Bebeğimi kaybettim içim acıyor ...

Sizinde basınız sağolsun bende 16 saat suni sancı çektim ama doğum başlamadı. .açılma olmadı mecburen sezeryan oldum..şimdi 6 ayı doldurmaya bekliyorum tekrar deneyecem. .Rabbim inş herkesin kucağına almayi nasip eder...

çok geçmiş olsun.

benım de ılk bebegım 5 haftalıkken kalp atısı olmadığı için 8 haftalıkken kürtaj oldum.

Allahtan ümidini kesme.

Şimdi 2 yasında ikizlerim var :)

Neden kalamayasın ki? benım kuzenım ilk bebegı kalp atısı olmadı, alındı; 2. hamılelıgınde kızı dünyaya geldi, sonra hamıle kaldı yıne aynısı oldu, kürtaj oldu, sonra oğluna hamıle kaldı . ıkı kez kurtaj olmasına rgamen cok kısa aralıklarla yenıden hamıle kaldı.

Kaderinde sana bır evlat yazılmışsa olacaktır. İçini ferah tut. Gerkeli genetik testlerinizi yaptırın hem sen hem eşin.

Amin hepimize rabbim nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın gerçekten çok kötü bi duygu tarif edilemez senin için çok üzüldüm Allah sana sabırlAr versin

Genetik verdik ve sonuç bekliyorum öteki kan degerlerim güzel çıktı bidahaki ay 6 aya giriyorum ve aralık ayinda tekrar cocuk denicem

Sizinde basınız sağolsun Rabbim sabırlar versin atlatmasi çok zor. 6 ay beklemeyi doktor mu dedi sizmi karar verdiniz 6 ay eklemeyi. Benim doktorlar sure belirtmedi sağlık ocağında ki aile hemşire 2 yıl dedi. Bana da 2 yıl çok geldi yaşım da küçük değil. Daha erken 40 gün oldu ama merak ettim

Canım benım ılk bebışım 17 haftalıkken ıkıncı bebışım 12 haftalıkken duştu canını sıkma olucak ınş

Sizinde basınız sağolsun Rabbim sabırlar versin atlatmasi çok zor. 6 ay beklemeyi doktor mu dedi sizmi karar verdiniz 6 ay eklemeyi. Benim doktorlar sure belirtmedi sağlık ocağında ki aile hemşire 2 yıl dedi. Bana da 2 yıl çok geldi yaşım da küçük değil. Daha erken 40 gün oldu ama merak ettim

Bana doktorum dedi ve yaşımdan dolayı Rabbim herkese sabırlar versin ve içim yanıyor gercekten

Allah rahmet eylesin ama sen güçlü olmak zorundasın tekrar hamile kalabilirsin evet şimdi yıkıldım dersin ama tekrar hamile olursunuz inşallah Allah yardım eder inaçlı olun

Evet genetik testi bekliyoruz ve sonrasinda dusunuyorum ama korkularimda var tabiki

Evet genetik testi bekliyoruz ve sonrasinda dusunuyorum ama korkularimda var tabiki
17 yaşında derdin ve acelen ne ki çocuk çocuk diye kendini paralıyorsun?
Önce okul oku meslek sahibi ol, çocuk dediğin sırf koca askerdeyken oyalanmak için yapılmaz

Ev et ama severek evlendim bazı sebep lerde vardı tabiki önceki çocuğumun acısınıda unutmak ..

ben gebe olduğumu bilmiyordum, beklemiyordum da. adetim gecikince şüphelendim gebelik testi aldım ve hamile olduğumu öğrendim. herkes havaya uçmuştu. yolk kesesini görmüştük ultrasonda, bi dahaki gittiğimde kalp atışını ve bebeği görecektik. 6 haftalık bebeğim düştü lavaboda gördüm daha 2 hafta olmuştu öğreneli ama ne kadar bağlandığımı farketmemişim bile. doktora gittim, ağlamaktan konuşamadım. ilk gebeliklerin %60 ı düşer, boşa ağlama dedi. ikinci sağlam olur dedi. normal birşey bu dedi. sebebi yok, oluyor böyle, neden arama dedi. ikinciye sağlam olur merak etme dedi.

ilk günler her dakika ağlıyordum ama gün geçtikçe insan kabulleniyor durumu sanırım. İlk günler şok yaşıyorsun, mantıklı düşünemiyorsun. Şimdi düşündüğümde doktora hak veriyorum. yapılacak tek şey, bi daha, olmadı bi daha denemek lazım, olana kadar. birde belkide sağlam değildi problemliydi. yoksa niye düşsün.

kendimce kararlar aldım. adet olana kadar kafamı dağıtacak şeylerle uğraşıcam, düşünmemeye çalışıcam. hiç izlemediğim yemek programlarını izliyorum tv de, garip garip konulu videolar izliyorum internette. hiç yapmadığım yemekler deniyorum, beceremeyince de kendimle dalga geçiyorum falan filan. ancak böyle düşünmemi engelliyorum. adetten sonra tekrar deneyecem.

niye tekrar hamile kalamayasın ki? bi kere kalan, ikiye de kalır, üçe de kalır. doktorunda dediği gibi bi daha dene. Allah herkese sabır versin. Sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah.

Inşallah amin içimi rahatlattiniz gerçekten sizin için çok üzüldüm Allahım sabırlar versin size

Herşey guzel olacak inşallah. .. ilk adetten sonra mi deneyeceksin ben hiçbirşey düşünemiyorum bilmiyorum doktorum da cok ilgisiz soru sormaya cekiniyorum

Herşey guzel olacak inşallah. .. ilk adetten sonra mi deneyeceksin ben hiçbirşey düşünemiyorum bilmiyorum doktorum da cok ilgisiz soru sormaya cekiniyorum

evet. ilk adetten sonra deneyeceğim, az kaldı. ruh halim günden güne düzeldi. şimdi daha iyiyim. kendimi psikolojik olarak hazırladım. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez derler. ilk gebelikte yaşamak çok acı bir tecrübe oldu ama olsun, sağlığımız iyi çok şükür. doktora soru soramıyorsan başka doktora git bence. bu şans oyunu gibi bişey. biri çok ilgili, iyi oluyor, bazısı da çok gıcık oluyor.

Benim adetim bitti aayilir ama rahmin hemeb toparlanmasi guc oluyormuş ikincisi bu yuzden tutunamayabilirmis cok korkuyorum ayni acıyı tekrar yaşamaktan. ..oyle coj istiyorum ki anne olmayi bir meleğim olmasını

Benim adetim bitti aayilir ama rahmin hemeb toparlanmasi guc oluyormuş ikincisi bu yuzden tutunamayabilirmis cok korkuyorum ayni acıyı tekrar yaşamaktan. ..oyle coj istiyorum ki anne olmayi bir meleğim olmasını

kendinden düşük yapanlara 1 ay, kürtaj olanlara 3 ay bekle derler genelde. tabi bi de kaç haftalık olduğuna bağlı. 6 hafta ve küçükse 1 ay yeter. büyükse zaman uzuyor tabi. zaten yaşım 31. 35 olmadan bir bebeğim olsun istiyorum valla.

Benim 7 haftalik ken kalbi durmus ama biz 12 haftalikken farkettik kürtaj oldum benimd yasim geçiyor zaten gec evlendim ; (

Benim 7 haftalik ken kalbi durmus ama biz 12 haftalikken farkettik kürtaj oldum benimd yasim geçiyor zaten gec evlendim ; (

ben düşük olmadan önce gebelik belirtilerini kaybettim. göğsüm rahatladı, sol kasığımdaki ağrı geçti. sonrada düştü zaten. bir daha doktora gideceksen mutlaka sor ne kadar beklemen gerektiğini, hatta varsa başka doktora git. doktora gitmeyeceksen internetten bol bol araştır. doktorlar ne tavsiye ediyor, millet ne yapmış falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…