içimi parçaladın canım ya :26: ne olacak yani bazen yapılabilecek şeyler bizi aşıyor..sıkma canını bakma kimseye..biz pirinç unu maması ile beslenen çocuklarız obez olsak biz olurduk..ha bire basmışlar günde 5 kez muhallebiyi ağzımıza..ay yazıkmış bize yaaa
benim yeğenim mama ile beslendi hep ablamın sütü çok olmadı ama maşallah diyim hiç doktora bile gitmedi 2,5 yaşında..
sen annesin..çok değerlisin..bebişinin doyduktan sonraki mutluluğu her şeye yeter..nasıl doyarsa doysun
sagolasın canım benım cok sukur o buyuk uzuntumu attım ıcımden sızlerın sayesınde.
evet ya olsak bız obez olurduk pırıçnunuyla beslendık hemde sekerlı yapıyolardı :) sımdıkı gıbı devam sutlerımı vardı :)
gecen gorumcemın ogluslarının sunnet mevlutu vardı orada bır bebıs gordum 5 aylıkmıs ama nasıl tombıs anlatamam bacakları bogum bogum :)) annesı emzırıyodu dedımkı anne sutuylemı beslenıyor sadece evet dedı sok oldum
asırı kılolu bır bebektı ama annesıde kıloluydu sanırım genetık obezıte durumları ıcımden o bebısı hemsıreye goturesım geldı bak bu bebıs sadece anne sutuyle beslenmıs demekkı sadece mamayla beslendı dıye obez olunmuyomus hemsıre hanım buda sıze kapak olsun dıyesım gelmıstı