- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Herkes farklı tepkiler veriyır işte benim eşim de beni suçladı sanki bilerek ihmal edip yapmışım gibi. Hikayemi okudunuz mu bilmiyorum ama böyle olacağını bilsem gitmez miydim hastaneye. Hem doktorlar bile gelseydin de kurtulmayabilirdi dediler. Kaldı ki kaderi nasıl değiştirelim nasibi bu kadarmış. Memlekete geldik şimdi etrafta insanlar var biraz kafam dağılıyor unutuyorum ama evime döndüğümde bu geriye attığım acıların hepsi çıkacak sanırım ortayaCanım bende kaybettim bebeğimi 16haftalıktı sizin yaşadığınız durumun aynısı erken plesenta ayrılması . Aşırı kanama ile kaybettim kan değerim bir gecede yarıya indi . Aylarca ölüyorum sandım bu satırları yazarken bile ağlıyorum . Yalan söyleyemem geçmiyor acısı . Kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür 3 aylık bir bebeğim var şimdi . Onu kucağıma aldığım ana kadar kalbimin acısı dinmedi . Şimdi bile konuşurken lafı geçse içim sızlar doğsa 1 yasında olacaktı . Ağlayın zırlayın bağırın çağırın artık unutman lazım diyenlerede bağırın . Eşim olaydan 15gün sonra bana artık unutman lazım dediğinde delirmiştim sanki unutunca hiç olmamış gibi bana küsecekmiş bebeğim gibi hissederdim . Ki bunları yazan kişi dünyanın en güçlü insanı bilir kendini ama öyle bir acı ki başetmeyi bilmediğinden zır geliyor . Allah tekrarını göstermesin inşallah . Yanınızda olup teselli etmeyi dilerdim . Umarım en kısa zamanda kucağınıza minik bir melek daha alırsınız .