- 15 Ekim 2015
- 41
- 26
- 18
- 46
Sizinde basınız sağolsun bende 16 saat suni sancı çektim ama doğum başlamadı. .açılma olmadı mecburen sezeryan oldum..şimdi 6 ayı doldurmaya bekliyorum tekrar deneyecem. .Rabbim inş herkesin kucağına almayi nasip eder...
Allah rahmet eylesin ama sen güçlü olmak zorundasın tekrar hamile kalabilirsin evet şimdi yıkıldım dersin ama tekrar hamile olursunuz inşallah Allah yardım eder inaçlı olunİki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
17 yaşında derdin ve acelen ne ki çocuk çocuk diye kendini paralıyorsun?Evet genetik testi bekliyoruz ve sonrasinda dusunuyorum ama korkularimda var tabiki
İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
Herşey guzel olacak inşallah. .. ilk adetten sonra mi deneyeceksin ben hiçbirşey düşünemiyorum bilmiyorum doktorum da cok ilgisiz soru sormaya cekiniyorumben gebe olduğumu bilmiyordum, beklemiyordum da. adetim gecikince şüphelendim gebelik testi aldım ve hamile olduğumu öğrendim. herkes havaya uçmuştu. yolk kesesini görmüştük ultrasonda, bi dahaki gittiğimde kalp atışını ve bebeği görecektik. 6 haftalık bebeğim düştü lavaboda gördümdaha 2 hafta olmuştu öğreneli ama ne kadar bağlandığımı farketmemişim bile. doktora gittim, ağlamaktan konuşamadım. ilk gebeliklerin %60 ı düşer, boşa ağlama dedi. ikinci sağlam olur dedi. normal birşey bu dedi. sebebi yok, oluyor böyle, neden arama dedi. ikinciye sağlam olur merak etme dedi.
ilk günler her dakika ağlıyordum ama gün geçtikçe insan kabulleniyor durumu sanırım. İlk günler şok yaşıyorsun, mantıklı düşünemiyorsun. Şimdi düşündüğümde doktora hak veriyorum. yapılacak tek şey, bi daha, olmadı bi daha denemek lazım, olana kadar. birde belkide sağlam değildi problemliydi. yoksa niye düşsün.
kendimce kararlar aldım. adet olana kadar kafamı dağıtacak şeylerle uğraşıcam, düşünmemeye çalışıcam. hiç izlemediğim yemek programlarını izliyorum tv de, garip garip konulu videolar izliyorum internette. hiç yapmadığım yemekler deniyorum, beceremeyince de kendimle dalga geçiyorum falan filan. ancak böyle düşünmemi engelliyorum. adetten sonra tekrar deneyecem.
niye tekrar hamile kalamayasın ki? bi kere kalan, ikiye de kalır, üçe de kalır. doktorunda dediği gibi bi daha dene. Allah herkese sabır versin. Sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah.
Herşey guzel olacak inşallah. .. ilk adetten sonra mi deneyeceksin ben hiçbirşey düşünemiyorum bilmiyorum doktorum da cok ilgisiz soru sormaya cekiniyorum
Benim adetim bitti aayilir ama rahmin hemeb toparlanmasi guc oluyormuş ikincisi bu yuzden tutunamayabilirmis cok korkuyorum ayni acıyı tekrar yaşamaktan. ..oyle coj istiyorum ki anne olmayi bir meleğim olmasınıevet. ilk adetten sonra deneyeceğim, az kaldı. ruh halim günden güne düzeldi. şimdi daha iyiyim. kendimi psikolojik olarak hazırladım. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez derler. ilk gebelikte yaşamak çok acı bir tecrübe oldu ama olsun, sağlığımız iyi çok şükür. doktora soru soramıyorsan başka doktora git bence. bu şans oyunu gibi bişey. biri çok ilgili, iyi oluyor, bazısı da çok gıcık oluyor.
Benim adetim bitti aayilir ama rahmin hemeb toparlanmasi guc oluyormuş ikincisi bu yuzden tutunamayabilirmis cok korkuyorum ayni acıyı tekrar yaşamaktan. ..oyle coj istiyorum ki anne olmayi bir meleğim olmasını
Benim 7 haftalik ken kalbi durmus ama biz 12 haftalikken farkettik kürtaj oldum benimd yasim geçiyor zaten gec evlendim ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?