bebegimi doktora goturmek istedigim icin bosanmaya karar verdi

bana da kendimi kötü hissettirdi, ben buradan anlamıyorum sen oradan anlıyorsun filan diyerek. birden yanlış mı hatırlıyorum dedim, kocası kendi ağzıyla söylemişti aşık olsaydım katlanırdım aşık değilim sana diye.
bi de bisey farkettim, ben haric herkese cevap veriyor :)))))))

kizlar
bi de bisey farkettim, ben haric herkese cevap veriyor :)))))))
olur mu canim senin yazdiklarini alinti yapip tum arkadaslara yazayim 4 eylulde mahkeme var
bebekten once de boyleydik hatta bebek olmasaymis bendne bosanirmis yaptigim her hareket batiyormus oyle dedi.
eski.esiyke kavga yalmislar bu evden cikmis bjrkac saatligine esi kardeslerini cagirip evi yukkeyip goturmud.esinin pesinden gitmis.wsi ben o evden esyayla ciktim.o eve girmem evi sat baska ev al demis onu bile kabul.etmis evi satacakmis ama esi istememis bosanmak istemis

kizlar
olur mu canim senin yazdiklarini alinti yapip tum arkadaslara yazayim 4 eylulde mahkeme var
bebekten once de boyleydik hatta bebek olmasaymis bendne bosanirmis yaptigim her hareket batiyormus oyle dedi.
eski.esiyke kavga yalmislar bu evden cikmis bjrkac saatligine esi kardeslerini cagirip evi yukkeyip goturmud.esinin pesinden gitmis.wsi ben o evden esyayla ciktim.o eve girmem evi sat baska ev al demis onu bile kabul.etmis evi satacakmis ama esi istememis bosanmak istemis
biz zaten bebekten once de boyle oldugunuzu biliyoruz. yorumlara bakarsaniz herkes size zaten mahkemeniz oldugunuzu sevilmediginizi falan hatirlatmis hani siz ilkkez duymus gibi şoka girince, unuttunuz sanip herkes gecmisi hatirlatmis.

eski esine helal olsun evi yukletip goturmus, keske mahkeme de donunu da alsaymis. belki akillanir sevmedigi kadinla evlenip cocuk yapmazdi.
eski esten feyz alip, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapmak 30 saniyeni alir.
neden yapmiyosun?

konu sahibinin her gün pat pat devam filmi garip konular açması, anlatış şekli ,tuhaf atarları , yazım hataları bizim meşhur devam filmleri yazan 150 üyelikli ablaya çok benzemiyor mu? Ay bak sıcaktan üyeliklerinin adını da unuttum , en son yönetime de trip atmıştı.

belki zamanla sever diye cabaliyorum hata mi yapiyorum acaba
zamanla neden sevsin sizi evladiniz olmus sevmemis zamani mi var daha bunun?
kendini kandiracagina otur gercegi kabul et, gururuna ve kendine iskence etme.
biraz uzulursun ama gecer. boyle omur boyu delirirsin?

biz zaten bebekten once de boyle oldugunuzu biliyoruz. yorumlara bakarsaniz herkes size zaten mahkemeniz oldugunuzu sevilmediginizi falan hatirlatmis hani siz ilkkez duymus gibi şoka girince, unuttunuz sanip herkes gecmisi hatirlatmis.

eski esine helal olsun evi yukletip goturmus, keske mahkeme de donunu da alsaymis. belki akillanir sevmedigi kadinla evlenip cocuk yapmazdi.
eski esten feyz alip, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yapmak 30 saniyeni alir.
neden yapmiyosun?
ha diyince nereye gideyim ailem yok evim yok ayri evim yok meslegim var ama

zamanla neden sevsin sizi evladiniz olmus sevmemis zamani mi var daha bunun?
kendini kandiracagina otur gercegi kabul et, gururuna ve kendine iskence etme.
biraz uzulursun ama gecer. boyle omur boyu delirirsin?
kendimi duzeltirsem sevecegini soyluyor ama neyi duzeltecegim ben.de bilmiyprum melek degilim ki her isimi mukemmel yapayim

kendimi duzeltirsem sevecegini soyluyor ama neyi duzeltecegim ben.de bilmiyprum melek degilim ki her isimi mukemmel yapayim
gercek misiniz siz diye dusunmeye basladim.

sizin bosanma muhabbetiniz, ha diyince degil bir kere. evlendiginizden beri sevmiyor adam sizi. az once bire yirmi kala ogrenmediniz bunu.

oturup sans isteyeceginize biseyler yapsaydiniz.
of neyse.
duzelt kendini madem, sever belki seni.

aklinla bin yasa N nscckts goya caresizim kalibina sokup kendni, sende haklisin dur ozaman denmesini saglayacak :)
yok yanlis anladiniz.bebekle esyami alip ha diyince cikamam eski.esi de bebekleiymis ama bir suru kardesi akrabasi varmis.kiralik evlere bakiyorum su anda

yok yanlis anladiniz.bebekle esyami alip ha diyince cikamam eski.esi de bebekleiymis ama bir suru kardesi akrabasi varmis.kiralik evlere bakiyorum su anda
eski esi cok sevdim ben. ne guzel goturmus butun evini ruhu duymamis adamin :))) hem de bebegi de varmis yani.

keske akillansaymis az adam, kadinin aklindan korksaymis vazgecseymis kadin ezmekten ama uslanmamis.

icimden bi ses sizin bosanmayacaginizi soyluyor.

Kusura bakmayın, sizi rencide etmek kötü hissettirmek için yazmıyorum ama bir erkeğin "kendini düzeltirsen severim" sözü onur kırıcı değil mi?
Kimse melek değildir, kimse dört dörtlük değildir, siz de kusursuz olamazsınız lakin eşiniz de bulunmaz hint kumaşı, mükemmel bir koca, mükemmel bir baba değil.

Eşiniz her fırsatı boşanmayı gündeme getirmek için kullanıyor, çocuğu doktora götürmek istemeniz adam için bahane sadece, ne yapsanız gözüne batıyor ama siz hala ısrarla iyi bir eş olmak için eşinizin istediği kalıba girmeye çabalıyorsunuz, sırf o laf söylemesin diye hastane karşısındaki lokantada beklediniz değil mi?
Ben olsam çocuğum için endişelenip kaptığım gibi hastanede alırdım soluğu mesela, ki kardeşimi bir çocuk hastalığından kaybettiğim için çocuk hastalıkları konusunda aşırı evhamlıyım, basit bir pişik için bile acaba kızamık mı diye endişelenerek bebeğimi hastaneye götürdüğümü bilirim, bana bunun için laf söyleyip hastasın boşanalım diyen adamı da saniye tutmam yanımda.

Çocuğunuz için mi bu adamın sizi sevmemesine katlanmalarınız? Evlat için dahi katlanılmaz kusura bakmayın, kaldı ki sürekli annesini aşağılayan, sevmediğini belli eden bir adamın yanında da çocuk büyütülmez zira çocuklar mutlu huzurlu bir yuvada sağlıklı büyür ancak, diğer türlüsü çocukların da psikolojisini alt üst ediyor.

Aşk, sevgi şartlara bağlanamaz, düzelirsen severim, aileme iyi davranırsan severim, köye gelirsen severim, susarsan severim??? Siz insansınız robot değilsiniz, eşiniz ağzı var dili yok dört dörtlük biriyle birlikte olmak istiyorsa kendine robot alacak.

Back
X