- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi murakami2501
-
Çoklu düşüklerde mutlaka kan sulamdırıcı iğne kullanılır tedbir amaçlı.lütfen iyi bir doktor bulun.Çok sevindim bana pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma sorunum yokmuş. Yaptırmadığım bir tek genetik test kaldı.
Canım doktorumdan çok memnunum gerçekten çabaladı ama farklı görüş almak için başka doktora gidebilirim İstanbul’dayım bilemiyorum kafam çok karışıkEvet mecburen elimizden gelen her onlemi alacağız gerisi takdiri ilahi canim.Aslında embriyonun sağlıksız olması da soz konusu olabilir bu genetik testte çıkıyor dimi ortaya? Histeroskopi den sonra tup bebek düşünebilirsiniz orda ayıklanarak yapılıyor biliyorsunuz. En sağlıklı embriyo konuyor tabi doktor ne dicek acaba
Memnun musun doktordan?
Allah razı olsun belki de başka bir doktora daha gitmeliyim bilemiyorumGeçmiş olsun
Benim de ilk hamileligim düşükle sonuçlandı. İkinciye hamile kalınca doktor hemen kan sulandırıcı iğne verdi Test falan yapmadan. 9 ay kullandım. Kızım şuan 22 aylık. Çok zor dönem biliyorum Allah tez zamanda kucagini doldursun
Doktorunuz İstanbul’da mı acaba?Çoklu düşüklerde mutlaka kan sulamdırıcı iğne kullanılır tedbir amaçlı.lütfen iyi bir doktor bulun.
3 kaybım vardı 4.de kan sulandırıcı kullandım bebeğime kavuştum
Canım kimyasallarda araştırıldı bu sefer de plesentadan parçalar gönderildi bakalım sonucu ne olacak gerçekten yaşamayan bilemez çok zor. Rabbim düşmanıma yaşatmasın böyle bir acıNe kadar üzücü değil mi.. Evlat, canın yongası. Ben de 19 yasında ilk gebe kaldım. 7-8 haftalıktı. Kalp atışı yoktu. Evde bir kanamam başladı ki ne kanama. Ağlaya ağlaya düşük yaptım evde. Hastaneye gittiğimde bebeğim yoktu, değerler düşüyordu. Evlendiğimdem beri korunmamış, 1sene sonra anca gebe kalabilmiştim ama düşmüştü. 11 ay sonra yani evliliğimizin 25inci ayında tekrar gebe olduğumu öğrenip sevinçten çılgına döndüm. Ama sonra oturup korkudan ağladım. Anlıyorum hissettiklerimizi. Kanamalar.. Sürekli adet oldum sanıp hastaneye gitmeler.. Gebelikten 1ay öncesine kadar kullandığım ağır ilaç (roaccatuane) yüzünden, bebek sakat olur, aldır lafları.. Ama sonuç, sapasağlam, sağlıklı, dünyanın her şeyine bedel, oğlum oldu.
Şimdi 21buçuk yaşında, 4buçuk aylık bir miniğin annesiyim.
Sen de elbet benim yaşadıklarımı yaşayacak, kavuşacaksın evladına. Eminim ben. ❤
Düşük nedeni araştırıldı mı acaba?
Benim sebebi bulunamamıştı. Ayrıca oğluma gebeliğimde 9ay 8gün boyunca nerdeyse her gün yaşadığım kanamaların da sebebi bulunamadı
İnşallah canım gerçekten tek dileğim buAllah sabır versin canım benim yengem 4 düşük yaptı üstelik en küçüğü 5 aylikti bitanesi aylık doğdu doğduğu gün öldü çok çekti yengem çok zayıfladı bunalimlara girdi hiç konusmuyodu kimseyle herseyden elini eteğini çekmişti birgün yine hamile olduğunu söyledi ama 4 düşükten sonra hiç umudu kalmamıştı sevinmek yerine üzülüyordu doğsada ölecekti diyo du ama şükrü 5. bebeğini sağ salim kucagina aldı 4 yaşında şimdi inşallah sende sağ salim kavuşursun yavruna
Canım sana da çok geçmiş olsun6 yıllık evlilik hayatımda 3 gebelik yaşadım.. 1. Dış gebelikti (dış gebeliği birdaha yaşamaktansa düşük yapmayı tercih ederim)
2. Normal gebelikti
3. Düşük yaptım 2 hafta önce hatta hala kanamam devam ediyor.
Tiroidlerde çok önemli sağlıklı gebelikte baktırın mutlaka.Zor geliyor ama inan ki herşey geçiyor.. Ve emin ol ki kucağın boş kalmıyor. En kısa zamanda yeniden hayırlı haberleri alırsınız İnşaAllah..
Çok teşekkürlerÖncelikle çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın bende Ocak ayında 7.haftamdayken bel ve karın ağrısı sonucu kaybettim bebeğimi. Eşinizin sperm DNA hasarına bakıldı mı acaba? Mutlaka baktırın. Tekrarlayan düşüklerin gebelik kayıplarının gizli sebebi bu olabiliyor mutlaka yaptırın.
Canım bende artık tüp bebeği düşünmeye başladım ama doktorlar ısrarla gerek yok diyor bilemiyorumBnm de çok düşüğüm oldu. Yıllar sonra dr um pgt li tüp bebek yapalım dedi. Sıkmayın canınızı yaşınız daha genç. Bnm bebekler 38 de doğdu.
AminnnAnladım canım bazen tıp da çaresiz kalıyor ben bunu anladım. İnşallah bir daha olmaz
Ah canım benim rabbim sana da sabır versinCanım ilk başta çok geçmiş olsun. ALLAH Im bir daha yaşatmasın. Bende 2 defa 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Yapılmayan genetik testi kromozon testi kalmadı. En son d vitamini eksikliği dediler. 1 sene kendimi toparladım. Şuan istiyorum. Umarım isteyen herkesin kucağına nasip olur inşallah
Acınızı paylaşıyorum2 kez yaşadım bende bu duyguyu.
çok daha sancılı,dibine kadar yalnız bir süreçti.
evde ölü bebek doğurdum diyeyim siz anlayın.
dilerim,sağlıkla gelsin beklenen.
acınızı yaşayacaksınız elbet.
sabır,dua inşallah isteyen,hakeden herkese versin allahım.
Canım mesajını okurken ağladım yemin ediyorum benzer şeyler yaşamışız. Suyum geldiğinde yalvardım herkese söyleyin düşük mü yapıyorum diye anlamıştım o anMerhaba canım, 2018 eylül ayında hamile olduğumu öğrendim. İlk haftalarda düşük tehlikem, yok lekelenmem derken doktor "düşüyor,kesen bozulmuş" dedi. 1 hafta kadar bekledim, bir kanama başlamayınca başka bir doktora gittim ve oğlumun kalp atışlarını duydum. İlk hamilelik, ilk heyecan...
2'li tarama testi zamanı geldiğinde bir kist gördüler beyinde, hemen perinatologlar, kontroller...
Türkiye'nin en iyi perinataloguna gittim Atıl Hoca'ya... "yaşamaz kızım dedi, çok fazla anomalisi var, kalbi bile sağa itilmiş, karnında ölecek dedi. İnanmak istemedim ama ne yazık ki bu sözleri duyduğum gün dünyam başıma yıkıldı.
Sonraki gebelikler için amniyosentez yaptırdım, ve suni sancıyla evladımı doğurdum. 2018'in 13 aralık tarihinde.
Bir ben bilirim ne yaşadığımı, ben bilirim o suyum geldiğinde kaybediyorum artık evladımı diye hüngür hüngür ağladığımı.
Otopsi için gerekli olanları da yaptık ve babası tarafından defnedildi evladım.
Çok canım yandı, çok üzüldüm, çok içime ağladım ama hiç isyan etmedim.
Ettiğim bir dua var hatırladığım,Allah'ım dedim ne olur oğlumun yerine koyabileceğim bir oğlum olsun önce... İşte dua kapısı ne zaman açık oluyor bilemiyoruz.
Ben 2019 eylül'de yine hamile olduğumu öğrendim. Abisiyle aynı zamanda doğacak bir oğlum var karnımda şimdi.
Tevekkül et, sabret ve dua et.
Bizler için en hayırlı zamanı bilen bir Rabbimiz var. Senin için dua edeceğim
Asla isyana yönelmem çok dua ettim gebelik sürecimde . Veren de alan da Allah. İnsan üzülüyor ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına bir takım tetkikler yaptırıp kendimi hazır hissedince yine denemek istiyorumHissettiğiniz duygular çok normal, robot değiliz insanız sonuçta, isyana yönelmediği sürece. Benzer seyleri yaşadım çok zordu, ama şuan kucağımda 4günlük bebeğimi tutuyorum. Herzaman kötü şeyler olmaz (ki bizim kötü sandığımız şeyler, iyiliğimizedir bilemeyiz) kendine zaman tanı, az bi iyileş sonrası güzel olacak inan buna.
Rabbim her şeyin en güzelini versin belki zamanı vardır ikimiz için de. Ben hamile kaldım ancak sonucu güzel neticelenmedi. Her şeyin hayırlısı demekten başka çarem yok. En başından beri lekelenmem vardı iki ay boyunca hep yattım ama sonucu değiştirebilmek gibi bir gücümüz yok. İnşallah en kısa zamanda kucağımız dolarHissettiginiz duygular bence de cok normal. 1 yili geckindir bizde istiyoruz ama hic hamile kalamamadim. Butun testler normal cikti. 2 defa asilama yaptirdik olmadi. Sizin dediginiz gibi bir tek genetik test yaptirmadik. Kafama takmamaya calisiyorum. Uzuldum, agladim olmadi. Gundemimin baska seyler oldugu aylar vardi, olmadi. Beklentimi dusurdum olmadi yani olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de taş taşısan oluyor. Size uzulmeyin demeyecegim acinizi yasayin ama kendinizi birakmayin. Bol bol dua edecegiz baska yapabilecek birseyimiz yok.
Amin insallah. Bana kadin dogum doktorum asilamam tutmayinca "zamani vardır, hic uzulme vakti saati gelince olur" dedi. Onun dedigi gibi zamani gelmeyince ne yapsan bos. Istersen 9 ay hic kalkma, kus sutuyle beslen olmayinca olmuyor. Allah nasip ederse de spiralden gecip oluyor. Allah hayirlisiyla en kisa surede hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Rabbim her şeyin en güzelini versin belki zamanı vardır ikimiz için de. Ben hamile kaldım ancak sonucu güzel neticelenmedi. Her şeyin hayırlısı demekten başka çarem yok. En başından beri lekelenmem vardı iki ay boyunca hep yattım ama sonucu değiştirebilmek gibi bir gücümüz yok. İnşallah en kısa zamanda kucağımız dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?