Bebeğimi karnımda kaybettim

Yazdıklarını ağlayarak okudum hatta şu an da ağlayarak yazıyorum çok fena oldum . Bir anne olarak acını kalbimde hissettim , dağıldım diyebilirim senin üzüntünü düşünemiyorum. İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder de kucaginiza alırsınız yavrunuzu. Allah rahmet eylesin.
Sağol canım bu acıyı kimse yaşamasın inşallah. Evlat acısı her zaman zor. Allah büyükken de alsa tohumken de alsa anne için hissi aynı

Allah yardımcın olsun başın sağolsun canım

dayanmak zordur tahmin edebiliyorum ama o çok güzel bi yere gitti öyle düşün lütfen üzme kendini sen yavrunu kaybetsende annesin artık inşallah tekrar anne olur ve bi parça da olsa bu acın azalır inşallah
İnşallah canım hamilesin sen de duaları kabul olur derler hamilelerin. Hayırlı ömürlü evlatlarımız olur inşallah

Canım hic suçluluk hissetme. Acaba hastaneye erken gitsem diye.biliyorsun Rabbimin yazdığı nefesten 1 nefes fazla alamayiz o yüzden, Rabbimin takdiri böyleymiş. Acini yürekten paylaşıyorum. Cennette seni bekleyecek bir yavrun var artik öyle düşün kendini o düşünce ile doldur. Aldgin eşyaları da onun hayrina birine hediye et. Rabbim yardımcin olsun.
Evet canım bunu biliyor insan ama yine de aklında hep kalıyor. İnşallah zamanla aşacağım

Tamam canım sağol zaten en ufak bir durumda hastaneye koşacağım artık. Ve her gün kontrole gidecepim son haftalarda. Bu bana acı bir tecrübe oldu maalesef. Belki gitsem de olan olacaktı bilemeyiz ama yine de üzülüyorum.
Vicdan azabi yapma diye soyluyorum. Hic bir belirti vermeden karinda olen binlerce bebek var. Allah o kadar omur vermis. Uzulmeni cok iyi anliyorum.insanin elinde degil. O sansli bir melek .

Vicdan azabi yapma diye soyluyorum. Hic bir belirti vermeden karinda olen binlerce bebek var. Allah o kadar omur vermis. Uzulmeni cok iyi anliyorum.insanin elinde degil. O sansli bir melek .
Allahtan bize bir hediye o ama insan fıtratı işte üzüntüler keşkeler hep oluyor elde değil. Ama haklısın elimizde olsaydı başka türlü olurdu ama değil.

Oncelıkle basın sagolsun. Allah bunları unutturacak acılar vermesin.
Ben samımı soyluyorum ki senin yaptıgın bir hata oldugunu dusunmuyorum. Sancıları evde ceken hastaneye mumkun OLdugunca gec giden bir cok anne adayı var, normal. Zaten suyunun geldıgı anlarda gıtmıs sın banyo olacak kadar bir vakitte. Kendini suclama sakın. Allah sabır versın

Evet memlekete geldik iyi oldu. Eşim içten içe beni suçluyor ne bileyimdüzgün beslenmedin diyor hastaneye gidelim demedin diyor bunlar beni çok üzüyor. Aslında düzgün beslendim ama ona hep eksik geliyor. Uzaklaştığımızı hissediyorum oysa ki en çok ona ihtiyacım var
Bunu okuduğuma daha cok uxuldum inan bana. Benim ilk gebelıgım tup bebek 37.haftada suyum geldi 2 saat sonra hastaneye gittim ve sezeryan oldum.
İkinci ise 37 de suyum bıtmıs, hıc anlamadım geldıgını ve oda sezeryan oldu. Ama her ikisi arasında 7.5 sene ve bir tanede ölü dogum um var benimki 16 haftalık tı ve surec hıc olmaması gerektıgı gıbı ilerlediği ıcın bız hazırdık kaybetmeye, aksine kendi hayatımda tehlikeye gırmıs tı. Esin de sımdı cok hassas etrafta bisiler soyluyordur, sen ben mi suclu yum diyorsan erkekler konusur unutma bunu. Bak ben diyorum ki sen suyun geldıgı ilk an bile gitseydin ki dus alman gerekebılırdı benim oyle olmustu muhtemelen o arıların basladıgında ayrılma gerceklesmıs olabılır diye dusunuyorum

Herhalde evlat ile sınanmak bütün acılardan daha zor, başınız sağolsun meleğiniz sizi cennette bekliyor. Ne güzel hamile kalıp o duyguyu yaşamışsınız bende aylardır çift çizgi hasreti çekiyorum sürekli gözyaşı döküyorum ama işte elimizde değil bazı şeyler hayırda şerde Allahtan

İnşallah farkına varır. Konuyu konuşurken bile sesi bakışı suçlar gibi. Hiç acımızı bile yaşayamıyoruz. Üstelik bebeğimizi kaybettiğimiz gibi ben de ölüyordum kan kaybından. Doktorlar hepsi söyledi zor kurtuldun dediler. Odaya geldiğimde göğüslerime kadar kan izi varmış zor durdurmuşlar. 4 ünite kan verildi. Kendimi mi öldüreceğim bilerek ihmal olsa
Diyecek bısey bulamiyorum, evet babalık ta onemlı ama suanda annelik ve bedenen ve ruhen sızın durumunuz ondan on kat daha zor. Kendinize bunu yaptırmayın gercekten . Siz bu kadar yazınca merak ettim hakketten siz napmıs olabilirsinız ki. Benim ilk oglum da ikincide perıntalogta dogdu. Benımde Baska Baska problemlerim vardı bundan sonra mutlaka perıntalogta kontrol olmalısın gebelikte ve oncesınde. Benden bilgi istersen ilki vefat etti ama ikinci in bilgilerini verebilirim.

Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin hepinize.
İhmalkarligim mi buna sebep oldu diye kahretmeyin kendinizi. Zira belirtiler normal seyrinde ilerlemiş. Günlerce bekleme söz konusu değil. Kaldı ki buyuk ihtimalle hastane yolunda kalbi durmuş gibi duruyor. Öncesinde olsa hissederdiniz. Hareketsizliğini, karnınız çok sertlesmesini vs. Yahut tecrubeniz yok anlamayabilirsiniz de bu sizin sucunuz değil. Kırkıncı haftayı geçer kirkbir, kırk iki olur anlarım da vaktiniz de varmış. Kimse bu şekilde aklından geçirmez. Bu sebepten uzmeyin kendinizi ve vicdan sorgulaması yapıp da aciniza acı katmayin lütfen. Takdiri ilahi. Rabbim en kısa zamanda yenisinin mujdesiyle ferahlatsin kalbinizi insaallah.

Amin canım. Sen de sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini. İlk mi? Hareketlerini hissediyor musun?
Evet cnm rabbim nasip ederse ilk olacak.
Çok uğraştık iki ameliyat, tüp bebek denemeleri, gitmediğim doktor kalmadı.
Rabbimin mucizesi doğal yolla gebe kaldım.
Evet hissediyorum. 15+3 de hissetmeye başladım.
Amin cnm inşallah inşallah.

Çok mutsuz çok üzgünüm. Kaybım yüzünden değil ama özlem ve vicdan azabı yüzünden canım çok acıyor. Minnoş kızımı koklayıp öpemeden toprağa verdim canım acıyor. Biliyorum ki cennette bizi bekleyecek ama içimdeki özlem dinmiyor. 15 gün oldu onu kaybedeli ama ilk anki gibi taze acım. Hayat devam ediyor, yiyor içiyorum gülüyorum ama kalbimin üzerindeki bıçak hep orada duruyor sanki. Olayın nasıl olduğunu tekrar anlatmaya kalbim dayanmayacak o yüzden linkini aşağı bırakıyorum okumak isteyenler için. Burada sadece derdimi anlatmak istedim. Belki yazarak biraz rahatlarım diye düşünüyorum. Melek kızımın yüzünü unutmamaya çalışıyorum sürekli düşünüyorum. Hastaneye erken gitseydim kurtulur muydu demekten kendimi alamıyorum. Zamanı geri almak istiyorum o güne geceye dönebilmek istiyorum. Gidip mezarı ellerimle kazıp kızıma doyasıya sarılmak istiyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Ömrü o kadarmış önce veya sonra gitsende birşey değişmeyecekti Rabbim sabır versin...

Bunu okuduğuma daha cok uxuldum inan bana. Benim ilk gebelıgım tup bebek 37.haftada suyum geldi 2 saat sonra hastaneye gittim ve sezeryan oldum.
İkinci ise 37 de suyum bıtmıs, hıc anlamadım geldıgını ve oda sezeryan oldu. Ama her ikisi arasında 7.5 sene ve bir tanede ölü dogum um var benimki 16 haftalık tı ve surec hıc olmaması gerektıgı gıbı ilerlediği ıcın bız hazırdık kaybetmeye, aksine kendi hayatımda tehlikeye gırmıs tı. Esin de sımdı cok hassas etrafta bisiler soyluyordur, sen ben mi suclu yum diyorsan erkekler konusur unutma bunu. Bak ben diyorum ki sen suyun geldıgı ilk an bile gitseydin ki dus alman gerekebılırdı benim oyle olmustu muhtemelen o arıların basladıgında ayrılma gerceklesmıs olabılır diye dusunuyorum
Evet canım ben hep sancıyı evde çekin yoksa zorlanırsınız şeklinde yazılar okudum. Zaten suyum gelince hemen gittik 10 dk içinde yol da 15 dk sürüyor tabi maalesef olanlar olmuş. Belki sancım başladığında ayrılma oldu herşey bitmişti bilmiyorum ama. Bu ayrılmanın belirtisi olan kanama hastanede oldu evde suyum temizdi ben de bundan cesaret alıyorum biraz da. Ayrılma başlayalı çok olsaydı birincisi evde kanamam olurdu ikincisi de kan kaybım daha fazla olurdu belki de şoka girerdim. Ama erken gitseydik ultrasonla ya da nst ile görürler miydi bilmiyorum. Açılma 1 cm di gittiğimde. Belki de açılma yok sen kenarda bekle diyeceklerdi onu da bilmiyorum hiç tecrübem yoktu

Herhalde evlat ile sınanmak bütün acılardan daha zor, başınız sağolsun meleğiniz sizi cennette bekliyor. Ne güzel hamile kalıp o duyguyu yaşamışsınız bende aylardır çift çizgi hasreti çekiyorum sürekli gözyaşı döküyorum ama işte elimizde değil bazı şeyler hayırda şerde Allahtan
Evet canım bebeğimi hissettim yaşadım o duyguyu Allah sana da nasip etsin sonucunda da hayırla al kucağına inşallah

Evet cnm rabbim nasip ederse ilk olacak.
Çok uğraştık iki ameliyat, tüp bebek denemeleri, gitmediğim doktor kalmadı.
Rabbimin mucizesi doğal yolla gebe kaldım.
Evet hissediyorum. 15+3 de hissetmeye başladım.
Amin cnm inşallah inşallah.
Kader işte bazen mucizesiyle sevindiriyor bazen de dertleriyle kederlendiriyor. Allah bağışlasın hayırla gelsin inşallah

Back
X