Doğuma Hazırlık Bebeğimi istemiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 aylıkken cinsiyet belli oluyyor mu ya ben 3.5 ayı gectim bu gittigimde.ogrenicem daha . Erkek olupta ya özürlü olsa o zaman napcaksiniz sağlıklı olsun da kiz ya da erkek ne.fark eder.kac sene bebeği olmayan insanlar var rabbimin mucizesini yasiyorsunuz sukredin bence benim de erkek.bebek hayalım ama önceliğim sağlıklı olması kiz olsa onada sevinirim önemli olan sevdiğiniz adama evlat verebilmek etraftaki insanlar halt etsin kara cahil onlar hiç takmayın keyfini çıkarın rabbimin her zaman vardır bildiği

Bence pskolojik destek almalısınız? Kesinlikle ruh anlattıklarınıza bakılırsa ruh sağlığınız iyi değil. Allah şifa versin.

ben de ilk cocuguma hamileyim 5 aylik.. 2,5 aylikken erkek oldugunu ogrendik, o gune kadar hep kizim olacak diyordum ve oyle cok istiyordum ki doktor erkek diyince uzun bi sure kabullenemedim bi ay sonraki kontrole gidene kadar kesin degil felan dedim herkes oglun oluyomus dediklerinde bile icim almadi ama bu hamileligimden oncesinde bi dusugum vardi ve ayni seyleri tekrar yasamak istemiyordum suan kabullendim durumu alistirdim kendimi ne yapalim hayirlisi boyleymis..
galiba neyi cok istersek o bizim ihtimanimiz oluyor, Allah herseyin hayirlisini versin saglikla kucagimiza alalim da..

Mrb bence sdn bir destek al ve allahin sana hic zorlsnmadan verdiklerine sukret bikere belki gercekten rahatsizlik boyutundasin bilmiyorum yada toplum baskisi.ben tam 10 senedir bir evladin hasretiyle yandim bittim sizin gibi kizim olacak diye bozulacakta bir pisokolojim olmadi.10 yilda gormedigim tedavi kalmadi 5tane dusugum oldu.allahima binlerce sukur ki 10 yilin sonunda bir evlat sahibi olacagim hayirlisiyla.lutfen boyle seyler gorunce gwrcekten uzuluyorum ya sende bi kadin degilmisin erkek olunca baskami olacak lutfen karani topla ve allahin sana verdigi emanete sahip cik.

Bence pskolojik destek almalısınız? Kesinlikle ruh anlattıklarınıza bakılırsa ruh sağlığınız iyi değil. Allah şifa versin.

Oğlum doğduktan sonra bütün fikirlerim düşüncelerim değişti annelik çok şey kattı bana daha sonra yazdıklarımı okumadınız sanırım suan aklım fikrim sevgim sadece oğlum

Oğlum doğduktan sonra bütün fikirlerim düşüncelerim değişti annelik çok şey kattı bana daha sonra yazdıklarımı okumadınız sanırım suan aklım fikrim sevgim sadece oğlum
Karnınızdayken ölsün diye dua ettiğiniz can şimdi canınız olmuş.. annelik böyle birşey işte hayatta hiçbirşey için büyük konuşmamak, Allahın verdiği sıkıntıyada isyan etmemek gerekir.. konunuz çok eski ama sizin konunuz şimdi sizin gibi düşünenlere ders olur belki.. Allah yavrunuzu bağışlasın..

Allah herşeyin ilacını bilir. Belkide senin ilacın bu küçük bebek. Derdine derman mutlu huzurlu sağlıklı olman için bir şifadır. Önce kucağına al. Cennetten gelen o güzel kokuyu mis gibi çek içine. Ben inanıyorum ki sen çok ama çok iyi olacaksın güzel dostum. Senin ilacın olacak bu bebek. Sağlıkla kal. Senin için mutluluklar dileyeceğim Allah’tan.

Son sayfalari okumadim ama esin losemi olmusken sen bebege odaklanamamissindir cok normal bence Allah ona sifa versin sen de kendine gelirsin niye boyle demisim dersin

Birebir aynılarını hissettim, yaşadım. Öyle ki, bunu ben mi yazdım diye bir durdum düşündüm :) Aşırı derecede kız istiyordum, hiç oğlum olacağına imkan vermemiştim. Yüzük falı yapmıştım, her yaptığımda 3 kızım olacağı çıkıyordu. Hamilelikte tüm belirtilerim kız gibiydi. Doktor söylediğinde aynen sizin gibi inanamadım, 20. haftaya kadar her seferinde cinsiyetini tekrar sordum doktora ama tabi sonuç değişmedi :)

Instagram'da kızıyla fotoğraf paylaşanları görünce, benim kızım olmayacak diye gözlerim doluyordu. Ama 10 gün sonra doğumum olacak, oğluşuma da alıştım :) Doğduktan sonra bence aşk yaşayacağız evlatlarımızla Her şey güzel olacak inşallah. Rabbim evladın hayırlısını versin.

Bence kendini iyi hissetmek için birşeyler okuyabilirsin kendine sevdirmek için Allah sana çok güzel nimetler vermiş bunların başka insanlarda olmadığını düşün ne kadar şanslı olduğunu düşün dua et Allah'a yaklaş Allah sana o sıcaklığı verir inşallah hayırlısı olsun senin için şuan bende hamileyim kendimi senin yerine koydum gerçekten kötü bir durum Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

Onca insan yüzlerce para akıtıyorlar sırf bebeği olsun diye siz ise hamilesiniz ve bebeğinizi istemiyorsunuz bilemedim
Çok farklı bir duygu şimdi düşünün içinizde atan küçücük bir kalp var ve o kalp her geçen gün daha kuvvetli atıyor ve her defasında anne diye atıyor
Hamile olduğumu anladığım an (rahmime düştüğü düştüğü gibi anladım) dünyalar benim oldu hergün kızımla konuşuyorum onu heyecanla beklediğimizi söylüyorum bunu sadece anne adayları ve anneler anlar sende anlıyorsun eminim onu kucağına aldığın gün dünyanın en mutlu kadını olucaksın
Biran önce şubatın gelmesini bekliyorum kucağıma almak istiyorum ona sarılmak o muhteşem kokusunu içime çekmek istiyorum

Bebeginiz dogdu mu ?

Peygamberimizin (sav) oğlu da olmuştu. Ayrıca isteyebiliriz erkek bunda bir şey yok ki. İnsanız gönlümüz birine kayabilir pekala. Sadece Allahın verdiğini kabul etmemek yanlış. İsteğimiz olmadıysa hayırlısı der geçeriz.

bence kız erkek diye konuşmak bile çok günah. down sendromu vs. bindir türlü hastalık olmasın diye dua etmek varken nedir bu erkek çocuk sevdası. mesela eşimin kuzenin oğlu oldu, çoçuğun kulağı yok altın boynuz sendromu, isveçe bile gittiler, elleri boş döndüler, binde bir görülen genetik bir hastalıkmış. Sağlık hariç gerisi boş. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…