- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi ikincielci
Ayy beni ağlattın canım gece gece. Allah sabır versın. Bende evladımın o şeffaf vücudunu unutamıyorum gozlerı çöp gibi incecik parmakları ayakları pipisi hala aklımda. Sımdı hamıleyım ama hala unutamıyorum. 12haftamda kaybetmıstım bende. Sen daha buyuk kaybetmıssın. Hala aklımda ona aldıgım esyaları sımdı kardesı gıyecek ıcım oyle cok acıyo kı tarıfı yok. Gercekten allah kanlı bıcaklı dusmanımı bıle evladıyla sınamasın. Kadın dogum servısıne gıdıpte elı bombos cıkmak yada karnını artık ovusturamamak ne demek bende cok ıyı bılırım. Allaha dua et tevekkulu elden bırakma. Acın daha cok taze ama bu acı her zaman taze kalıyo canım asla unutulmuyo. Ben sımdıkı bebegımı ogrendıgımde cok sevındım ama cok agladım hep aklımda oglum vardı. Ona doyamadan allah aldı yanına ınsallah bunun yuzunu gormeyı kokusunu ıcıme cekmeyı nasıp etsın. Tez zamanda sende hamıle kalır kucagına alırsın ınsallah. Kac ay korunma verdı bılmıyorum ama en az hem psıkolojık hem fızyolojık olarak 6ay korun. Acın da dınsın bıraz kendınde toparlanmıs olursun. Insan bıdaha hıc anne olamıcam sanıyo ama allah hıc ummadıgın anda verıyo o mutlulugu. Yazmak ve rahatlamak ıstersen her zaman burdayım canım