Çok teşekkür ederim ben bu kadar sarsilacagimi dusunmemistim ama besigi yerlestirecegimiz yere kadar yaprigimiz planlar geliyor aklima o zaman yikiluyorum meger ne kadar baglanmisiz tabi en guzel plani Allah yapar deyip sabretmeye calisiyorum ...siz ikinci ve üçüncü hamileliğiniz ne zaman oldu çok beklediniz micanım, çok üzüldüm.
aynı durum 2010 yılında ilk ve 2. gebeliğimde başıma geldi.
buna rağmen sana moral olsun diye yazmak istedim.
üçüncü hamileliğimde yavruma sağlıcakla kavustum. şimdi dördüncü hamileliğim, ikinci bebeğimi bekliyorum.
senin şu an yaşadığın acıyı özellikle ikinci kez de yaşadığımda, beni teselli eden tek şey "hiç değilse gebe kalabiliyorum" olmuştu.
iyi bir doktor takibinde kan pıhtılaşma vs tahlilin yapılabilir.
sonra en kısa zamanda dilerim sağlıkla kavuşursun yavruna.
sabırlar diliyorum.
ikinci hamileliğim 2 ay sonra oldu. onun da 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.Çok teşekkür ederim ben bu kadar sarsilacagimi dusunmemistim ama besigi yerlestirecegimiz yere kadar yaprigimiz planlar geliyor aklima o zaman yikiluyorum meger ne kadar baglanmisiz tabi en guzel plani Allah yapar deyip sabretmeye calisiyorum ...siz ikinci ve üçüncü hamileliğiniz ne zaman oldu çok beklediniz mi
İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
Basın sagolsun canım Cennete gitti küçük meleğin bundan sonra cennetten izleyecek anneciğini ve zamanı geldiğinde kardesini yollayacak anneciğine teselli olması için.2013 yılı ekim ayında ilk bebegimi 7 hafatalık hamileyken kaybettim kalbi durmustu 3, 4 ay agladım dr un verdiği tek bir nokta olarak görünen ultrason resmine bektım baktım agladım uzunttuden hormonlarım bozuldu 27 yasında adetten bile kesildim dr a gittim stres ve uzuntuden yumurtlaman durmus dedi her turlu kur vs denedim ama duzelmedi bir sene sonra tekrar hamile kaldım oda tutunamadı 6 haftalıkken kaybettim bu arada bir cok test yaptırdım kan pıhtılasması cıktı dogal yollardan rahatlıkla hamile kalabiliyordum ama bebegin tutunma asamasında benim hormonlarım desteklemediği için kaybediyordum.artık tekrardan hamile kalıp progestan ve kan sulandırıcı hap ve iğnelerle tutunmasını saglamam gerekiyordu, 2, bebegimi de kaybettikten 45 gun sonra tekrar hamile kaldım hamile oldugumu ögrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne progestan coraspin vs gunde 7 tane ilaç içihordum dr un önerisiyle Rabbime binlerce sukurler olsun yavrumu nasip etti bana , 3 bucuk senelik evliyim 6 aylık bir yavrum var Allah tez zaman da sana tekrarda evlat versin umudunu yitirme Allah herkesi bir takım sorunlarla imtihan ediyor bu da benim imtihanım de sabret canım, Eminim cok iyi bir anne olacaksın kaybetmeyi yasayan bir anne kadar hiç kimse yavrusuna daha sevkatli ve sevgi dolu bakamaz, Minik melegin en kısa zaman da önce ruhuna sonra kucagına gelsin canım,[/QUOTE][QUOTE="ncygny, post: 42971926, member: ]İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
Allahım bana da nasip etsin inşallah sizin de Allah bagislasinAllah sabir versin.
İki yil once 9haftalik bebegimi ayni sebebten kaybettm. Beni ancak yeni bir hamilelik iyilestirecek diye dusundum ve hic korunmadim kurtajdan sonra. 1.5ay sonra hamile kaldim. 15aylik bi oglum var simdi.
İnsallah siz de en kisa zamanda yeniden hamile kalir.bebeginizi kucaginiza alirsiniz..
Bu da bi imtihan ama uzulmmemek mümkün değil zaten her yerde kurduğumuz hayaller var beşik şurda olsun dolabı burda olsun bunları nasıl atlatacagim bilmiyorumHiç üzülme diyeceğim ama söylemesi kolay tabiki çooooook üzücü bir durum... Yakın bir arkadasım 7-8 ay once tam 2 aylık hamileyken bebeğinin kalbi durdu.Çok üzülmüştük gerçekten onun içinde ayrı bir yıkım olmuştu.Hepimiz gibi oda anne olm ayı çok istiyordu.
Ama sonra profesör bir doktor bize aynen şunları söyledi;
sağlıklı ve normal bir bebek asla düşmezmiş.Doğa bebeği korur dedi.Fakat bebek sağlıksız, hastalıklı veya engelli ise çoğunlukla vücut onu bırakırmış bebekte tutunamazmış zaten.Her işte bir hayır vardır diyelim, sağlıksız olsaydı herkes için daha bir yıkım olurdu.
Arkadasım düşükten sonra hamile kaldı :) şimdi 4 aylık hamile.O yüzden üzülme yakın zamanda sağlıklı güzel bir bebeğin olmasını dilerim.....
Allahım bana da nasip etsin inşallah sizin de Allah bagislasin
Bu da bi imtihan ama uzulmmemek mümkün değil zaten her yerde kurduğumuz hayaller var beşik şurda olsun dolabı burda olsun bunları nasıl atlatacagim bilmiyorum
canim benim kuzenimde benimle yaklasik ayni donemlerde hamile kalmisti ve 11. haftasinda malesef bebeginin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kalmisti. ama simdi yine hamile ve gayet saglikli cok sukur lutfen moralini bozma evet olay bisi diil cok moral bozucu yikici bisi ama en azindan hamile kalabiliyorsun oyle dusun ve kendini toparlaki yeni bebisin icin hem bedenen hem de ruhen hazir olİki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
canım mide bulanmalarımın olduğu dönemde hastanenin aciline gidiyordum..orada benden önce giren bi bayan ultrason odasından çıktı ağlayarak ve çocuğunun kalbi durmuş..doktor 3 aylık bu ilk dönemde çocukta bir anomali(özür)varsa çocuk yaşamıyormuş..bunu orada duymuştum..sonra internetten araştırdım doğru olduğunu gördüm..hani ne kadar teselli olur,birde böyle düşün..geçmiş olsun allah sabır versin yıllar geçsede hatırlarsın acısını ..yine hamile kalırsın bu engel değil..bir düşük bir kürtajım var ve hamile kalmada sorun yaşamadım..İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
17 yasında mı?Acına saygı duyuyorum ama ne bu acele?Daha kendin çocuksun ya9 aylık evliyim 2 gebelik geçirdim. Evlenir evlenmez üstüne hamile kaldım ve 7 haftalikken boş gebelik olduğunu öğrendim. Çok ağladım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bi oğlum olacaktı. 3 aylıkken bebegimi kaybettim. Ilki beni fazla üzmemisti ama 2. Gebeligimde fazlasıyla üzüldüm z ayifladim. Şimdi üzerinden 5 ay geçti ve çok korkuyorum hamile kalacağım diye çünkü doktor 6 ay geçmesi gerek üzerinden dedi. 5. Ayındayım ama bebegimin olmasını çok istiyorum 17 yaşındayım ve 47 kiloyum bana bi yol gösterin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?