• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi Kaybettim

dumb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
82
199
93
merhaba arkadaşlar,
10 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.:43: ilk gebeliğimdi. 23 yaşındayım 9 aylık evliyim.
Kendimi mutlu edecek hiç birşey bulamıyorum. Şimdilik çalışmıyorum evdeyim. Sürekli temizlik yapıyorum kafam dağılsın diye. kalabalığa çıkmak istemiyorum. Sürekli ağlamak istiyorum. Eşime belli etmek istemiyorum o da çok üzülüyor zaten.
boşluğa düştüm. :14: sizce bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar,
10 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.:43: ilk gebeliğimdi. 23 yaşındayım 9 aylık evliyim.
Kendimi mutlu edecek hiç birşey bulamıyorum. Şimdilik çalışmıyorum evdeyim. Sürekli temizlik yapıyorum kafam dağılsın diye. kalabalığa çıkmak istemiyorum. Sürekli ağlamak istiyorum. Eşime belli etmek istemiyorum o da çok üzülüyor zaten.
Teşekkür ederim

Allah sabır versin :43:
Bir an önce iş bulmanızı tavsiye ederim kafanız dağılır.
Daha çokçok gençsiniz çocuklarını yine olacak inşallah.

merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim

Allah sabır versin. Ben de ocak ayında aynı durumu yaşadım. Unutmak mümkün değil malesef. Acısısnın tarifi yok. Ama hayat devam ediyor. Sadece bu durumla yaşamaya alışıyorsun unutamıyorsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben olmuyo diye üzülüyorum ama olupta kaybetmek daha üzücüdür Allah sabır versin

merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim

Evli degilim anne de degilim seni anlamayabilirim belki ama sen dogurmadan kaybetmissin. Annem benden sonraki kardesimi dogurmus ve ölü dogmus. Evlat bu allah hayirlisini versin. Etrafimizda o kadar kötü kalpli insan varki sonucta bunlari da bir anne doguruyor. Daha cok gencsin simdi olmazsa seneye olur

merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim

Öncelikle hamile kalabildiğiniz için sevinin.Birkez hamile kaldıysanız mutlaka yine olur.Geçen sene aynısını bende yaşadım.Geçiyor bunların hepsi sunu unutmayın bebek saglıklı olmadığı için bu durum gerçekleşti.Her şerde bir hayır vardır.Bende çok üzülmüştüm ama şuan rabbim bir evlat daha verdi 7. Ayındayım hamileliğimin inşallah sağlıcakla kucağıma alabilirim. Size ve evlat sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar,
Teşekkür ederim

canim bende ilk bebegimi senin yasindayken kaybetmistim kalbi durmustu cok aci bir tecrube..sonra korktum istemedim yeniden.ama simdi yeniden hamileyim ve gun sayiyorum.seninde yeniden bebegin olacak ve hersey duzelicek..sagliksiz bir bebek oldugu icin yasamadi..kramozom bozuklugu olabilir..saglikli olsaydi sana tutunurdu.o yuzden kendini yipratma.allahin uygun gordugunude sorgulama..moralini yuksek tut ve yeniden deneyin.

Daha çok gencin Allah kucağını boş bırakmasın inşallah ne denir bilemedim:/ Ama öyle kapatma...

Allah sabırlar versin ne desek boş seni anlayamayız böyle bir şey yaşamadığımız için...Allah yine verir merak etme,,yaşında daha küçük..Herkes birşeyle sınanıyor...Doğduktan sonra böyle bişey olsaydı daha çok yıkılırdın...Sağlıklısın Allah daha büyük sıkıntılar vermesin..Bak dünyada savaş terör var...Daha dün izledim gazzedekadın 4 yavrunusu toğrağa veriyor..Bunları gör düşün ve haline şükret...

Back
X