Bebeğimi kaybettim...Kocaman boşluk.

Çok sevindim bana pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma sorunum yokmuş. Yaptırmadığım bir tek genetik test kaldı.
Çoklu düşüklerde mutlaka kan sulamdırıcı iğne kullanılır tedbir amaçlı.lütfen iyi bir doktor bulun.
3 kaybım vardı 4.de kan sulandırıcı kullandım bebeğime kavuştum

Allah sabır versin canım benim yengem 4 düşük yaptı üstelik en küçüğü 5 aylikti bitanesi aylık doğdu doğduğu gün öldü çok çekti yengem çok zayıfladı bunalimlara girdi hiç konusmuyodu kimseyle herseyden elini eteğini çekmişti birgün yine hamile olduğunu söyledi ama 4 düşükten sonra hiç umudu kalmamıştı sevinmek yerine üzülüyordu doğsada ölecekti diyo du ama şükrü 5. bebeğini sağ salim kucagina aldı 4 yaşında şimdi inşallah sende sağ salim kavuşursun yavruna

Öncelikle çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın bende Ocak ayında 7.haftamdayken bel ve karın ağrısı sonucu kaybettim bebeğimi. Eşinizin sperm DNA hasarına bakıldı mı acaba? Mutlaka baktırın. Tekrarlayan düşüklerin gebelik kayıplarının gizli sebebi bu olabiliyor mutlaka yaptırın.

Canım doktorumdan çok memnunum gerçekten çabaladı ama farklı görüş almak için başka doktora gidebilirim İstanbul’dayım bilemiyorum kafam çok karışık

Allah razı olsun belki de başka bir doktora daha gitmeliyim bilemiyorum Sizin adınıza çok sevindim inşallah benim de sonunda sağlıklı bir gebeliğim olur

Canım kimyasallarda araştırıldı bu sefer de plesentadan parçalar gönderildi bakalım sonucu ne olacak gerçekten yaşamayan bilemez çok zor. Rabbim düşmanıma yaşatmasın böyle bir acı inşallah ben de sonunda muradıma ererim

İnşallah canım gerçekten tek dileğim bu Yengenizi çok iyi anlıyorum bir taraftan hamile kalmak istiyorum diğer taraftan ödüm kopuyor

Canım sana da çok geçmiş olsun Çok zor zamanlar geçirmişsin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah tek dileğim bu ama önce biraz psikolojimi toparlayayım ve sorun varsa bulmaya çalışayım diyorum aynı şeyleri yaşamamak için çok korkuyorum

Çok teşekkürler Bunu ilk kez duyuyorum ve not ettim. Çok teşekkür ediyorum bu testi de yaptıralım acaba genetik test mi bu? Spermiyografi yapıldı eşim için o çok güzel çıktı.

Ah canım benim rabbim sana da sabır versin Çok zor çok. Benim düşmeden dakikalar önce bile kalbi atıyordu o kadar üzgünüm ki anlatamam ... kendini hazır hissediyorsan tabii ki ne güzel inşallah bir sonrakinde sağlıklı gebeliklerimiz olur

Acınızı paylaşıyorum Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Canım mesajını okurken ağladım yemin ediyorum benzer şeyler yaşamışız. Suyum geldiğinde yalvardım herkese söyleyin düşük mü yapıyorum diye anlamıştım o an Benim de bir oğlum olacaktı be çok istiyordum olmasını. Ne kadar güzel bir dua ben de böyle dua edeyim rabbim inşallah bana da nasip eder

Hissettiğiniz duygular çok normal, robot değiliz insanız sonuçta, isyana yönelmediği sürece. Benzer seyleri yaşadım çok zordu, ama şuan kucağımda 4günlük bebeğimi tutuyorum. Herzaman kötü şeyler olmaz (ki bizim kötü sandığımız şeyler, iyiliğimizedir bilemeyiz) kendine zaman tanı, az bi iyileş sonrası güzel olacak inan buna.

Hissettiginiz duygular bence de cok normal. 1 yili geckindir bizde istiyoruz ama hic hamile kalamamadim. Butun testler normal cikti. 2 defa asilama yaptirdik olmadi. Sizin dediginiz gibi bir tek genetik test yaptirmadik. Kafama takmamaya calisiyorum. Uzuldum, agladim olmadi. Gundemimin baska seyler oldugu aylar vardi, olmadi. Beklentimi dusurdum olmadi yani olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de taş taşısan oluyor. Size uzulmeyin demeyecegim acinizi yasayin ama kendinizi birakmayin. Bol bol dua edecegiz baska yapabilecek birseyimiz yok.

Asla isyana yönelmem çok dua ettim gebelik sürecimde . Veren de alan da Allah. İnsan üzülüyor ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına bir takım tetkikler yaptırıp kendimi hazır hissedince yine denemek istiyorum Desteğiniz için çok teşekkürler

Rabbim her şeyin en güzelini versin belki zamanı vardır ikimiz için de. Ben hamile kaldım ancak sonucu güzel neticelenmedi. Her şeyin hayırlısı demekten başka çarem yok. En başından beri lekelenmem vardı iki ay boyunca hep yattım ama sonucu değiştirebilmek gibi bir gücümüz yok. İnşallah en kısa zamanda kucağımız dolar

Amin insallah. Bana kadin dogum doktorum asilamam tutmayinca "zamani vardır, hic uzulme vakti saati gelince olur" dedi. Onun dedigi gibi zamani gelmeyince ne yapsan bos. Istersen 9 ay hic kalkma, kus sutuyle beslen olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de spiralden gecip oluyor. Allah hayirlisiyla en kisa surede hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…