bebeğimi kaybettim

Kıyamam bnde öyleydim neden bn neden bnm bebegim die gercktn cok zor ama cok sukur suan hamileyim rabbim tekrar yasatmasn uzun ömur versn

tam bir adı yok çünkü çoklu kalp bozuklugu dediler. aort damarı dar, aort kapagı yok, pulmoner arter dardı ona açık kalp ameliyati ile şant yaptılar. delik vardı. kalp yetmezliği dediler hep işte genelleyip. zaten başta nasıl bukadar kotu onu bile çözemediler sonra genetik tanı kondu işte.

Anladm bnmkısı hıpoplastık sol kalp sendromuydu genetık degil raslantısaldı

hayır akraba evliliği değil eşim üni arkadaşım. ikimizinde ailesinde böle bir hastalıkta yok nasıl bişi hiç anlamıyorum
Hayirlisi buymus gercekten ne diyelim...
Allah size hayirli saglikli evlatlar versin.
Merak etmeyin sukredin ki caresi var, sukredin saglikli bir bebeginizin olma sansi var.

Canım benim gittiğim tüp bebek merkezinde bi bayanla karşılaşmıştık aynen bunlardan bahsetmişti kadında evladı nın kaybetmişti hemde bi çok genetik bozukluklar var demişti hatta ben bizim gibi hiç çoçukları yokta ondan geldi sanmıştım ama ancak bir çoçuğu sağlıklı olmuş sonraki doğanlar hep öyle olunca Dr tüp bebek demiş. Ve yaptırdı istersen dene Rabbim neyi nasip ederse hayırlısını etsin canım başınsağolsun çok zor evet ama o meleği Rabbim sana taşıttı bu sevaba nail oldun böyle düşün.

Anladm gebeligin ilk uc ayı bıtmedn herhangı sogukalgnlıgı yasadn mı usutme ates gbi
yaa inanki hiç hasta olmadım çok rahat gecti rahat rahat çalıştım hatta doumdan 1 gun önce bile calışıyordum ögretmenim ben işiminde rahatlığından dolayı son ana kadar çalışabildim. kadın doğumcuya dogumdan 2 gün evvel gittim herşey yolunda dedi. ben kanamam gelince aniden okadar eminimki (ne hadsizce) hastane odası süslerimi düsünüyordum. ama souçta geceliğimi bile giymedim:/ hem hayallerim suya düştü. okadar çok sey içimde kaldıki üstüne birde sürekli kötü haber almak hastaneden iyice mahvetti beni.allahım işallah bana bir daha yasatmasın.

Kıyamam ne haddme deme olur mu hıc yıyecek ekmegı yokmus bu dunyada hersey allahtan isyan etme cnm ya onunda kaderi oyleymiş elden bse glmioki bizde yasaması ıcın herseyi yaptık ama olmayınca olmuo sanslıyız bız aslnda ebediyen cocuk olarak kalıcaklar bu dunya gecici obur dunyada bıze hediye olacak herkese nasıp olmaz btnm skma kndni saglıklı bı bebişin olcak seninde kalbi temiz olana rabbim verr korkma

korkum tekrar aynı seyleri yaşamak riski en aza indirmek istiyorum ondan araştırıyorum işte. allahım nasip ederseyollar aracı yeterki o sağlıkla nasip etsin

evet evet sağlıka işallah. zaman herşeyin ilacı çokk tesekkür ederimmm sizedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…