• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi emzirmek istiyor

Böyle birsey asla söz konusu olamaz diye emzirmesine izin vermeyin bebek sizin bebeginiz sizi emmesi gerek teyzesini değil onun sutu olabilir sizin sütünüzün gelmesi icin sizi emmesi gerek ablanız cok cahil gerçekten ben olsam izin vermem

Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Olur da bir gün ablamla doğumumuz birbirine yakın olursa ablam tabi ki benim bebeğimi emzirebilir. Ama ben ölürsem. Yani ne mana ? Bildiğim kadarıyla kimsenin göğsü fıskiye gibi süt pompalamıyor. Elbette ilk etapta hiç gelmeyecek ya da az gelecek ama sonra sizin de sütünüz gelecektir. Hayır belki de hemen gelecek. Ne biliyor yani? Sizin de ilk etapta sevinmenize anlam veremedim. Bence son derece gereksiz 👎🏻
kendi bebeğinizi kendiniz emzirin

Merhaba kizlar. Benim dogum yaklasiyor artik Allahin izniyle. Kiz kardesim de kişin dogum yapti, emziriyor. Ilk dogdugu gun sutu gelmemisti mama verilmisti hastanede. Şimdi bana diyor ki "senin oglun dogdugunda ben emziricem o yuzden erken gelicem hastaneye" dedi. Tamam dedim sevindim hatta. Dun yine yazdi..dogdugunda hemen sut gelmiyor biliyorsun sizde kalir emziririm dedi. Bugune kadar bu beni hic rahatsiz etmemisti. Ama bugun bu dusuncenin rahatsizligiyla actim gozlerimi gune. Sizin dusunceleriniz nedir hanimlar?
Bebeğimin sarılık olmasındansa yeğenimle süt kardeş olmasını tercih ederdim ama sütünüz hemen gelebilir de, bebek aç kalırsa bakarız deyin ve içinizi ferah tutun biberondan çok daha güzel bence

Anne değilim ama izin vernezdim.hayatinizjn en özel anlarına o neden karışıyormus. Kırmak istemiyorsanız doktor veya hemşirenin uyarın. Önermiyoruz diyip engellerler

Eki Görüntüle 2891091 Bahsi geçen kız kardeş bu bahsettiğiniz ise hiçbir şekilde doğumunuza kabul etmeyin eve de kabul etmeyin. Lohusa halinizle bir de bu sorunlarla uğraşmayın, doğuma da eve de sadece annenizin gelmesini isteyin. Çok bunaldım ev kalabalık olsun istemiyorum deyin geçin. Eşinize karşı da ima ettikleri şeyler hiç hoş değil bence anormal olan sizin kız kardeşiniz. Belki erkek kardeşinize de abuk subuk konuşmuştur eşiniz hakkında kim bilir. Sizin konularınızı okuduktan sonra kardeşinizin ciddi anlamda tuhaf olduğunu düşündüm 🤷🏻‍♀️
E demek bu kızkardeşin hasetliği fesatlığı dillere düşmeye başlamış, kendini aklama çabası o zaman bu çocuğu emzirme isteği. Gebe bırakacak kendine konu sahibini, herkesi de arkasına alacak, kadın gık dese '' Çocuğunu emzirdi.'' deyip susturacaklar. Ne oyun be.

Tam bi deli düşüncesi ve lafları. Baska diyecek hicbisey yok. Kardeşim de olsa konusmam böyle biriyle. Lüzumsuz.

Sonuçta yabancı değil.Kardesiniz. Hem teyzesi hem süt annesi olur. Her zamn değil ama gerektikçe ya da bir kereliğine verebilirsiniz

Konu sahibi kkeşkebirakip gitmesen de birşeyler yazsaydın
Kardeşinle konuştun mu son durum ne ne düşünüyorsun

Noo, hayır. İki bebek arası 3 aydan fazla olmamalı. Kışın doğduğuna göre 3 aydan büyük bebek.
Ayrıca doğar doğmaz süt gelir. Kendinizi şartlamayin sakın. Kolostrum olduğu için sağma Makinesine falan gelmez. Kıvamlı süt o. Bebek çeker merak etmeyin. İzmiremzirmedanismani var Instagramda. Öne çıkanlara sabitlediklerini iyice, döne döne okuyun.
Doğum sonrasi hormonlar coşmuş olacak, şimdiden doğru bilgiye ulaşın. Bilgi güçtür💪
Sağlıkla kucağıniza alın

Konuyu açarken dedim kesin kv bu. 😃
Kız kardeşin madem söylediğin şeye alınmaması lazım. Bebeğin sizin göğsünüzü tutması gerekir başka x bi kişinin değil. Bu kişi teyzesi olsa bile. Aman kırmayım derseniz yeni doğan bebeğe 4 5 aylık süt ağır gelebilir deyin ki böyle bi ihtimalde var. Ben olsam ne böyle bişey teklif ederdim, nede bunu kabul ederdim. Gerçekten rahatsız edici. Benim oğlumda 2 gün mama içti. Hep mama içen bebeklerde var dünyanın sonu değil. Sütüm gelmesi için bebeğin emmesi lazım deyin. Keskin konuşup konuyu kapatın.

İlk gün gelmesede bebek seni emmesi lazım süt gelmesi için...herkezin ilk gün birimi geliyor başkası emzirmeye🤔

Konuyu açarken dedim kesin kv bu. 😃
Kız kardeşin madem söylediğin şeye alınmaması lazım. Bebeğin sizin göğsünüzü tutması gerekir başka x bi kişinin değil. Bu kişi teyzesi olsa bile. Aman kırmayım derseniz yeni doğan bebeğe 4 5 aylık süt ağır gelebilir deyin ki böyle bi ihtimalde var. Ben olsam ne böyle bişey teklif ederdim, nede bunu kabul ederdim. Gerçekten rahatsız edici. Benim oğlumda 2 gün mama içti. Hep mama içen bebeklerde var dünyanın sonu değil. Sütüm gelmesi için bebeğin emmesi lazım deyin. Keskin konuşup konuyu kapatın.
evet..bebeğin emme reflexi gelişmesi lazım ayrıca...4-5 aylık sut veren bir memede dokunmayla süt fışkırır

yahu benim sütüm gelmezse emzirirsin de. kötü niyetle dememiştir siz kardeşinizn huyunu burdaki insaenlaradn daha iyi biliyorsunz.,

Sütünüzun gelmesi için bebeğin siİ emmesi lazım ilk olarak ama daha da onemlisi meme ucunu bebek emerek çıkartıyor ve sütü de göğüse indiriyor. Eğer hali hazırda büyük bir bebeğin emdiği göğsü emerse hazıra alışır ve sizin memenizi de öyle bekler. Sizi hiç emmeyebilir. Bence sakın böyle bir şey yapmayın.

Doktor izin vermedi deyin
Cok garip bir düşünce ne alaka
Çocukların cinsiyetleri mi farklı ilerde evlilik durumu falan olmasın diye mi düşünüyor acaba
Not: boyle düşünen gördüm o yüzden

Back
X