Bana doktorum dedi ve yaşımdan dolayı Rabbim herkese sabırlar versin ve içim yanıyor gercekten
ben de iki kez düşük yaptım ,
ilkinde çok üzüldüm,çok ağladım , bir gün önce rüyamda görmüştüm , çok içim yandı , bir de wc de düştü , gözlerimle gördüm kesesi küçücüktü...çok paraladım kendimi.Ama iki ay sonra oğluşuma hamile kaldım ve sağ sağlim doğdu yavrum.İlkinin acısı geçti , aklıma geldikçe gözlerim dolar ama yapacak bir şey yok.
ikinci düşüğümde kürtaj oldum , ilki kadar yakmadı canımı , biliyordum atlatacağımı , 8 ay kadar korunduk ve korunmayı bıraktığımız ay şimdiki bebeğime hamile kaldım.
Pıhtılaşmadan şüphelenildi , iğne kullanıyorum , çok şükür şimdilik her şey yolunda.
İçimde iki bebeğim de sızıdır ama Allah sabrını veriyor.
merhabalar.ben 42 yaşındayım ve 4,tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım.28.haftaya kadar hamileliğim yolunda giderken suyum geldi ve apar topar bebeğim sezeryan ile alındı.800 gr doğdu miniğim.kuvözde 12 gün yaşıyabildi ve 9 kasımda bebeğimi kaybettim.şu an acım çok taze.yıllar geçsede bu acı geçermi bilmiyorum ama çok zor bir acı.bu yaştan sonra tekrar çocuğum olurmu bilmiyorum.hem giden evladıma yanıyorum hemde kendime.Canim basın sağolsun. Bende 1 ay önce aynı şeyi yaşadım. Bebeğim 27 haftalikti. Ilk bebeğim sezeryan olmasına rağmen bu Bebeğimi normal dogumla aldılar. 18 saat süren doğum sonunda bebegimin tabutuyla çıkmak hastaneden yıkım oldu. Hâlâ atlatmaya çalışıyorum. Tüm hazırlıkları tamamdı Rabbim bizlere sabırlar versin. ..
Allah sabır versin ... diyecek birşey bulamıyorum. çok üzüldüm.Sen bu konuyu açtığında ben bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim 28 haftalıktı 5 gün hastane de doğurmak için bekledim ve manevi acımın dışında yaşadığım o fiziksel acı da çok yıpratmıştı beni açılma 3 cm olmuşken doğuma girdim artık Serumlara dayanamıyordum damarlarım patlıyordu sürekli alttan bakmalar yüzünden mahvolmuştum .. Doğurduğum gün doğum günümdü üstelik .. 3 boyutlu da görmüştüm kıyafetlerini de almıştım Odası'nı bile kendim çizmiştim yapılıyordu ... Tek tesellim çok güzel gördüm ölü gibi değildi tersten doğurdum bi de ebe şaşırdı yaşıyor sandılar kırmızı dudak pembe yanak beyaz teni simsiyah saçları adı da Mustafa Tahirdi Rabbim yanına layık gördü Mustafa'm Tahir oldu gitti yanına .. Bende korkuyorum sadece bebeğimin olmamasından değil , ölümden korkuyorum gece yarım saatte bir uyanıp eşime bakıyorum annemleri arıyorum kardeşimi arıyorum .. Küçük kardeşimi dışarı bile çıkarmıyorum , kendimi toparlayıp iyi gözüksem de gülsem de eve giril banyoda saatlerce ağlayıp çıkıyorum . Birdaha Nasıl olur olsa böyle mi sonlanır düşüncelerini atamıyorum kafamdan . Rabbim kimseye yaşatmasın
Allah sabır versin Rabbim inşallah yine versin benim bi arkadaşım da 6 aylikken yaşadı acısını kendim yasayinca anladım Rabbim dayanma gücü versinmerhabalar.ben 42 yaşındayım ve 4,tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım.28.haftaya kadar hamileliğim yolunda giderken suyum geldi ve apar topar bebeğim sezeryan ile alındı.800 gr doğdu miniğim.kuvözde 12 gün yaşıyabildi ve 9 kasımda bebeğimi kaybettim.şu an acım çok taze.yıllar geçsede bu acı geçermi bilmiyorum ama çok zor bir acı.bu yaştan sonra tekrar çocuğum olurmu bilmiyorum.hem giden evladıma yanıyorum hemde kendime.
Canm benm arkadasim bes yil sonra ikizlere hamile kaldi oda tüp bebekle ve bebekleri 19 haftalik yani bes aylikken kaybetti ikimzde hamileydk benden iki ay gerideydi sadece benm oglum suan üç aylik ve dün bes haftalik hamile oldugunu ogrendm cok sevndm allahtan umidini kesme inşallah tez zamanda hamile kalirsn canmİnşallah tek duam yeni bir kalp atışı duyabilmek ve tek korkum da olmaması
çok tsk ediyorum.allahım hayırlısı ile inşallah verir.Canm benm arkadasim bes yil sonra ikizlere hamile kaldi oda tüp bebekle ve bebekleri 19 haftalik yani bes aylikken kaybetti ikimzde hamileydk benden iki ay gerideydi sadece benm oglum suan üç aylik ve dün bes haftalik hamile oldugunu ogrendm cok sevndm allahtan umidini kesme inşallah tez zamanda hamile kalirsn canm
yine tüp bebektenmi yoksa normal mi hamile öğrenebilirimiyimçok tsk ediyorum.allahım hayırlısı ile inşallah verir.
Rabbim sabırlar versin bende hâlâ atlatamadim nasıl geçecek bilmiyorum. Sürekli kafamda niye öldü ne oldu kimisi bekle diyor kimisi bekleme hemen bir daha yap sonra olmaz diyorlar. Minigimin acısı geçmeden nasıl cesaret edecem bilmiyorummerhabalar.ben 42 yaşındayım ve 4,tüp bebek denemesi sonucunda hamile kaldım.28.haftaya kadar hamileliğim yolunda giderken suyum geldi ve apar topar bebeğim sezeryan ile alındı.800 gr doğdu miniğim.kuvözde 12 gün yaşıyabildi ve 9 kasımda bebeğimi kaybettim.şu an acım çok taze.yıllar geçsede bu acı geçermi bilmiyorum ama çok zor bir acı.bu yaştan sonra tekrar çocuğum olurmu bilmiyorum.hem giden evladıma yanıyorum hemde kendime.
Canım Rabbim sabırlar versin. Benim bebeğim 27 haftalikti maalesef şekli değişmiş bakma dediler göremedim yavrumu. Bana balonla normal doğum yaptirdilar 18 saat sonunda doğum ve arkasından kürtaj la çektiğim acı bitti. Bende 17 eylül de yaşadım bunları ve hala unutamiyorum sana balon uyguladilar mi merak ettimSen bu konuyu açtığında ben bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim 28 haftalıktı 5 gün hastane de doğurmak için bekledim ve manevi acımın dışında yaşadığım o fiziksel acı da çok yıpratmıştı beni açılma 3 cm olmuşken doğuma girdim artık Serumlara dayanamıyordum damarlarım patlıyordu sürekli alttan bakmalar yüzünden mahvolmuştum .. Doğurduğum gün doğum günümdü üstelik .. 3 boyutlu da görmüştüm kıyafetlerini de almıştım Odası'nı bile kendim çizmiştim yapılıyordu ... Tek tesellim çok güzel gördüm ölü gibi değildi tersten doğurdum bi de ebe şaşırdı yaşıyor sandılar kırmızı dudak pembe yanak beyaz teni simsiyah saçları adı da Mustafa Tahirdi Rabbim yanına layık gördü Mustafa'm Tahir oldu gitti yanına .. Bende korkuyorum sadece bebeğimin olmamasından değil , ölümden korkuyorum gece yarım saatte bir uyanıp eşime bakıyorum annemleri arıyorum kardeşimi arıyorum .. Küçük kardeşimi dışarı bile çıkarmıyorum , kendimi toparlayıp iyi gözüksem de gülsem de eve giril banyoda saatlerce ağlayıp çıkıyorum . Birdaha Nasıl olur olsa böyle mi sonlanır düşüncelerini atamıyorum kafamdan . Rabbim kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım. Bence şükretmelisin küçükken kaybettiğine. Ben 36 haftalık hamileyken kaybettim Oğlumu. Her şey normal ve sağlıklı bir gebelik geçiriyordum. Hiç bir problemimiz yoktu. Kontrole gittiğimde NST'de kalp atışlarını alamadı ebe. Sonra acil ultrasona soktular gözlerimle gördüm, atmıyordu meleğimin kalbi. Oysa daha gece hissetmiştim hareketlerini sabah ise kalbi atmıyordu. Detaylı ultrasonla baktıklarında daha 12 saat bile olmamış öleli dedi doktor. Suni sancı ile doğurtmaya çalıştırlar ama olmadı. 12 saat boyunca açılma olmadı, mecbur sezaryenle aldılar.İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....
Rabbim meleklerimizi bize sefaatci yapsin inşallah herkesin hayatı bir roman degil mi neler yaşıyor insan etrafındaki duyduklarini bi bakıyorsun sen yaşıyorsun o zaman daha iyi anlıyorsun belkide hamileleigimi ilk duyduğumda eski is arkadaşım da benim yaşadığım i yaşamıştı üzüldüm ama anlayamadım acisini simdi ise hic tanımadığım birinin acısını çok iyi anlıyorum Rabbim bizlere sabir versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSen bu konuyu açtığında ben bebeğimin öldüğünü öğrenmiştim 28 haftalıktı 5 gün hastane de doğurmak için bekledim ve manevi acımın dışında yaşadığım o fiziksel acı da çok yıpratmıştı beni açılma 3 cm olmuşken doğuma girdim artık Serumlara dayanamıyordum damarlarım patlıyordu sürekli alttan bakmalar yüzünden mahvolmuştum .. Doğurduğum gün doğum günümdü üstelik .. 3 boyutlu da görmüştüm kıyafetlerini de almıştım Odası'nı bile kendim çizmiştim yapılıyordu ... Tek tesellim çok güzel gördüm ölü gibi değildi tersten doğurdum bi de ebe şaşırdı yaşıyor sandılar kırmızı dudak pembe yanak beyaz teni simsiyah saçları adı da Mustafa Tahirdi Rabbim yanına layık gördü Mustafa'm Tahir oldu gitti yanına .. Bende korkuyorum sadece bebeğimin olmamasından değil , ölümden korkuyorum gece yarım saatte bir uyanıp eşime bakıyorum annemleri arıyorum kardeşimi arıyorum .. Küçük kardeşimi dışarı bile çıkarmıyorum , kendimi toparlayıp iyi gözüksem de gülsem de eve giril banyoda saatlerce ağlayıp çıkıyorum . Birdaha Nasıl olur olsa böyle mi sonlanır düşüncelerini atamıyorum kafamdan . Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım. Allah'ım tez zamanda evlat hasreti çeken tüm annelerin kucağını doldursun sağlıklı bebeklerle. Şükretmeliyiz yine de. Çok şükür tekrar bebek sahibi olabilecek kadar sağlıklıyız. Buna da şükür... Allah'ım bizden daha çok sevmiş oğlumu ve yanına aldı çabucak. Bazen mantıklı düşününce seviniyorum oğlum için. Hiç kirlenmeden tertemiz gitti. Cennet kuşu oldu oğlum. Hiç ağlamadı mesela, hiç canı yanmadı... Sadece çok özlüyorum... Çok büyük bir özlem duyuyorum, içim yanıyor, canım çok acıyorGöz yaslariyla okudum duygularınizi Rabbim sabrini versin benimki sizin yanınızda .... biz daha haftalikken kurduğumuz hayallere uzulurken daha aci yasayanalr var Allahım sabır versin ve hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin tüm isteyen annelere. ... cok sağolun paylaştığınız için
Basin sağolsun arkadaşım. Benim de 3ay oldu arkadaşım ve benim bebeğim de sezaryanla alındı. 2 yıl çok fazla. Ben bir kaç doktora gittim 3 ay yeterli diyen bile oldu. Ama genelde 6ay diyorlar. Bence de 6ay yeterli bir süre... Dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elimizden. Bol bol dua edeceğiz Rabbim bize dayanma gücü versin diye. Oglunla vedalasabildin mi? Gördün mü melegini?Merhabalar
Bende 37 haftalikken oglumu kaybettim hamilelik boyunca hicbir sikinti yasamadim .bogaz agrisi ve ates sikayetiyle gece acile gittim tansiyonum yukseldi yatis verdiler iki saat sonra kanama nedeniule acil sezeryana alindim.ne yazikki minik yavrumu kaybettim tansiyon sebebiyle bebegin eşi parcalanmis yavrum nefes alamamis 1 ay oldu ama hala agliyorum tekrar hamile kalmak istiyorum ama drlar 2 yil diyolar ne yapcami bilemiyorum artik kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?