- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi audrey2016
-
3 aylıkken cinsiyet belli oluyyor mu ya ben 3.5 ayı gectim bu gittigimde.ogrenicem daha . Erkek olupta ya özürlü olsa o zaman napcaksiniz sağlıklı olsun da kiz ya da erkek ne.fark eder.kac sene bebeği olmayan insanlar var rabbimin mucizesini yasiyorsunuz sukredin bence benim de erkek.bebek hayalım ama önceliğim sağlıklı olması kiz olsa onada sevinirim önemli olan sevdiğiniz adama evlat verebilmek etraftaki insanlar halt etsin kara cahil onlar hiç takmayın keyfini çıkarın rabbimin her zaman vardır bildiğiDerdimi kime anlatacağımı bilmiyorum.kendimi de tanıyamıyorum 3 aylık hamileyim.2. Bebeğim ,2. Kızım olacağını öğrendim.yani bu düşündüklerimden çok utanıyorum,erkek olsun diye kk da yazılanları uyguladım,çok dua ettim ama olmadı. Bebeğimi istemiyorum sanki bu düşündüklerim normal değil,depresyondayım biliyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum,inançlı bi insanım ama bu düşündüklerimin nedenini anlayamıyorum.bi de çevremdeki herkes kız olduğunu öğrenince hııı olsuunn gibi bi tepki veriyor.ne yapabilirim nolurr yardımcı olun
Bence pskolojik destek almalısınız? Kesinlikle ruh anlattıklarınıza bakılırsa ruh sağlığınız iyi değil. Allah şifa versin.Başlığı okuyunca gelecek olan tepkılerı fazlasıyla tahmın edebılıyorum ama sızden baska anlatacak kımsem ama kımsem yok evet bebegım olacagını duydugum andan ıtıbaren ıstemıyorum testı yaptıgımda bıle o kadar kotu oldumkı anlatamam hele kesınlesmesı ıcın doktora gıttıgımde doktora test yaptıgımı cıft cızgı cıktıgını soyledıgımde ultrasona sokmak ıcın ayaga kalkarken hayırlı olsun dedı o zaman bıle o kadar kızdımkı sevınemıyorum sevemıyorum sevemedım 5 aylık evlıyken hamıle kaldım burayada testten emın olmak ıcın baslık actım ama sonra ıstemedım ılk 4 ay her hastalandıgımda aglıyordum buraya bıle gıremıyordum ama bebek calısmalarını bıraktıgımız ay hamıle oldugumu oğrendım tamamen bebek fıkrınden vazgecmısken sırf ısınmak ıcın forumlara neler neler yazdım neler neler okudum yok ıstemıyorum dussun dıye gunlerce gecelerce dua edıp agladım o kadar ınsan senelerce uğrasıp servet doktuklerı seyı ben ıstemedım halada ıstemıyorum aılevı ve maddı hıcbır sorunumuz yok esım bana tapar bır dedıgımı ıkı etmek elımı ayagımı oper sıze yemın ederım kı kımsenın hayatında boyle bır ınsan yoktur asırı anlayıslıdır 5 yıl cıktık severek asık olarak evlendım halada o kadar asıgımkı anlatamam ne kaynanamla ne kayınpederımle ne gorumcemle nede kendı aılemle hıcbır sorunum yok delırıyorlar torunları olcak dıye kardesım suan askerde o bıle her aradıgında sunu alcam bunu alcam dıye delırıyor esım losemı cocugu olmayacak dıye kendını yıyordu ama benı hıc zorlamadı hastalanıp her agladıgımda o tesellı ettı benı erkek oldugunu oğrenınce dahada bır sevındı gozlerının ıcı guluyor delırıyo ama ben bu kadar seye ragmen yınede ıstemıyorum ıcım sıkılıyor daha once cok agır bır depresyon gecırdım ondanmı bılmıyorum belkı cok kotu bır ınsanım ama hala her doktora gıttıgımde olmus olsun dıye dua edıyorum cunku annelıge layık değılım esıme layık degılım Allah ın verdıgı seyı bıle ıstemıyorsam ben ınsan bıle degılım sızın yazdıklarınızı okurken o kadar ımrenıyorumkı ....... keske bende boyle hıssedebılsem dıye ama olmuyor ne olur akıl verın bısey dıyın duzelırmıyım elımde değıl .......
Derdimi kime anlatacağımı bilmiyorum.kendimi de tanıyamıyorum 3 aylık hamileyim.2. Bebeğim ,2. Kızım olacağını öğrendim.yani bu düşündüklerimden çok utanıyorum,erkek olsun diye kk da yazılanları uyguladım,çok dua ettim ama olmadı. Bebeğimi istemiyorum sanki bu düşündüklerim normal değil,depresyondayım biliyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum,inançlı bi insanım ama bu düşündüklerimin nedenini anlayamıyorum.bi de çevremdeki herkes kız olduğunu öğrenince hııı olsuunn gibi bi tepki veriyor.ne yapabilirim nolurr yardımcı olun
Mrb bence sdn bir destek al ve allahin sana hic zorlsnmadan verdiklerine sukret bikere belki gercekten rahatsizlik boyutundasin bilmiyorum yada toplum baskisi.ben tam 10 senedir bir evladin hasretiyle yandim bittim sizin gibi kizim olacak diye bozulacakta bir pisokolojim olmadi.10 yilda gormedigim tedavi kalmadi 5tane dusugum oldu.allahima binlerce sukur ki 10 yilin sonunda bir evlat sahibi olacagim hayirlisiyla.lutfen boyle seyler gorunce gwrcekten uzuluyorum ya sende bi kadin degilmisin erkek olunca baskami olacak lutfen karani topla ve allahin sana verdigi emanete sahip cik.Derdimi kime anlatacağımı bilmiyorum.kendimi de tanıyamıyorum 3 aylık hamileyim.2. Bebeğim ,2. Kızım olacağını öğrendim.yani bu düşündüklerimden çok utanıyorum,erkek olsun diye kk da yazılanları uyguladım,çok dua ettim ama olmadı. Bebeğimi istemiyorum sanki bu düşündüklerim normal değil,depresyondayım biliyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum,inançlı bi insanım ama bu düşündüklerimin nedenini anlayamıyorum.bi de çevremdeki herkes kız olduğunu öğrenince hııı olsuunn gibi bi tepki veriyor.ne yapabilirim nolurr yardımcı olun
Bence pskolojik destek almalısınız? Kesinlikle ruh anlattıklarınıza bakılırsa ruh sağlığınız iyi değil. Allah şifa versin.
Karnınızdayken ölsün diye dua ettiğiniz can şimdi canınız olmuş.. annelik böyle birşey işte hayatta hiçbirşey için büyük konuşmamak, Allahın verdiği sıkıntıyada isyan etmemek gerekir.. konunuz çok eski ama sizin konunuz şimdi sizin gibi düşünenlere ders olur belki.. Allah yavrunuzu bağışlasın..Oğlum doğduktan sonra bütün fikirlerim düşüncelerim değişti annelik çok şey kattı bana daha sonra yazdıklarımı okumadınız sanırım suan aklım fikrim sevgim sadece oğlum
ben de ilk cocuguma hamileyim 5 aylik.. 2,5 aylikken erkek oldugunu ogrendik, o gune kadar hep kizim olacak diyordum ve oyle cok istiyordum ki doktor erkek diyince uzun bi sure kabullenemedim bi ay sonraki kontrole gidene kadar kesin degil felan dedim herkes oglun oluyomus dediklerinde bile icim almadi ama bu hamileligimden oncesinde bi dusugum vardi ve ayni seyleri tekrar yasamak istemiyordum suan kabullendim durumu alistirdim kendimi ne yapalim hayirlisi boyleymis..
galiba neyi cok istersek o bizim ihtimanimiz oluyor, Allah herseyin hayirlisini versin saglikla kucagimiza alalim da..
Bebeginiz dogdu mu ?ıkınızede cok tesekkur ederım yargılamadıgınız ıcın cunku suan o kadar zavallıyımkı herseyın farkında olup ona ragmen hıssedememek cok kotu ılk zamanlar gıttım psıkologa hamıle oldugum ıcın ılac veremedı depresyon tekrarlayabılır aldırın bence dedı ama Allah tan cok tekrarlamadı yemın ederım asık oldugum adamdan ıstemememıde anlamıyorum bebegın hıcbır gunahı olmadıgınıda bılıyorum hatta yazarken bıle aglıyorum nasıl boyle bır ınsan oldum dıye ama ıcımden atamıyorum hıssettıklerımı
Bebeginiz dogdu mu ?
peki yazdigin seyler icin pismanisinizEvet çok şükür 5 yaşında bir oğlum var.
peki yazdigin seyler icin pismanisiniz
demeķki ozmanlar bunalimdaydin bak ne guzel saglikli evlatin olmus annelik cok harika birşeyEvet. Maalesef. En büyük pişmanlığım ise hamileliğimin tadını çıkaramamak
sevindim pişman olmanıza, başlığı görünce kanım dondu, allah analı babalı büyütsünEvet çok şükür 5 yaşında bir oğlum var.
Peygamberimizin (sav) oğlu da olmuştu. Ayrıca isteyebiliriz erkek bunda bir şey yok ki. İnsanız gönlümüz birine kayabilir pekala. Sadece Allahın verdiğini kabul etmemek yanlış. İsteğimiz olmadıysa hayırlısı der geçeriz.Benimde3 tane kizim var rabbime sukur ki bana nasip etti.Dua edinde hayirli evlat olsun Peygamber efendimiz bile kiz cocuklari vardi ona bile nasip olmazken bizim ne haddimize erkek cocuk demek nasipte neyse o olur yeterki hayirli saglikli olsun .Ayrica psikologa gorunun derim
bence kız erkek diye konuşmak bile çok günah. down sendromu vs. bindir türlü hastalık olmasın diye dua etmek varken nedir bu erkek çocuk sevdası. mesela eşimin kuzenin oğlu oldu, çoçuğun kulağı yok altın boynuz sendromu, isveçe bile gittiler, elleri boş döndüler, binde bir görülen genetik bir hastalıkmış. Sağlık hariç gerisi boş. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimizePeygamberimizin (sav) oğlu da olmuştu. Ayrıca isteyebiliriz erkek bunda bir şey yok ki. İnsanız gönlümüz birine kayabilir pekala. Sadece Allahın verdiğini kabul etmemek yanlış. İsteğimiz olmadıysa hayırlısı der geçeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?