Bebeğimi dudağından öpen kv

O an refleks gibi bişey oluyor
Konu sahibinin böyle tepki vermesi cok normal geldi bana
Bende bebegimi dudagından öpen anneanne yada babaanne görsem “dur bi derin nefes alıp sakinleşip öyle konuşayım “ dememki
Çat çat söylerim agzıma geleni

Tepki vermekle dogru olani yapmissiniz
Cocuk dudaktan opulmez , bagisikligi daha guclenmemis insan yavrusu , dudagina bile bile mikrop birakmak da neyin nesidir
Hani dudaktan opme , mahremiyet egitimi kismina girmiyorum bile

Tamam dudaktan öpmesin ama güzel dille neden söylemiyorsunuz ki sonuçta eşinizin annesi

Benimki kanı değildi size soru olarak yöneltmiştim ama sizinki direkt ithamdı. Ve bir anneye yönelikti beni üzdü sadece bunu dile getirmek istedim.
Neyse arkadaşın konusu dağılmasın. İyi akşamlar dilerim.

Kuzu tepkisiz biri olsa bence aaa sizene benim.torunum öperim derdi bir daha öpmem demiş kadın yani kalbini kırmadan söylemek lazgim anlamazsa yine yaparsa sen haklısın deriz ama bence yapmaz diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum ki rencide edecek uyarıda yaşça büyük bi kadına yapılmamalı

Benimki kanı değildi size soru olarak yöneltmiştim ama sizinki direkt ithamdı. Ve bir anneye yönelikti beni üzdü sadece bunu dile getirmek istedim.
Neyse arkadaşın konusu dağılmasın. İyi akşamlar dilerim.
Anne olunca mevzu onların dişleri çürümüyor mu? Anneler kaplama kullanmıyor mu? Evet onlar bizim canımız ama gerçekler de böyle. Ağız ve diş sağlığına aşırı takıntılıyım bundan bu kadar hiddetlendim.
Herkesin fikri farklı tabiki iyi akşamlar diliyorum

Canm tabiki tepkin dogru hem sagligi icin hemde ahlak acisindan gayet dogru bir tepki ben bebegime herkesi dokundurmuyorum bile belki size abarti gelebilir ama etrf sapik dolu kimin iyi kimn kotu oldugunu bilemeyiz ve cocuklarmiza kimn ne niyetle yakstigi belli degl bbanne annane dede olabilir ama cocuklarimiza onlar bu sekilde davranirlarsa cocuklar bunun dogru bsy oldugunu dusunurler ve yabanci insanlar bnu yaptginda dgruyu yanlisi ayrt edemezler lutfen cocuklariniza birisi ona dokundugunda opmek istdgnde ciglik atmayi ogretin ve kim olursa olsun bu davranslara musade etmeyin ki alismasnlr

Tabiki de yanlış düş0nmüyorsunuz tepkinizi koymanız iyi olmuş ama sebebeini de ona anlatın ki bir daha yeltenmesin. Anne sen yaparsan bu çocuğa normal bir hareket gelir ve kötü niyetli insanşar yaptığında da yanlış olduğunu idrak edemez onun için lütfen dikkat et bu konulara derseniz bence bir daha yapmaz.

Valla söz konusu böyle bir şeyse nasıl bir dille söylediğimin hiç önemi yok. Bunun güzellikle söylemesi mi olur?
Bende sert tepki verirdim ister annem olsun, ister kayınvalidem. Çocuk dudaktan öpülmez.
Sonra neden çocuk istismarı kaynıyor ortalık diye ağlıyor herkes. İşte bu yüzden. Bunu normalleştirenler yüzünden. Kusura bakmasın kimse bunu kim yaparsa yapsın sapıkça.

"böyle terbiyesizlikler öğrenmesin" biraz ağır kaçmış gibi geldi. Tepkiniz de hak veriyorum. Ama belki boş anına denk geldi gercekten. Hemen gömmemek lazim. Ben mesela ailemi uyardim "Kendi kaşıklarinizdan yemek yedirmeyin" diye. Cünkü dis çürümesine sebeb veriyor (heleki anne yapsa daha cabuk yayiliyormus.dis hekimi anlatti).Annem bi alindi, sanki onlara pis demişim gibi. Halbuki sağlık açısından cocuklarimin dislerinden benim cektiklerimi Cekmesin diye dikkat ediyorum sadece. Ben hep birseyleri yasaklasam sakin bir şekilde uyaririm ve anlatırım. Eskiden doğru bilinen bugün yalnis. Bugün doğru bilinen yarın yalnis olabilir. İletişim herşey dir aile içinde

Ne olursa olsun kocaman insan, tekrar yaparsa telefona çekip internete koyarım torununu taciz eden babanne diye deyip gözünü korkutabilirsiniz
Bu nasil bir yaklasimdir ya. Kayinvalidenin yaptigi hos degil tabiki ama taciz filan nedir ya konu sahibi uyarmis kadinda hatasini kabul edip bir daha yapmam demis. Bu kadar cirkeflige luzum varmi?

Bu nasil bir yaklasimdir ya. Kayinvalidenin yaptigi hos degil tabiki ama taciz filan nedir ya konu sahibi uyarmis kadinda hatasini kabul edip bir daha yapmam demis. Bu kadar cirkeflige luzum varmi?
Yetmez getirin linç edelim kadını. Harbiden bu nedir ne zamandır konuşarak anlatmak bu kadar zor oldu. Size sonuna kadar katılıyorum.
Konu sahibi konuşmuşsunuz birde ayrıntılı olarak konuşup bilinçlendirebilirsiniz kayınvalidenizi.

Çok abartılı olmuş ikazınızı daha düzgün bir dille kırmadan incitmeden yapabilirsiniz.Ben kv yerinde olsam çok kırılırdım.Belli etmezdim ama içimden çok üzülürdüm.Bir anlık refleksle öpmüş olabilir çocuğu.Bu kadar kırıcı olunur mu.Anneniz yapsa ne tepki verirsiniz acaba.

O kadar öpecek yer varken gidip de dudaktan öpmek , manasiz...
Daha yumuşak bir dille uyarilabilirdi. "Terbiyesizlik" demek yerine "sen öpersen ben öpersem çocuk normal bisey sanıp bir başkası ona bunu yaptığında tepkisini koyamaz, herkes bizim kadar iyi niyetli degil" şeklinde açıklama yapılabilirdi.

Tekrar yaparsa demişim !!!
Dudaktan öpmek nedir hanımefendi, evet bu bir tacizdir, oğlan çocuğunun altını açıp pipisi ile oynayan, dudağından öpen babanne olsun anneanne olsun kim olursa olsun bu yaptığı tacizdir, bugün anne baba kızdi diye onlar yokken yapar gizli saklı yapar. Bir kereden birşey olmaz canım zihniyetini bir kenara bırakarak işi ciddiye alıp önlem alinmasi gerekir.
Neredeyse ayda bir iki haber görüyoruz taciz edilen öldürülen çocuklar, böyle bir dünyada böyle olaylar varken aman babannesi anneannesi, tekrar yapmaz zaten,hem sadece bir kere öpmüş ne var bunda masumane vs böyle iyi niyetli yaklaşmak bana göre doğru değil.
Ayrıca torununu severken öpmeye kiyamayip koklayarak seven babanne anneanneler var, demek ki dudağından opmeden de seviliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…