- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi hopeless1988
-
Çok sevindim bir işinin olmasına .bu seni oyalar. Untmak ne mümkünamiin işallah. evet bende işe dönücem raporum bitti ev zaten üstüme üstüme geliyor. ama unutmayalım zaten hep yanımızda olmasada kalbimizde olsunlar
Akraba evliligi mi var aranizda H hopeless1988
Cok uzuldum basiniz sag olsun...
Insallah yaralariniz sarilir bi an once
Kıyamam bnde öyleydim neden bn neden bnm bebegim die gercktn cok zor ama cok sukur suan hamileyim rabbim tekrar yasatmasn uzun ömur versnbende bilsem aldırmazdım çünkü yaşamamıştım. 72 gün direndı boncuğum öle çok cektiki büyüdükce ağzına takılı tüpü farkettikce öğürdü kustu. çaresizlik en zoruymuş tek yapabildiğim yogun bakım suresıznce süt sağıp hastaneye vermek oldu. çok hevesliydim ben gercekten anne olmayı cook istemiştim. şimdi tüm çevrem arkadaşlarım anne ve cocukları var hayata dönmem o yuzdende sanırım cok zor olcak elimde olmadan kaçıyorum çünkü. haksızlığa uğramış gibi hissettiriyor bana oyuzden zaman lazım herşey için galiba
Anladm bnmkısı hıpoplastık sol kalp sendromuydu genetık degil raslantısaldıtam bir adı yok çünkü çoklu kalp bozuklugu dediler. aort damarı dar, aort kapagı yok, pulmoner arter dardı ona açık kalp ameliyati ile şant yaptılar. delik vardı. kalp yetmezliği dediler hep işte genelleyip. zaten başta nasıl bukadar kotu onu bile çözemediler sonra genetik tanı kondu işte.
Kıyamam bnde öyleydim neden bn neden bnm bebegim die gercktn cok zor ama cok sukur suan hamileyim rabbim tekrar yasatmasn uzun ömur versn[
çok sevindim işallah sağlıkla kucağınıza alın. nekadar zaman sonra kaldınız ne kadar beklemeliyim acaba diye düşünüyorum bazen
Hayirlisi buymus gercekten ne diyelim...hayır akraba evliliği değil eşim üni arkadaşım. ikimizinde ailesinde böle bir hastalıkta yok nasıl bişi hiç anlamıyorum
bizde çıkmazsa nasıl genetik olcak bakalım salı sonuçları alıp görüşücez genetikle bizdeAnladm bnmkısı hıpoplastık sol kalp sendromuydu genetık degil raslantısaldı
Msj glmemiş cnm
Anladm gebeligin ilk uc ayı bıtmedn herhangı sogukalgnlıgı yasadn mı usutme ates gbibizde çıkmazsa nasıl genetik olcak bakalım salı sonuçları alıp görüşücez genetikle bizde
Saol cnm tez zamanda sende insallhhçok sevindimmm sağlıkla kucağınıza alın işallahhh :)
Canım benim gittiğim tüp bebek merkezinde bi bayanla karşılaşmıştık aynen bunlardan bahsetmişti kadında evladı nın kaybetmişti hemde bi çok genetik bozukluklar var demişti hatta ben bizim gibi hiç çoçukları yokta ondan geldi sanmıştım ama ancak bir çoçuğu sağlıklı olmuş sonraki doğanlar hep öyle olunca Dr tüp bebek demiş. Ve yaptırdı istersen dene Rabbim neyi nasip ederse hayırlısını etsin canım başınsağolsun çok zor evet ama o meleği Rabbim sana taşıttı bu sevaba nail oldun böyle düşün.iyi akşamlar bayanlar. size içimi dökmeye akıl almaya öyle ihtiyacım var ki. doğum yaptım sorunsuz bi hamilelik geçirdiğim için doktorumda herşey yolunda dediği için çok heyecanla ve umutla doğuma gittim. ama malesef bebeğim kalp hastası doğdu şok oldum.tanısı bile konamadı kalp sorunu ameliyat ve anjio ya rahmen geçmedi.genetik test yapılmış ve di george senromu denen bir kromozomal bozukluktan dolayı böle oldugu teşhisi kondu.tedavisi yokmuş. iyice kötüye gittik.72 günlükkende kaybettik. yıkıldım şimdi evde odası onun için yaptığım hazırlıklar üstüme üstüme geliyor. bizede genetik test yapıldı.sonuç bekliyoruz. ama bebeğimin sonucundan sonra görüstüğümüz genetik uzmanı tüp bebek önerdi. şimdi kafam çok karısık tekrar aynı seyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama kızımın yokluğunada katlanamıyorum belki bir bebeğim daha olursa umut olucak. yasama sevincim tekrar gelir belki yaralarımızı sararız diyorum. bana akıl verin bildiğiniz duydugunuz böle hastalıktan tüp bebek yapanınız tanıdıgınız varmı?
yaa inanki hiç hasta olmadım çok rahat gecti rahat rahat çalıştım hatta doumdan 1 gun önce bile calışıyordum ögretmenim ben işiminde rahatlığından dolayı son ana kadar çalışabildim. kadın doğumcuya dogumdan 2 gün evvel gittim herşey yolunda dedi. ben kanamam gelince aniden okadar eminimki (ne hadsizce) hastane odası süslerimi düsünüyordum. ama souçta geceliğimi bile giymedim:/ hem hayallerim suya düştü. okadar çok sey içimde kaldıki üstüne birde sürekli kötü haber almak hastaneden iyice mahvetti beni.allahım işallah bana bir daha yasatmasın.Anladm gebeligin ilk uc ayı bıtmedn herhangı sogukalgnlıgı yasadn mı usutme ates gbi
Kıyamam ne haddme deme olur mu hıc yıyecek ekmegı yokmus bu dunyada hersey allahtan isyan etme cnm ya onunda kaderi oyleymiş elden bse glmioki bizde yasaması ıcın herseyi yaptık ama olmayınca olmuo sanslıyız bız aslnda ebediyen cocuk olarak kalıcaklar bu dunya gecici obur dunyada bıze hediye olacak herkese nasıp olmaz btnm skma kndni saglıklı bı bebişin olcak seninde kalbi temiz olana rabbim verr korkmayaa inanki hiç hasta olmadım çok rahat gecti rahat rahat çalıştım hatta doumdan 1 gun önce bile calışıyordum ögretmenim ben işiminde rahatlığından dolayı son ana kadar çalışabildim. kadın doğumcuya dogumdan 2 gün evvel gittim herşey yolunda dedi. ben kanamam gelince aniden okadar eminimki (ne hadsizce) hastane odası süslerimi düsünüyordum. ama souçta geceliğimi bile giymedim:/ hem hayallerim suya düştü. okadar çok sey içimde kaldıki üstüne birde sürekli kötü haber almak hastaneden iyice mahvetti beni.allahım işallah bana bir daha yasatmasın.
Canım benim gittiğim tüp bebek merkezinde bi bayanla karşılaşmıştık aynen bunlardan bahsetmişti kadında evladı nın kaybetmişti hemde bi çok genetik bozukluklar var demişti hatta ben bizim gibi hiç çoçukları yokta ondan geldi sanmıştım ama ancak bir çoçuğu sağlıklı olmuş sonraki doğanlar hep öyle olunca Dr tüp bebek demiş. Ve yaptırdı istersen dene Rabbim neyi nasip ederse hayırlısını etsin canım başınsağolsun çok zor evet ama o meleği Rabbim sana taşıttı bu sevaba nail oldun böyle düşün.
evet evet sağlıka işallah. zaman herşeyin ilacı çokk tesekkür ederimmm sizedeeKıyamam ne haddme deme olur mu hıc yıyecek ekmegı yokmus bu dunyada hersey allahtan isyan etme cnm ya onunda kaderi oyleymiş elden bse glmioki bizde yasaması ıcın herseyi yaptık ama olmayınca olmuo sanslıyız bız aslnda ebediyen cocuk olarak kalıcaklar bu dunya gecici obur dunyada bıze hediye olacak herkese nasıp olmaz btnm skma kndni saglıklı bı bebişin olcak seninde kalbi temiz olana rabbim verr korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?