- 10 Kasım 2016
- 76
- 11
- 38
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
Ayni durumdayız bnmki de hiçbirşeyi yemiyor bi tek emmek istiyor ortalarda meme meme diye dolanıyor dediğim gibi en kötüsü de emerek uyuyor biz de su an 14 aylığız ama ilerisini kara kara düşünüyorum20 aylik bir kizim var bana asiri duskun oldugundan surekli emmek istiyor ve bu durum onun saglik acisindan olumsuz etkiliyo kansizlik.vitaminsizlik vs.. Doktoumuzr kes dedi ama o zaman 14 aylik oldugu icin yapamadim bu zamana kadar devam ettik ama hic birsey yemiyor durum bole olunca is basa dustu uc gun once gunduzleri emzirmemeye karar verdim gunduzeri yara bandi takip uff olmus deyince geri gidiyordu gece emziriyordum ama bugun feryat figan aglayarak uyandi isim en kotusu emerek uyuyor ne yapmaliyim nasil uyutabilirim tecrubeli anneler onerileriniz nedir
Himm..benimki emiyor doydugu zaman uykuya dalmamis oluyor daha ayagima koyup hafif salliyorum bi sure sonra uyuyorAyakta sallanmaktan nefret ediyor cok zor cooookkkkkkk(
Ama siz zaten simdi hamilesiniz degil mibenimde 15 aylik kizim var 1 2 ay once kestim cunku doymuyodu oyle heves geciriyodu yani yemek yiyodu kavanoz mamasi falanda yedirdim bide sute basladim biberonda sute baslayinca oda unuttu emmeyi sizde sut deneyin derim
O zaman gunduzleri rahatsan geceleri emerek uyutmaya devam et.Ya corba falan iciriyorum pilav makarna patates yiyor karni doyuyor yinede geliyor ustume hani ac degil yani simdilik uc gundur emmiyor gunduzleri bir sekilde oyaliyorum boyle olunca gayet guzel yemeklerini yiyor ama uyku sorunumuz cok fazla alisirmi cok zor uyuyor emmeyince
bende oyle yedirim diyorum allahim etraf basini aliyo gidiyo cok titizim cok onem veririm ustun basin kirlenmemesine ama elimden geldigince kendi yemesine izin veriyorumKizlar iyice yeme aliskanligi oturmadan once corba cesitlerini sebze yemeklerini alistirmaya calisin.ama yemek istemesse zorlamayin.
Ben soyle bisey yaptim.mesela yas fasulyeyi tabaga koydum.onune koyup elleye elleye avucunda sıkarak yedi.kerevizin beyaz yerini hasladim yedi..etraf kirleniyor ustu batiyor ama onlar alinir ancak yeme karakteri bir omur gider.mesela dun sofrada yemek yiyoruz yogurdu benden yemedi kendi kasigi batiriyor nemm nemm yiyor ben ek gidaya basladigindan beri kendi yemek isterse izin verdim.mesela ablam ogluna yok ustu batar yok etraf kirlenir diye izin vermedi hatta 5 6 yasina kadar ablam yedirdi.simdi hicbir sebze yemegini yemiyor ben yanlis yaptim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?