Bebeğimi kaybettim

Ben de bir ay önce düşük yaptım. Çok sancılı bir süreç, atlattım çok şükür. Psikolojisi ayrı bir süreç zaten , kendini suçlu hissetmek vs. Tekrar bebeğin olur canım merak etme . Genelde ilg gebelikler de olabiliyor. 4,5 ay korun ondan sonra tekrar deneyin .
Senin de mı ilk gebelikti peki?

8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
eskiler bir kürtaj olacağına dokuz doğur demişler...psikolojisi biraz zor atlatılıyor birebir yaşadım fakat bir sene sonra oğluma hamile kaldım ve şu an 2,5 yaşında rabbim hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasın

8 haftalıktı bende bebegımı kaybettiğimde.
Kürtajdan sonra bir adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım.
Suan 4 aylık kızımı emziriyorum

6.haftalık gebelik çok küçük, o yüzden de şaşırdım. Hani tam bebek görünümünde olmuyor o haftada.

Başıma gelmediği için garip geldi belki de. Benim reglim normalde de pıhtı şeklinde geldiği için ayırt edemezdim herhalde.

Belki başına gelen üye hamile olduğunun bilincinde olduğu için farketmiştir.
Doktorlar bile hamile değilsin demişler ama o biliyormuş hamile olduğunu. O yüzden anlamıştır kese olduğunu..

Herkeste reglde pıhtı şeklinde parçalar olur. Hamile olmadığımızı bildiğimiz için üstünde durmuyoruz biz..

eskiler bir kürtaj olacağına dokuz doğur demişler...psikolojisi biraz zor atlatılıyor birebir yaşadım fakat bir sene sonra oğluma hamile kaldım ve şu an 2,5 yaşında rabbim hayırlı zamanda kucağını boş bırakmasın

Eskilerin kürtajı daha zormuş bence ondan demişlerdir.
Duygu konusunda demiyorum da şimdiki gibi anesteziyle uyutma falan yokmuş. Kadınlar çok acı çekermiş. Evde düşürmek için uğraşırlarmış.
Şükürler olsun bugünümüze..

Bende yaşadım aynısını. Kürtajdan yaklaşık 20 gün sorna tekrar hamile kalmışım.. şimdi 18. Haftadayım. İnşallah kucağımada alırım..

Benimde ilk gebeligim missed abortus yani karnimda kalbi durdu 9 haftaliktik, 11 hafta kontrolunde ogrendim,ilkler herzaman baska olur acini cok iyi anliyorum ama toparlanmaya, uzulmemeye calis guclu dur ve ikinci gebeligin icin hazirlan, ben kurtajimdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ve saglikla oglumu dogurdum, simdi ikinci bebegime hamileyim cok sukur once inanc gerisi geliyor.. dr kontrollerini ihmal etme saglikli beslen ve en onemlisi stressten uzaklas tekrar hamile kalicaksin ins dusugun ayagi icerde derler, tekrar gecmis olsun...

8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Kendinizi üzmeyin desem de bu üstesinden gelmek zor bir duygu tahmin edebiliyorum. Acınızı elbette yaşayın ama geleceğe umutla bakın ilk gebeliklerde bu tip sorunlarla karşılaşmak mümkün. Siz de en yakın zamanda bebeğinize kavuşacaksınız ben eminim. Vücut biraz dinlensin stres yapmayın bakın nasıl işler yoluna girecek.. sevgilerimle..

Ben de 6. Haftada kalp durması sebebiyle kaybetmiştim bebeğimi. Zor bir süreç ama atlatacaksın. Kürtajdan sonra birkaç gün dinlen. Genetik testleri yaptırmanı öneririm. Benim doktorum da olabilir normal ikinciye odaklanın demişti onu dinleseydim sonrakini yine kaybederdim. Genetik test sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı. Çok kadında duyuyorum bunu.kürtajdan sonra 2 ay korunduk sonraki 2. Ayda hamile kalmıştım. Coraspin ve hibor iğne kullandım bebeğim şimdi 7 aylık. Umarım güzel haberlerini alırız .

Benimde ilk gebeligim missed abortus yani karnimda kalbi durdu 9 haftaliktik, 11 hafta kontrolunde ogrendim,ilkler herzaman baska olur acini cok iyi anliyorum ama toparlanmaya, uzulmemeye calis guclu dur ve ikinci gebeligin icin hazirlan, ben kurtajimdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ve saglikla oglumu dogurdum, simdi ikinci bebegime hamileyim cok sukur once inanc gerisi geliyor.. dr kontrollerini ihmal etme saglikli beslen ve en onemlisi stressten uzaklas tekrar hamile kalicaksin ins dusugun ayagi icerde derler, tekrar gecmis olsun...

öyle olunca zarar vermiyor muymuş anneye?
benim de böyle korkularım var. 11. hafta içinde randevum var
o zamana kadar nasıl bileceğim ki her şeyin yolunda olduğunu?

Yasadiklarini cok iyi anliyorum. Benim de ilk hamilelgimde kalbi durmustu 10.haftada. pihtilasma, genetik test hepsine bakildi bi problem cikmadi. Nedeni hala bilinmiyor yani.

Kurtaj oldum ben de. Eylul sonu kurtaj, ekim sonu ilk regl, kasim sonu hamilelik haberi :).

Benimde 8.haftamda kanamam oldu pihti seklinde hemen acile gittim ama bebegim iyidi sukur iki gece yattim hastenede progestan kullaniyorum hala arada kahve lekelnmem oluyor doktor kahve onemli degl kalintilari atiyorsun diyor ama hergun kalbi atiyormu korkusu yasiyorum 10.haftaya girdik yarin doktoruma gidecegm tekrar :(

Geçmiş olsun :( Benim aynı şey 3 defa başıma geldi 2,5 yıl içinde, hala umudumu yitirmedim.. lütfen siz de yitirmeyin.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:

Benim yakınlarımdanda ilk de düşük yapanlar oldu sonra hepsinin sağlıklı çocukları oldu yani sık rastlanan bir durum hiç korkma

Back
X