Bebeğimi kaybettim..

Benim de ilk hamileliğim kayıptı 6 ay sonra tekrar hamile kaldım doğdu büyüdü kreşe gidiyor.. Allah kucağını doldursun canım onun adına bir fidan dik..

Başınız sağ olsun çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum çok zor. Bende 9 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalbi durduğu için 2024 Aralık ayında. Benimkisi biraz doktor ihmaliydi ama kendimi bile suçladım bu süreçte. Daha öncesinde de defalarca kez kimyasal gebelik geçirdiğimden ekstra yorgundum. Kürtajımdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim hepten psikolojik olarak çöktüm ama ondan 2 ay sonra pek inanmak istemediğim halde hamile olduğumu öğrendim. Ben 2024 aralıkta bebeğimi kaybettiğim için ağlarken 2025 aralıkta Allah bebeğimi kucaklamayı nasip etti. İnanın ki ilk gebeliklerin çoğu böyle sonuçlanıyor ama kürtaj sonrası tekrar hamile kalmak çok daha kolay. Tabi acı asla dinmiyor sadece hafifliyor. Şuan oğlum 8 aylık ama hala kaybettiğim bebeğimin yasını tutuyorum. Bir anne 10 evlat sahibi olsa bile o acı unutulmuyor. Ama hafifliyor emin olun. Hazır hissettiğinizde 1 adet geçirdikten sonra tekrar deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze ferahlık versin ve istediğiniz hazır olduğunuz zaman sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

`