- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Sizi korkutmak istemem ama risk her zamam var 26 haftalikken boyle bir tehklike atlatim doktor kasilmalarin devam ederse buyuk dusuk olur dedi. Cok korkmustum neyseki 35 haftada saglikla dogdu oglum. Erken dogdu ama iyi simdi. Sizde insallah saglikla alin kucaginiza bebeginiziÇok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Allah tez zamanda hamile kalmayi saglikla kucağına almayı nasip etsinSeni o kadar iyi anliyorum ki...daha bugün cok zorlu bir kurtaj oldum. 10+4 te kalbi durmus bebegimin. Bir hafta sonra ikili tarama testi icin gittigimde ogrendim. Gule oynaya gittik annem esim...yikildik. benim de acim cok taze o yuzden klasik laflarla teselli etmek anlamsiz geliyor. Ama allah sabrini verecek inş....ben spor ve saglikli beslenmeye zaman ayiracagim. Kuafore gidip haftalardır boyatmadigim saclarimi boyatacagim...kendimi toparlayana, bedenen ruhen iyileşene kadar da cocuk isini kafaya takmayacagim acelem yok...Aynisini tavsiye ederim.
Canım basın sağolsun bnde ıkı dusuk yasadım 2.düşüğüm 15 haftalıktı Bı sene oldu ama ömür boyu unutmam hem yaşadıklarımı hemde evladımı hastane odasındaki her saniye aklımda can paramı öylece bıraktım canım yavrum benım cok özlüyorum onu evlat acısı dünyadaki en büyük acı hicbir acıya benzemiyor ve tarifede yok gunlerce agladım sessizce herkes guclu atlattım sandı ama sessiz ağıtlarımı Rabbım duydu sankı Uzerıne kızgın yağ dukulmus gıbı yandı yüreğim yavrumu koklayamadım ıcım den hıc alsınlar istemedim aradan 2 sene gectı tekrar hamile kaldım suan 3 aylık oglum var Şükürler olsun Rabbıme cok dua ettim yanlıs mı bilmiyorum ama evlat acısı yasamımde yavrum sağlıksız da olsa kucagına alayım dıe hergun yalvardım Rabbıme yeterkı evlat acısı yasamım dıe canım sakın isyana düşme yaradan Rabbım alandan Rabbım evlat acısı gezmez amk acını ıcınde isyana düşmeden yasarsan Rabbım duyar dualarını ve saglıgı na cok dikkat et gebe kalmadan once butun testlerini yaptır hormon kan ve Rahim eger doktor sakınca yok derse düşün gebeliği mesela bnde pıhtılaşma vardı 2. Düştükten sonra cıktı meydana onlemımi aldım buda Rabbımın sayesinde sen elinden geleni yap sonra tevekkül et zaten ınsan tevekkül etmeyi hamilelikte öğreniyo bıraz uzun oldu ama seninle aynı seylerı yasamıs bırı olarak sessiz kalamadım ınsalah rabbım hakkında hayırlısını nasip eder
Canım eger pıhtılaşma varsa gebe kalmadan once bol bol su ıc ve hareketsiz gecırme gununu kan değerlerin yüksek olsun kanın düşmesin bunlara dikkat et zaten gebe kalınca gerekli tedaviye başlanıyorBende de pihtilasma varmış. Çoğu kişide var artık malesef. Genetik test yapıyorlar üniversite hastanelerinde.
Risk her zaman vardır bana doktorumun ilk dediği şey buydu.Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Çok geçmiş olsun , tesellin ne geliyorsa Rabbim den olsun. Ama aklıma yatmıyor 15 haftalık risk bitmiyor mu nasıl düşerki benek aonuçta 10 cm oluyor. Cahilliğime ver şütfen
Canım başın sağolsun Allah’ım bol sabırlar dayanma gücü versin kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize22.haftada canım kızım ve canım oglumu enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Bir yil oncede 6 haftalık dusugum vardı. Ustuste iki yıl evlat acısı yaşadım ve hala bebeğim yok sadece acıları var. Benim unutmama imkan yok karnıma her bakisimda izlerini görüyorum
Sağol canım. Ben de beklemiyodum hiç. Sürekli neden oldu diye 3 dr. a sordum. Risk her zaman var dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?