- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
bazı yabancı filmlerde bile görmüştüm ben açıkçası..size denk gelmedi heralde...burda bir cok ülkeyi gördüm cocuklarimdan ötürü bir cok anne babali ortamda bulundum , gördügüm hic bir avrupali cocuklarini dudaklarindan öpmedi. yengeniz bence kendini hakli cikarmak istemis. burda insanlar cocuklarinin vücudlari üstünde hakimiyet kurmayi cok ters karsiliyor
20 yildir yurtdisindayim , demek denk gelmedibazı yabancı filmlerde bile görmüştüm ben açıkçası..size denk gelmedi heralde...
Bazı şeyleri çok mu abartiyoruz,tamam zaman hiç iyi değil amenna,çocuk mahremi öğrensin tamam ama karşıdaki düşman değil ki sakin bir daha çocuğumu dudağından öpme çok kızarım ne demek,bunu söylemenin bin tane yolu var.
Eside garip,karısına sen hayirdir,diyememis. Kocam,annemi bu şekilde azarlayacak pisman ederim. Önce edep.Kesinlikle. Üslup herşeydir..
Bir şeyi söylemenin daha insani yolu varken, çocuğa bile kullanılmayacak üslupla kocaman kadını azarlar gibi uyarmak??
Çok ayıp çok..
Gençlik ile yaşlılık bir olmuyor taş filan çıkarmazkayınvalidenin yaptığı davranış yanlışta yorumunuz dikkatimi çekti sizin kayınvalide anlayışınız çürümüş eskimiş dişlimiahh ahh ne kayınvalideler var gelinlere taş çıkartır bakımlı taş gibi
Sizce ben yazımda bunların yapılmasını destekleyen bir açıklama mı yapmışım??? Lütfen tekrar okuyun.Hanımefendi gayet doğal bir tepki vermiş. Evladını koruma içgüdüsüyle böyle bağırdığını düşünüyorum. Tabi ki hiç kimse büyüğüne saygısızlık etmek istemez. Ama çocuğunun dudağından öpüldüğünü görünce kendisini tutamamış.
Ünlü bazı insanlar da çocuklarını öpüyor bu şekilde. Uzmanlar bunun hiç hoş olmadığını söylüyor. Hatta üç özel bölgeden bahsediliyo. Dudak,genital bölge ve kalçalar. Anne ve babaların çocuklarına anne babanın banyo yaptırması dışında ve kendilerinin huzurunda bir doktorun muayene etmesi dışında bu üç özel bölgenin başkası tarafından dokunulması durumunda o an çığlık atmasını ve anne babaya söylemesi gerektiği öğretilir.
İnanamıyorum, "filmlerde bile" varmış, nasıl görmezsin? Koskoca filmler...20 yildir yurtdisindayim , demek denk gelmedi
Film izlemeye vaktim olmuyor kuzum ya, yıllardır okul aile birliklerinde ve kızıl haçta gönüllü çalışıyorum. Görmemişim demekİnanamıyorum, "filmlerde bile" varmış, nasıl görmezsin? Koskoca filmler...
Son derece haklısınız. Çocuğu dudağından öpmek nedir? Enfeksiyon bakteri v.s ama kayınvalideniz de hatasını farkedip sizlere bir daha olmaz demiş olduğu anda tepki vermeniz çok doğru olmuş. Bir dahası olmaz umarımMerhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
Cok sacma yaptıgı ayrıca mikroplar direkt ağzına girmiş yavrucagınMerhaba arkadaslar cok sinirlerim bozuldu ama akşam birlikte otururken eşim oğluma babanneni öp oğlum dedi cocukda ona gitti oda hiç yanagını cevırmedı direk dudagından öptü oğlumu. Hemen tepkı gösterdim sakın bir daha yapma çok kızarım dedim. Ben bile öpmüyorum çocugumu dudagından ayıp dedım böyle terbıyesızlıkler öğrenmesın dedim. Boşluguma geldı bıanda oldu vs gecıstırdı ama tepkımı koydum. Benmı yanlıs dusunuyorum kv yapdıgı dogrumu sızce esımde yapma anne bır daha dedı. Bır daha olma dedı oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?