Kardeşinizin sütü sizin çocuğunuza göre değil herkez kendi bebeğinin ihtiyacına göre süt üretirMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Ebede bu konuda mahalledeki komşu teyzeyle aynı bilgiye sahip. Ki çoğu ebe de işgüzarlık yapmayı seviyor. Anne yanlış yönlendirilmemeliÇok teşekkür ederim, ana konumuz bu olduğu için aydınlanma yaşadım şuan.
Tam vakıf değilim ama ebelik bölümü 4 yıllık bir bölüm. Anne bebek sağlığına ve beslenmesine dair de ders almıyorlar mı? 4 yıl napıyor bunlarEbede bu konuda mahalledeki komşu teyzeyle aynı bilgiye sahip. Ki çoğu ebe de işgüzarlık yapmayı seviyor. Anne yanlış yönlendirilmemeli
Aaaaa ne demek mübarek bayram günü sizi aydınlatabildimse ne mutlu bana sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Siz başka aydınlanmak istediğiniz birşey olursa sorun bana ben aydınlatırım
bence bi araştırın ebenin görev içeriğini sonra gelip burada laf soktum diye sevinin. komşu teyzeyle kıyaslamak epey uçuk olmuş.Ebede bu konuda mahalledeki komşu teyzeyle aynı bilgiye sahip. Ki çoğu ebe de işgüzarlık yapmayı seviyor. Anne yanlış yönlendirilmemeli
Aaaaa ne demek mübarek bayram günü sizi aydınlatabildimse ne mutlu bana sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Siz başka aydınlanmak istediğiniz birşey olursa sorun bana ben aydınlatırım
Birkaç ebe tanıyorumTam vakıf değilim ama ebelik bölümü 4 yıllık bir bölüm. Anne bebek sağlığına ve beslenmesine dair de ders almıyorlar mı? 4 yıl napıyor bunlar
bence bi araştırın ebenin görev içeriğini sonra gelip burada laf soktum diye sevinin. komşu teyzeyle kıyaslamak epey uçuk olmuş.
Birkaç ebe tanıyorum
Biri ayyy kııız taş gibisin maşşallaa ne emzircen kocan beğenmez sonra başka kadına gider mamaylada büyür ayol nolcak diyordu
Diğeri bebek yoğun bakımdayken anneye sakın doktorun vereceği ilaçları kullanma bebek çok küçük sakat olur sonra bol bol su içir su çok faydalı demişti
Annenin memesinin birinden süt birinden su aktığını söyleyen bir ebe vardı
Bir diğeri doktorun yanından çıkan anneyle bebeğin yanına gidip bakiim ne yazmış hmmm yok sen bunları alma falanca ilaçları al bak ben sana yazayım diyordu
Daha neler neler…..
Ben laf soktum diye sevinecek kadar boş bir insan değilim ya başka adrese yönleninbence bi araştırın ebenin görev içeriğini sonra gelip burada laf soktum diye sevinin. komşu teyzeyle kıyaslamak epey uçuk olmuş.
Saçmalamayın. Kardeşiniz neden emzirsin sizin çocuğunuzuMerhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Birkaç ebe tanıyorum
Biri ayyy kııız taş gibisin maşşallaa ne emzircen kocan beğenmez sonra başka kadına gider mamaylada büyür ayol nolcak diyordu
Diğeri bebek yoğun bakımdayken anneye sakın doktorun vereceği ilaçları kullanma bebek çok küçük sakat olur sonra bol bol su içir su çok faydalı demişti
Bir diğeri doktorun yanından çıkan anneyle bebeğin yanına gidip bakiim ne yazmış hmmm yok sen bunları alma falanca ilaçları al bak ben sana yazayım diyordu
Daha neler neler…..
Birkaç ebe tanıyorum
Daha neler neler…..
PekiBirkaç ebe tanıyorum
Daha neler neler…..
Tövbe Estağfirullah dilleri de varıp söylüyorlar ya Allah uzun ömür versin arkadaşımAy yok artık yaa
Gerçi bana da gebe izlem yapan hemşire sakın tetanoz aşısı olma bebeğini öldürür demişti
Şaşırmıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?