinin link vermemesinden daha okunmaz/takip edilmez kılıyor.

Üst tarafta benzer bir yoruma cevap verdim. Onu okuyunuz. Yeterli gelmezse, yönetime bildiriniz yorumlarımı.
 
bence eski eşinizle olan fotoğraflarınızı bir bellekte saklayın. ilerde çocuğunuza verirsiniz. evet belki kötü bitti ama bir zamanlar birbirinizin her şeyiydiniz. birbirinizi alttan aldınız dinlediniz gezdiniz eğlendiniz sadece kötü zamanlar yaşamadınız bunun hatrına bence çocuğunuza babasını hiç kötülemeyin.
ben de olsam doğururdum karşılıksız sevginin en kralını yaşayacaksınız ne güzel sevgiye boğulacaksınız ve sevgi varsa güç de vardır.
 
[/QUOTE]
Eşiyle boşanma arefesinde çocuk yapan kişisin sen değil mi ?
Neyse ki bu konuda akıllı davranmışsın.
Bir yavrunun günahına girmemişsin en azından.
Adam pat diye boşanmak istiyorum demiş ve boşanmışlar. Tedavi görüyormuş konu sahibi
 
Artık o şahısla Hiç bir bağım kalmadı diyorsunuz ya acaba hangi alemde yaşıyorsunuz anlamadım ki.
Eş olamadınız birbirinize ama yavrunuza iyi birer anne baba olun, kişisel hırs ve uyumsuzluklarınızı bir kenara bırakın bir süre geçtikten sonra mümkünse eski eş kişisi ile birlikteliktir kontrollerine gidin tüm yükü üstünüze almayın hem siz hem de o ebeveynliğe hazırlansın.
Hiçbir bağım kalmadı diyip diyip rüya aleminde gezmeyin derim seviyeli şekilde nasıl bu işi yürütecem kısmını düşünün
Baktınız ki olmuyor üzülüyorsunuz o zaman kesinlikle mesafe koyacaksınız adam ne koca ne baba olabilcek durumdaymış diyip yola devam edin.
Cesaretiniz için tebrik ediyor hayırlı bir doğum diliyorum
Konu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.
 
Bebişini sağlıkla kucağına alır ve çok mutlu, upuzun bir ömür yaşarsınız inşallah. En azından kafandaki soru işaretleri bitmiş gitmiş. Artık bebeğine ve kendine odaklanabilirsin. Adamın hayatınızda olmayacağına üzüldüm desem yalan olur çünkü bazı adamlar gittiklerinde ayrı bir güzeller...
 
Konu sahibinin eşi şu yazdıklarınızı yapmayacağını açık açık belirtmişti... sanırım ona istinaden bağım kalmadı dedi. İstemeyen adama zorla babalık yaptıramıyoruz malesef.
Valla hanımefendi nüfusunda baba hanesi boş kalamayacağına göre istese de istemese de hukuki sınırlar içersinde babalık yapacak yok öyle herşeyi anneye yık hiç sorumluluk alma falan. Hem bu işler belli olmaz hamilelik enteresan bir dönem
 
  • Beğen
Reactions: 000
ailemde sknti yok artik..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum hayatimi..bugun alisverise gittim cok mutluydm uzun zmandr hic bu kdr iyi olmamstm kendime yeni kiyaftler hamile pantolonu tshirti aldm
Ay ne güzel yaaaa
Eski eşiniz öğrendi mi gebeligi.kacirmis olabilirim
 
Yok yahu yaptım mı? Hiç hatırlamıyorum valla hatta az önce konuya baktım hiç tanıdık gelmedi. Yaptıysam da ayrıntı okumadan yapmışımdır. Ama yapmadım bence.
O kadar çok konu var ki...daha önce yorum yapmis olup konuyu hatirlamamak da kusur değil.eski konumdan hatırlarsınız diye konu açılmamali.kucuk bir özet alıntı yapılabilir.konu dışında yazışmalara sebep oluyor.
 
Tebrik ederim, hayırlı olsun. Çoğunlukla mantığını kalbinin önüne koyan bir insanım ama şu durumda kalsaydım, ben de sizin aldığınız kararı alır, yavrumu doğururdum ya. Maddi manevi yetebilecek olduğunuzu düşünmeniz zaten yeterli. İnsan elbette çocukları anne babasıyla aynı çatı altında büyüsün istiyor ama mutlu bir hayat sürmenin de tek formülü yok. Anne babasıyla aynı çatı altında büyüyüp de mutsuz olan bir sürü insan da cabası. Dilerim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız ve birlikte uzun, mutlu, huzurlu bir hayatınız olur. Zaten güçlü hisseden bir insan, bir de yavrusunun kokusunu içine çekince on kaplan gücüne ulaşıyor.
 
Bebek doğup bilinçlenince ayrılsaydınız belki adapte olması daha zor olurdu, şimdi zaten sadece annesinin olduğu bir ailede dünyaya gelecek
Babasıyla pek bağ kurabileceğini sanmam

Ben bu kararı alamazdım gerçi

İnşallah her şey gönlüne göre olur
 
hamile oldugumu biliyor en son aldrcagimi soylemstm.. ama son durumdan haberi yok
haberi yokmu?
doğuma kadar sölemeyecekmisin?
nufusu kimin üzerine alacaksin:)
evlat candir. iyi karar vermişsin. tebrik ederim:)
 
Diyorum ki keşke öteki konunun devamına yazılsa gelişmeler. Böyle konu açıp "zaten biliyorsunuz" mantığı ile yazılınca anlamsız oluyor konu. Ben önceki konuyu bilmiyorum mesela. Dolayısıyla bu konuyu okuyunca "bebek nasıl çıkacak ki başka türlü" diye düşündüm. Yanlış mı düşündüm ki?

eski konuyu bilmeyen nasıl yapırum yapacak diye düşünüyordum ki
senın yorumun güldürdü beni
 
eski konuyu bilmeyen nasıl yapırum yapacak diye düşünüyordum ki
senın yorumun güldürdü beni

İşte asıl sorun burada ama sanki asıl sorun ayrıntı yok insanlar nasıl anlasın diye çeşitli şekillerde yorum yapan bendeymiş gibi yorumlar geldi şahsıma. Hassas bir konu imiş öğrendim ve yorumum farklılaştı. Ancak nereden bileyim hassas konu olduğunu. Misalen konu sahibi evli bir adamla birliktelik yaşayıp hamile kalmış biri de olabilirdi. O zaman yorumlar eminim farklı olurdu. Konu sahibi gayet sakin açıklama yaptı da şakşakçı ablalar pek gerildi :)
 
Back
X