başın saolsun rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallahNe söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...
Boğazım düğümlendi okurken, Allah sabır versin inşallah en kısa sürede tekrar nasip etsinNe söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...
Doktorum bana sağlıksız bebekler düşer demişti olaya o açidan bak birdeNe söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...
Canım ben de tam 2 sene bekledim. Evliliğimizin 2.yılında hamile olduğumu öğrendim. Ben de bebeğimi kaybettim. Kontrole gittiğimde şok olmuştum kalbinin durduğunu öğrenip. Kürtaj oldum o şokun üstüne bir de. Bir daha düzelemem sandım. Her şeye yeniden başladığımı düşündüm. Yorulmuştum çok. Kürtajdan 2.5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim (yine tedavi ile) . Hemen coraspirin ve iğnelere ilaçlara başladık. Şuan bir sıkıntı yok. Ama her kontrolde yüreğim ağzımda ilk sorduğum soru her seferinde kalbi atıyor mu. Çok zor seni çok iyi anlıyorum ama geçecek. Kalbin şimdiki gibi acımayacak inşallah yeni bebeğin için hayaller kurarak uyuyacaksın Bi kaç ay sonra.Ne söylenir bilmiyorum sevincimi de burda paylaşmıştım ama çok geçmeden bugün uyandım ve bebeğim benden gitti... tam 2 senedir onun için çabalayıp kullanmadığım ilaç iğne kalmamıştı sonunda rabbim nasip etti derken 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Bu duygu hiç birşeye benzemiyormuş gerçekten.... içimin nasıl yandığını tarif edemiyorum...
Kesinlikle. İsyan etmeden Allah tan hayırlı olanı istemek lazım. Allah yardımcınız olsun8. Hafta bitiminde 2 tane Bebeğimi kaybettim en son düşük yaptığımı nasıl olduysa fark etmemisim acile gittim ilaç almak ve kontrol amaçlı sen hamile değilsin ki dedi düşmüş bebeğim o şok hala üzerimde oysa ben iyilesiyordum 4 gün önce görmüştüm büyümüştü anneme sarılıp anne cigerim yanıyor diye çok ağladım ama imtihan dedim başka yapacak birsey yok sizi cok iyi anlıyorum
Amin inşallah sağolun hersey nasipKesinlikle. İsyan etmeden Allah tan hayırlı olanı istemek lazım. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?