bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
zaten davayi acmisti.karsilikli biseyleri duzeltmeye calisiyorduk.dun dr a israrla goturmek istedim.bebegimi sen akil hastanesine yat dedi.bugun de ben yapicam sen.duzelmezsin dedi.

zaten davayi acmisti.karsilikli biseyleri duzeltmeye calisiyorduk.dun dr a israrla goturmek istedim.bebegimi sen akil hastanesine yat dedi.bugun de ben yapicam sen.duzelmezsin dedi.

ben hayatımda boyle bırseyı ılk kez duyuyorum kocanız kafadan kontak

Ya önceden açtığınız konuları da okumuştum.
Şimdiye kadar neden boşanmadınız ki adam belli ki sizi gram sevmiyor bunu da sürekli dile getirmiş.
Sizinle ilişkisine eyvallah ediyorsunuz tamam da çocuğunuza da zararı dokunacak bu şekilde giderse.
Hayırlısı olsun sizin için bence birşey kaybetmezsiniz boşanırsa boşansın.

İyi de zaten diyorsunuz boşanma aşamasındaydık diye. Ki bir de yalan söylemişsiniz. Çekirdek kaçtı diye neden söylemediniz? Ayrıca ben olsam o anda götürürdüm çocuğu. İhmalkarsınız.
kardedim.yalan soylemedim ne yalani av.oku konumu neresinde.yalan.var

Ya önceden açtığınız konuları da okumuştum.
Şimdiye kadar neden boşanmadınız ki adam belli ki sizi gram sevmiyor bunu da sürekli dile getirmiş.
Sizinle ilişkisine eyvallah ediyorsunuz tamam da çocuğunuza da zararı dokunacak bu şekilde giderse.
Hayırlısı olsun sizin için bence birşey kaybetmezsiniz boşanırsa boşansın.
sevmiyor degil mi bunu soyle bana. kafama vura vura soyle sen ordan anliyorsun ben burdan anlamiyorum cunku.anliyorum belki de hep ustunu ortuyorum.inanmak istemiyprum bu gercege.seven adam.nasil davranirdi peki

sevmiyor degil mi bunu soyle bana. kafama vura vura soyle sen ordan anliyorsun ben burdan anlamiyorum cunku.anliyorum belki de hep ustunu ortuyorum.inanmak istemiyprum bu gercege.seven adam.nasil davranirdi peki
seven adam nasıl mı davranırdı
seven adam boyle davranmazdı dıyelım dırek

kardedim.yalan soylemedim ne yalani av.oku konumu neresinde.yalan.var

..esime de soyledim ama o cok panik yapmadi nefes aliyorsa biseyi yoktur dedi.ona kuru uzum attigimi soylemedim mamaya.

Adama niye yalan söylüyorsunuz ölecekmiş çocuk farkında mısınız alıp doktora götüreceğinize beklemişsiniz sonra da gerçekten bi haber adama doktora götürmedi diyorsunuz. Hayret bir şey.

canım benim bak eski konularını aç bir oku, adam kendi ağzıyla söylemiş sevmeden evlendiğini, sevseydi katlanabilecegini.
ne yazdığını mı unutuyorsun?
adam elinde anlaşmalı boşanma protokolu ile geziyor daha hala sevmiyor mu diyorsun.

esimle 1 bucuk yillik evliyim bir cocugum var.dogumsan sonra cok hassas oldum.bebegime bisey olacak diye...o bu hassasiyetimi kaldiramadi.kizlar nasil anlatsam bilmiyorum
zaten sevgisini.ilgisini gostermeyen biri.onun.koyune gidiyoruz bebegim.rezil oluyor koyde ama sirf o istiyor diye gidiyorum.donus yolunda bana insan aski sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben yanlis yaltim.diyor.her hareketimi elestiiryor.ne yapsan gozume batiyor diyor.asik.olarak evlenseydim bu.kadar gozume batmazdi diyor.fiziksel olarak da beni pek begenmez.sonumuz bosanma diyip durdu her kavgadan sonra.son zamanlarda da anlasmali bosanma dilekcesi hazırlamıştı.her kavgadan.sonra verecem verecem diyip durdu.en son bugun gitti verdi.ben de ver dedim.ama verebilecegini dusunmuyordum icim burkuldu.ikimizin de ikinci evliligi.onun.ilk evliliginden bir kzii var benim ilkinden cocugum yoktu.
benim sucum.yokuydu tabiki var bazen onu cildirttim.takintilarimla bogdum.terapiye baslamistim yarida biraktim.bu olaylar olunca.yine de beni bu kadar kolay gozden cikarabilecegini dusunmemistim.ama artik gururlu durmak istiyroum.her kavgadan sonra gittim.aaeildim.ozur diledim aenden asla ayrilamm.falan dedim.o da cok guveniyorud ayrrilmayacagima ama artik bitti.ben olsem de yalvarmayi aglamayi dusunmuyorum.sadece dik durmak istiyorum dimdikama nasil...bana yardim.edin tecrubeli hanimlar zaten her kavgadan sonra da bosol diyip durdu bana

kizlar ben bugun cok kotuyum.cok dengesiz davraniyirum bir bosanmayalim diyorum bir bosanmak.istiyroum ben de diyorum.bir yalvariyorum agliyorum bir dik.durmaya calisyorum.cok kotuyum.bana yardim.edin.sonucta eski karisi bundan bosanmak istemis bu istememis.kadin esyalarla evi terketmis geri donme sarti olarak da çıktığı evi satmasini yeni ev almasini istemis.kabul etmis hallederiz diye.sonucta beni cok kolay gozden cikardisordum sevmiyor musun diye sevmiyorum dedi.bir de diyor ki ben 40 yasinda adamamin sevgi en son gelir uyum ararim huzur ararim vs....ama eski karisi bosanmak istediginde bu sormus sevmoyor musun diye kadin sevmiyorum artik demis.bana yardim edin.

GUNCELLEME
kizlar bubson olayima yorum yapar misiniz.dun aksam mutfak lavabosu tikanmisti.su aklmiyordu bu da bana soylene soylene temizledi sokup.daha once bir kez.yine boyle tikanmisti.yine sokmek zorunda kalmisti.bir daha dikkatli kullan demisti ben de kullanamadim acikcasi.iyiki de bosuyorum ben seni diye soylenerek soktu.temizledi.
ikinci olay da aksam bebege uzun kollu giydirmistim hic kiyageti kalmamisti kosalar makinedeydi.klimayi da 21 dereceye ayarladim.bu mutgakta isini bitirince geldi.basladi.kizmaya sana kac ekz.dedim 25 e ayarlicaksin diye dedi
arada bir kufur etti onu yazmicam ustune de lanet kadin dedi.
soruyorum simdi bu iki olay hakkindaki yorumunuz nedir oldugu gibi anlattim size.
esimle bosanma asamasindayiz ama bir kere daha deneyelim.dedik 4 eylulde dava var ama ayni evdeyiz.belki iptal ederiz bosanmayi diye dusunuyorduk anlasabilrisek.
bugunku olayi anlatmaliyim.beyefendi gecen hafta aileseinin yanina gitti haftasonu ord akaldi.bu hafta sonud a gitmek istedi benimle beraber.ben de olabilir ama evin ihtiyaclati var pazara cikmak lazim.kuafore gidecem bunlati halletmeliyim.dedim bana kiizyor hicbir isin normal.degil cabucak hallet gidelim.diyor.kizlar Allah askina adam zaten 3 te yatiyor gece sabah 11 de kalkiyor.ben de 10 gibi kalktim kalktiimdean beri bebege kahvalti hazirla bize hazirla mutfagi toparla bebek kustu banyo yaptir bu islerle ugrastim.evin yicek eksigi var pazara cikmaliydik benim kasim.gozum biyigim birbirine girdi kuafore gitmeliydim.gec kaldik koye diyor.bir an once gitmeliyiz diyor koyde d ebir halt yok afedersiniz gidip.oturacaz oyle.
ben diyor birlikte aktiviteolsun diye yapiyorum diyor.ben de koye gidip kos kos oturmak aktivite degil dedim.daha baska seyler yapabiliriz dedim.ama ben salak gibi simdiye kadar heo gittim aman gonlunu kazanayom aman iyi olayim diye ama bebekle zaten zor.neyse sinirlendi bosaniykruz ailem de de herkese dicem dedim.gule gulr de dedim.simdi otjrmua ablalariyla ailesiyle bol.bol dedikodumu ediyrodur.
yaranamadim ev isi cocuk yemek bacaklarima agrilar girdi zaten.sizin yorumunuz nedir degerli hanimlar gercekten.sinirimden agliyorum su an bir de ablalariyla dedikodumu yapmasindan nefret ediyorum ama simdi tüttürüyordur lafi.
ayrica ben zaten 10 dan beri ev isi cocuk kosturuyorum kwndisi rahat.gitmeye yakin cabuk cabuk acele et koye gidecez demesi beni cildirtiyor sanki ben keyif yapiyorum evde ben kosturmuyorum.zaten bebekle zor degil mi koy kizlar biseyler soyleyin Allah askina
organik pazar vardi burda arabayla goturecekti taze sebze alackatim bebegime sinirlenip.defolup koye gitti bebegin beslenmesi de umrunda degil.
dun konu acmistim burda koy neselesi vs.
kendisi su an koyde bosanacagimizi soylemis ablasi da aradi beni bana kziiyor.ve aynen dedigi soyle hasta diyor sana bitirmisin adami....benden yorumsuz bosanmaya kararliyim
dunku konum bu da

Adama niye yalan söylüyorsunuz ölecekmiş çocuk farkında mısınız alıp doktora götüreceğinize beklemişsiniz sonra da gerçekten bi haber adama doktora götürmedi diyorsunuz. Hayret bir şey.
okey kardeş seninle tartisamam simdi

okey kardeş seninle tartisamam simdi
ama arkadas haklı ben bu ayrıntıyı kacırmısım mesela
esınıze cekırdek kactıgını soylemıyorsunuz doktora gıdelım dıye tutturunca normal olarak adam zaten tuhaf bır adam dırek sızı bosamaya kalkmıs ama kızmasında haklı hem soylemıyorsunuz hemde doktora goturmedı dıye kızıyorsunuz e nıye sakladınız kı

Ya bi siz gitsenize şu konudan kadının zaten canı burnunda.

esınıze cekırdek kactıgını soylemıyorsunuz doktora gıdelım dıye tutturunca normal olarak adam zaten tuhaf bır adam dırek sızı bosamaya kalkmıs ama kızmasında haklı hem soylemıyorsunuz hemde doktora goturmedı dıye kızıyorsunuz e nıye sakladınız kı

Çok saçma değil mi cevabı? Hem diyor ki "yalan söylemedim konumu oku", kendi mesajını yüzüne vurunca da "sinli tistisimim cinimm"... Adam zaten boşayacakmış belki de bu olayla ilgisi yok. Ayrıca adama da bana yaptığı gibi davranıp, habire yalan söylüyorsa boşanmak istemekte haklı. Konu sahibi aklı başında birine benzemiyor.

bakin ben bebegimi gozlemledim 10 15 saniye sonra kendine geldi ilerleyen dakikalarda her sey normale dondu.esimi aradim.isyerindeydi.ona olani anlattim sadece uzum cekirdegi soylemedim.ardindan evden ciktim hastanenin tam.karsisinda lokanta var.orda oturdum.acil bir durum olursa 30 saniye otede hastane var.bebek gayet iyiydi bu arada etrafi izliyor guluyor oynuyor vss..biseyi yoktu.esimi bekledim.yemek yedik.bebegi surekli takipteyim.bu arada.
yemekten sonra adama dedim salaklik.yaotim kuru uzum koymustum mamaya cekirdegi gitmis olabilir nefes borusuna diye suoheleniyoruk dedim.gayet sakin karsiladi.bisey olmaz dedi ben yine de bir muayene ettirmek istiorum deidm hastane karsimizda.yok dedi ben goturmem sen goturuyorsan gotur.ben eve gidiyorum.sen akil hastanesine yat dedi.ben de kalktim hastaneye gittim
doktorun hemsiresi geldi bakti bunun bsieyi yok dedi.ama internette okudum bogazina kacsa da belli olmuyormus dedim.nefes alis verisi kotu olurdu zorlanirdi bunda bisey yok dedi.oksijen aleti varmis onu takti parmaklarina 100 uzerinden 97 imis oksijeni eve goturun bireyi yok dedi.eve geldim suratsiz adam yuzume bakmadi sormadi bile naptin.diye.

bakin ben bebegimi gozlemledim 10 15 saniye sonra kendine geldi ilerleyen dakikalarda her sey normale dondu.esimi aradim.isyerindeydi.ona olani anlattim sadece uzum cekirdegi soylemedim.ardindan evden ciktim hastanenin tam.karsisinda lokanta var.orda oturdum.acil bir durum olursa 30 saniye otede hastane var.bebek gayet iyiydi bu arada etrafi izliyor guluyor oynuyor vss..biseyi yoktu.esimi bekledim.yemek yedik.bebegi surekli takipteyim.bu arada.
yemekten sonra adama dedim salaklik.yaotim kuru uzum koymustum mamaya cekirdegi gitmis olabilir nefes borusuna diye suoheleniyoruk dedim.gayet sakin karsiladi.bisey olmaz dedi ben yine de bir muayene ettirmek istiorum deidm hastane karsimizda.yok dedi ben goturmem sen goturuyorsan gotur.ben eve gidiyorum.sen akil hastanesine yat dedi.ben de kalktim hastaneye gittim
doktorun hemsiresi geldi bakti bunun bsieyi yok dedi.ama internette okudum bogazina kacsa da belli olmuyormus dedim.nefes alis verisi kotu olurdu zorlanirdi bunda bisey yok dedi.oksijen aleti varmis onu takti parmaklarina 100 uzerinden 97 imis oksijeni eve goturun bireyi yok dedi.eve geldim suratsiz adam yuzume bakmadi sormadi bile naptin.diye.
bırsey sormak ıstıyorum
bebegınızın bogazına bırsey kactıgında daha kotusu olabılırdı allah korusun aksam esınız gelene kadar vahım seyler yasanabılırdı
ustelık hastane cokta yakınmıs oraya kadar gıdebılmıssınız
neden esınızı bekledınız ben olsam kendım gıder hastanede cocugun bogazına bırsey kactı korkma ama ıyıymıs sımdı eve donuyoruz haber verım dedım derdım konu kapanırdı

esınız hatalı ona bırsey demıyorum ama sız neden esınız olmadan hastaneye gıdemıyorsunuz onu merak ettım ha bogazına bırsey kacmıs ha dusmus kafasını kırmıs patlatmıs farkı yok cocuk bu can meselesı nasıl bekleyebıldınız onu merak ettım

Back
X