Bebeğimi kaybettim...

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
dün doktora gittim öğlen bebeğimin kalbi atmıomuş.kalbi oluşmuş ama atmıomuş.hemen saat 3e randevu verdi dün saat 3te bebeğmi aldılar.şuan boşlukta gibiyim keşke ilk bebeğim böyle olmasaydı diyorum.gece sabaha kadar rüyamda sürekli benden et parçaları aldılar.genel anestezi ile aldılar.şuan ağrım ve kanamam var.bi daha ocakta başlayabilirmiş bebek yapmak için.ya bi daha olursa ya bidaha atmazsa öyle zorki.kafam allak bullak.allahım yeniden nasip etcekmi bana senağlamasenağlama

canım gecmis olsun. bi kere boyle talihsiz bir olay yaşadın diye her zaman boyle olcak degil ya rabbim gonlune gore versin insallah ikinci bebegini sagilikli bir sekilde kucagina alırsın.

canımm,
tabi ki yaşayan bilir bunu,..çok acı..ama hayırlısı böyleymiş belki de..dilerim en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

canım geçmiş olsn.
rabbim hemencik toparlanmanı nasip etsin i nş.
canım yiyecek ekmeği yokmuş malesef melek oldu o şimdi.
hayırlısı olsun inş.
bu arada dr kimdi?

geçmiş oLsun cnm senağlama Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inşaLLah Allahın izniyle ikinci bebeğini sağsalim kucağına alırsın :Saruboceq:

Öncelikle başın sağolsun ve sana da geçmiş olsun..Üzülme demek isterim ama biliyorum yersiz bir lakırdı olacak..Ümidini kaybetme inşallah bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

Geçmiş olsun canım üzülme desemde bilirim insan kendini mahvediyor ama herşeyde bir hayır var bende nisanda bebeğimi kaybettim çok kötü ama dediğim gibi yüce rabbim bize sağlık versin bak bebeğin oluyormuş yıllarca isteyip olmayan var sen sabret allahım bize bu duyguyu tekrar yaşattırır inşallah.

çok çok geçmiş olsun bende yaşadığım için nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum.ama elden birşey gelmiyor hayırlısı olsun.mevlam ikinciyi kucağına verir inşallah

canım yaa geçmiş olsunn zor bi durum...hep böyle olacak diye bişey yok aşkım rahat ol....tanıdığm okadar kişi varki düşük yapıpıda yada kabi durupda tekrar hamile kalan ve bebeklerini kucağına alan sende alacaksın inş boll dua....kafana çok takma moral önemli

Bugünler zor geçiyor ama derdini veren Allah dermanınıda veriyor çok şükür...

Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Sabır canım geçicek ))

canım benim... rabbim sabırlar versin.....
geçmişler olsun.....
hayırlısı demek lazım...
çok ama çok zor bir durum...rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

biz acini hafifletemeyiz belki ama kuskularin icin bak herkes ayni seyi soyluyor. kac anne var once dusuk yapan ya da aldirmak zorunda kalan ama ikinci bebeginde gayet rahat ve normal bir hamilelik gecirerek anne olan. en azindan bizlerin bu soyledigine inan. kesinlikle bu acinla ilerdeki mutlulugunu parelel dusunme canim. Allah sana once bu acinin sabrini, sonra da ilk denemende saglikli bir bebek mujdesi verir Insallah.

çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sabır versin inş tekrar bebişine kavuşursun

canım cok gecmıs olsun,üzülme kendını strese sokman hiç bi işe yaramıyacak.bende temmuzda düşük yaptım ve suan yenı bır bebek için heycanlanıyorum,ama süreklı ya buseferde hamıle kaldıgımda düşerse fikriyle yaşayamayız.Allah daha buyuk acılarla sınavdan gecırmesın bizi inşallah.benımde ılk bebegım olcaktı ama olmadı.hem doktorum 1 düşük hiç düşüktür dedı,hiç hamıle kalmamıs bı ınsan kadar hamıle kalma sansın var hala dedı.hatta 2.düşük bıle cok önemsenmez ancak 3.düşükten sonra arastırmnaya gecılırmıs.o yüzden hep senden daha kötü durumda olanları düşün tatlım.bak en azından hamile kalabılıyoruz.tekrardan cok gecmıs olsun ve inşallah hiç birimiz bu acılardan gecmeyız birrdaha.inşallah hayırlı ve saglıklı bı hamıleleık gecırıp bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız zamanı gelınce.........

bitanemmm benimm kıyamam sanaaa bennnn...
inan haberi alır almaz çok kotu oldumm senağlama senağlama
ahh kuzucumm benimmm suan yanında olmayı çok isterdim , eşine soyleyebıldın mı ? suan yalnız diilsin dimi ? bitanemmmm bebegini kaybettin tabıkı çok uzgunsun/uzgunuzz ama asla kendni koyverme bak doktorunda dedigi gibi ocakta tekrar kalabilirmissin . rabbim bukadar ömür tahsil etmiş diyecek birseyımız yok elbet bebişine canımcım kıyamam sana , tatlım yine soluyorum herzaman yanındayım bunu unutma olur mu ? şimdi ne desek bos tabıkı teselli etmekte ama biraz zaman gecsın kendıne zaman ver insallah ilerde boyle birseyın olmayacak .. canımcımmm optumm kocamann.. goruszz a.s.

çok geçmiş olsun arkadaşımm.Allah ikinciyi nasip eder korkma sakın,bu sefer ilaç takviyesi,tedbir falan derken bi akmışsın doğmuş bebeğin inşallah...
Her şeyde bi hayır vardır,üzülme fazla ..Benim 1 yıldır istememe rağmen olmuyo bebişim.Bi bebek yapabiliomuyum onu bile bilmiyorum.Sen en azından bundan eminsin artık....
Annem ilk 2 bebeğini düşürmüş ve ardından takır takır 3 tane doğurmuş...Yani Allah tan umut kesilmez bunu unutma,yine de şükret tatlım...

canım geçmiş olsun merak etme en kısa zamanda bir bebek daha verir rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…