Bebeğimi kaybettim

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
123
15 haftalık bebeğimi düşük sebebiyle kaybettim. Çok üzgünüm. İçim yanıyor. Kendimi bi bıraksam bi daha toparlayamam. Rabbime sığındım.
Yeniden hamile olmak istiyorum. Ama bikaç ay ara vermem lazım. Hem fiziksel hem psikolojik olarak dinlenmem için. Allahım nasip ederse inşallah sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek için önce benim sağlıklı olmam lazım. Çalışıyorum ayrıca. İşin stresi yorgunluğu da ayrı. İşi gücü önemsiz meselelri kafaya takmak istemiyorum.
Bu şartlarda Psikolojik olarak rahatlamam için ne tavsiye edersniz. Neler yapabilirim arkadaşlar.

Dr engel koymazsa en iyi spor yüzme ve yürüyüş. Havalar da fena değilken günde en az 1 saat çok iyi geliyor. Müzik dinlemeyin bence ve yabancı diziye başlayın . Zor günler ama geçecek takdir böyleymiş allah size en kısa sürede mutlulukların en büyüğünü versin

Basın sağolsun canım inşaAllah en kısa sürede hamile kalır sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın. Üzme kendini Rabbim bol sabırlar versin

Amin canım inşallah. Ne güzel dua etmişsin. Çok teşekkür ederim.

başın sağolsun inş sağlıcakla kucağına alacğn bir bebek nasip olur

Bende temmuzda 7 haftalık düşük yaşadım ilk hamileliğimdi, çok iyi anlıyorum seni canım. 1 aydır tekrar uğraşıyoruz çocuk yapmaya. Bu 1 ay içerisinde kesin 10 kere test alıp yaptım, bir de kan testi yaptırdım ma hep negatif çıktı. Üzerine düşmemek gerek. Bu ay olmadıysa bir sonraki ay yine deneriz diyoruz. Elden hiçbir şey gelmiyor canım. Bunu yaşayan yüzbinlerce kadın var yalnız değilsin. Bol bol yürüyüş yap sağlıklı beslen bitki çayları tüket rahatlatır. 3-4 ay sonra Allah’ın izniyle tekrar denersiniz.

Teşekkürler canım. Rabbim senin de benim de dualarımızı kabul eder inşallah.

Teşekkürler canım. Rabbim senin de benim de dualarımızı kabul eder inşallah.

Amin canım benim inşallah. Aklına hep gelecek, yolda yürürken hamile kadınlara bakıp bakıp hüzünleneceksin bunu engelleyemezsin.
Ben ablamla aynı anda hamile kaldım, ne güzel birlikte doğuracaktık. Nasip değilmiş diyecek başka hiçbir şey yok inan ki. Sabır sabır sabır tatlım. Gün geçtikçe üzüntün de hafifleyecek.

İkinci reglinden sonra hemen git muayene ol, doktorun herşey yolunda derse çalışmalara başlayın.

Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen

Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Sağol canım. Ben de beklemiyodum hiç. Sürekli neden oldu diye 3 dr. a sordum. Risk her zaman var dediler.

Geçmiş olsun.
İnşallah yakın zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza.
Düşük yapan bir arkadaşım ne zaman üzülecek olsam şehit anneleri aklıma geliyor susuyorum demişti. İşe yarar mı yaramaz mı bilinmez ama o öyle teskin etti kendini.

Seni o kadar iyi anliyorum ki...daha bugün cok zorlu bir kurtaj oldum. 10+4 te kalbi durmus bebegimin. Bir hafta sonra ikili tarama testi icin gittigimde ogrendim. Gule oynaya gittik annem esim...yikildik. benim de acim cok taze o yuzden klasik laflarla teselli etmek anlamsiz geliyor. Ama allah sabrini verecek inş....ben spor ve saglikli beslenmeye zaman ayiracagim. Kuafore gidip haftalardır boyatmadigim saclarimi boyatacagim...kendimi toparlayana, bedenen ruhen iyileşene kadar da cocuk isini kafaya takmayacagim acelem yok...Aynisini tavsiye ederim.

Ah canım yaa. Senin de başın sağolsun. Biz kuzucuklarımızı kucağımıza alamadık, koklayamadık, sevemedik. Allahım meleklerimizle cennetinde kavuşturur bizi inşallah. Onlar küçük birer melek olarak kalacak hep.
İnşallah sağlıklı evlatlar nasip eder güzel Allahım da teselli buluruz. Allah sana da sabır versin, güç versin.

Başın sağolsun cancağzım
Yaşayan bilir.. Bilmeyen de umursamaz..
Tıpkı polemik içeren her konuya binlerce yorum gelip de, senin konuna bir elin parmakları kadar gelmesi gibi..
Şimdi burada eşini aldatan, kız kardeşi ile basan veya kaynanasını çekiştiren biri olsa hemen atlardı herkes ama baktım sizin konunuz öylece öksüz kalmış... Hani adalet? Hepimiz kadınız ya? Hepimiz anayız ya sözde?!

Ben bilirim yaşadığını...
Benim evlatlarım( üçüzlerdi) çok ufaklardı.. Hareketlerini bile hissedemeyeceğim kadar ufak hem de.. 1 buçuk aylıklardı düştüklerinde.. Iki çocuğum daha vardı hali hazırda ve onlar da gelince 5 olacaktı... Evet ilk başta istemedim ve istememe rağmen onları kaybedince kahroldum.. Kaldı ki sen istiyormuşsun, hem de tekmelerini bile hissetmişsindir meleğinin; ne acı...
Ne diyeyim ki. Hep kalacak içinde o acı. Cennete gidip ona kavuşmayı iple çekeceksin on tane çocuğun daha olsa da.. Unutamayacaksın... Ama zamanla dualarla, telkinlerle alışacaksın.. Vardır rabbimin bir bildiği diyecek kabulleneceksin...
Işte hepsi bu...

Çok teşekkür ederim. Allah sana da sabır versin. Senin meleklerin de en güzel yerdeler şimdi.
Gerçekten yaşayan biliyor. Hissettiklerimi nasıl aynen anlatmışsın. Her evladın yeri ayrı gerçekten. İnsan kalbinde hepsine kocaman bir yer açıyor. Kaybedince de kocaman bi sızı kalıyor yerinde...

Rabbim sana ve bütün isteyenlere hayirlis ve sağlıklı bebisler nasip etsin. Bende bir düşük yaşadım geçen sene. Çok üzüldüm çok yıprandım bir yıl beklemiştim bebegimi. Ama daha doyamadan kaybettik.
Üzerinden bir yıl geçti tam bir yıl,artık umudumuz kalmadı doktorlar maddi manevi hazır olun aşılama yapalım dediler. Dinlenmeye başladık şimle. Gezdik tozduk.
Bir ay geçti ve bir baktım ki allahim bana bir mucize gönderdi. Ben yine anne olmuşum da haberim yokmuş. Rabbime binlerce şükür su an 7 haftalık bebeğim. Hamileyim ve hepinize dua ediyorum. Biliyorum ki rabbim bizi duyuyor ve en hayırlı zamanda verecek bebeklerimizi. Sende toparlan kolay olmayacak biliyorum ama basaracaksin. Allahim izniyle sen ve bütün isteyen kadınlar anneligi tadacak. Aminnn

Aminnn
Ne güzel söyledin..
En güzel yerdeler..
Cok merak ediyordum acaba dogsalar masil olacaklardi kime benzeyeceklerdi diye..
Ve bir gece rabbim bana bir ruya gosterdi..
Onlarca beyaz kusun icinden birini elime aliyordum.. Elime alir almaz bembeyazlara sarinmis bir bebege donusuyordu. Oyle guzel oyle guzel ki bakmalara doyamadim.. Esmer kivircik sacli parlak ela gozlu bir bebek.. Heme gogsume gitti kafasi.. Gulumsedi.. Sarildim.. Agladim uyanir uyanmaz. Hala ama hala anlatirken bile tuylerim diken diken oluyor.. Demekki dedim yavrularim da beni gormek istedi.. Rabbim bir tanesini de olsa bana gosterdi ruyamda.
Inan bir elin parmaklari nasil bir degilse, her evladin da yeri okadar ayri..
Rabbim sana oyle guzel hayirli evlatlar nasip etsin ki.. Bu yasadigin acilarin hepsini unut insallah..

Rabbim tekrardan anne olmayi tattirsin insallah..Allah buyuk gun dogmadan neler dogar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…