Bebeğimi kaybettim...

Cok gecmis olsun canim,ilk hamileliginmis...Ama bak en azindan bebegin oluyor bu da bisey bence,,,Allah sana saglikli ve hayirli bir bebek versin en kisa zamanda insallah...

Arkadaşım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm senin adına bir ay öncede benim bebişimi aldılar kalbi durduğu için,,,ama asla ümitsizliğe kapılma dilerim en kısa zamanda yeni bebiş haberi ile yauvanız şenlensin,,,,giden meleğin seni cennetin kapısında bekliyor olacak annesi,,,,

slm gölcük deniz hastanesinden zeki mesten.tavsiye ederim.arkadaşlar hepinize teşekkürler.umarım kısa zamanda dilekleriniz yerine gelir.

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin, tez zamanda toparlanıp tekrar hamile kalmayı bebeğini kucağına almayı nasip etsin... Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

ecemimm bitanemm uzulme olur mu? kıyamam sana beeennn tatlısım... bak sana birsey anlatacam ve haline sukreteceksın.. senden daha kotu olanlar var sonucta onları dsun birde..
benım yengem (dayımın eşi) 2defa senın yasadıklarını yasadı ve bebekleri birisi 7 aylıktı dieride 9aylıktı senın yine kucuktu bitanem sen enazından tekmelerini hissetmedin ve umutların vardı tabıkı ama yengem kadar deildir die sanıyorum daha bebek odası dahi yapmamıssınız belkide neyse tatlım.. inan sen çok sanslısın ... ve yengem o iki bebeginide dogurmak zorunda kaldı sancısı yoktu sancı verdiler enjektorlee.. bebeklerin esyaları hazırdı tabıkı .. elleri bos kaldı kucakları bos kaldı Allahım kımseye bole acılar yasatmasın çok zor bilirim .. şuan bir kızları var saglık çok sukur zaten uzerine tıtrıyorlar ama öncekı yasananlarda kalıcı oldu hafızalarında.. ecemcimm canımcımmm umudunu yitirme doktor ne diyorsa uygula tabıkı birde kendıne bakmayı ihmal etme , duzenlı olarak yemeklerini yemeyide unutma suan senın cevrendekı herkesten daha guclu olman gerekıyor tatlısımmm.. optummm kocaman... goruszzz..

yerimsenibençok geçmiş olsun.rabbim bidaha yaşatmasın inş..
bundada bi hayır olduğunu untma inş ocakta hemen kalırsın hamile ilk denemede ne güzel olurr tabi önce senın kendını hazır hissetmen gerekir hayırlı haberlerini bekliyoruzzyerimseniben

bir kere hamile kaldıysan en azından buna sevinmelisin bence..
bu aşamaya bile gelemeyen cok arkadasımız var sitede...

benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı.
cok üzüldüm.
hele ilk seferinde böyle bir şey yaşamak cok yıpratıyor insanı..
ama bir ay sonra tekrar hamile kaldım.
şimdi gün sayıyorum kızıma kavuşmak için inş..

Rabbim sana da en kısa zamanda tekrar nasip eder inş.
geçmiş olsun...

canim geçmiş olsun imşallah yeniden hamile kalirsin ve bu sefrki sağlikli bi gebelik olur allahin iznizye kucağina alirsin bebeğini. Sabirli ol yeter tatlim,biliyosun bu birazda sabir işi.

canım ben de 13 haftalık hamileyken kürtaj oldum.üstelik bebeğim 9 hafta 4 günlükken ölmüş karnımda ölü kalmış tabi yüzüme çıkan kırmızı kabuklanmalardan başka bir belirti vermedi onlarıda biz anlamadık.temre gibiydi.kontrole gittiğimde öldüğünü söylediler.şimdi tekrar hamileyim çok şükür.korunmayı bıraktım 2. ay hamile kaldım hemen .7+5 teyim şuan bende çok heyecanlanlıyım.6+4 iken gözükmedi bebek.c.tesi kontrolüm var bakalım gözükecekmi.ilk bu 2. ci hamileliğimi öğrendiğimde o kadar kötü oldumki.ilk yaşaığım olaydan dolayı.inan yürümeye bile korkuyordum.sanki düşcekmiş gibi geliyodu yürürken psikolojik olarak fakat sonra düşündüm.önümde 8 ay var bu böyle geçmez mümkün değil.ALLAH büyük .olursa olur ne olmuş dedim kendi kendime .tabiki takıyorum kafaya takmıyorum değil çünkü çok istiyorum bir bebeğim olsun ama yapacak bişey yok diyince rahatlıyorum.ALLAH BÜYÜK.ALLAH SANADA İNŞ. SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP EDER.Daha kötülerini düşün.kendine şükret.

ecemcim ne diyeyim ki çok üzgünüm ama güçlü ol bırakma kendini-tabi demesi kolay yaşamak çok acı eminim ama şükret sana bişey olmadı...hala genç sağlıklı bir kadınsın ve tekrar anne olman için hiçbir engelin yok...bunları düşün kendini sakinleştir.güzel haberlerini yine alacağız...inan buna.
eşine ve sana tekrar geçmiş olsun canım...

arkadaşım çok geçmiş olsun canını hiç sıkma dicem ama sıkılmicak bişi deilki hemde ilkmiş rabbim sabır versin üzüldüm durumuna(

hepinize teşekkürler arkadaşlar beni yalnız bırakmadınız.eşimde bugün başladı işe ben yalnızım artık bebeğimde yok .( nasıl atacağım üstümden bilmiyorum.aklım çok karışık herşey boş sanki.aklıma o anı getirmek istemiyorum ama arada geliyor.çok zormuş bunu yaşamak.allah herkese sabır versin allah bana da güç versinki dayanayım.ağlıyorum sürekli.nasıl atacağım ben bunu bilmiyorum.kanamam da devam ediyor hala o da normal mi bilmiyorum.

canım çok geçmiş olsun. üzme kendini dicem ama tabi kolay değil sen yinede üzülmemeye çalış kurban olduğum allah inşallah tekrar bir bebiş verir vede kucağına almayı nasip eder

geçmiş olsun Allah sabırlar versin bir daha aynı acıyı yaşatmasın... kader arkdaşım

Canim gecmis olsun Ayni sey benim basima 3 defa geldi.Ama simdi 3 tane cocugum var insallah hayirlisi sakin kafana takma

selam arkadaşlar bende 3 haftalık bebişimi düşürdüm ve acısı gerçekten çok kötü aklıma gelince durup durup ağlıyorum.7 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor.geleceği günü iple çekiyorum.

canım çok geçmiş olsun... eminim çok zordur ama allahtan hayırlısı neyse o olsun...
başınız sağolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…