bebeğimi kaybettim

Çok özür dilerim konuya dahil oluyorum ama yeni bir başlığı nerden yaparım bilemedim 3 ay önce düşük yaptım suan adetin 6 gün gecikti tekrar hamile olma ihtimalime karşı yarın kan testi yaptırıcam nelere dikkat etmeliyim

Bide dün akşam hafif açık pembe şeklinde akıntım oldu yardımcı olabilir misiniz henüz 20 yaşındayım

Dusuk olmaması icn mi nlere dkkt etmlyım dedn

Atın 27si için gebelik polikinliğine her ihtimale karşı randevu aldım kürtaj olurken nedenini sormak inanin aklıma gelmedi sol kasıgımın ağrısı ve kanama şikayeti ile gittim hastaneye zaten

yerleşme lekelenmeside olabilir hemen içini kötültme ama yarın doktorunla mutlaka görüs hem yatıs verir hemde igne ile en azından riski azaltırsın

Canım tüp bebekte oluşan embriyolara genetik tahlil yapılır ve bu hastalığı taşımayan embriyo transfer edilir. Başınız sağolsun inşallah şefaatçiniz olur.

Ah canım benim nasıl üzüldüm içim acıdı resmen. İnşallah doğru bir tedaviyle yeni bebeğine sağlıkla kavusursun ancak benim sana tavsiyem şudur önce psikolojik bir destek al öyle ilaç filan değil bi psikatyrla konuş içini döktü bi terapi gör sonra gerisi gelir. Bi de Allah'a tam teslim olmak gerekiyor. Umudunu yitirme.

komşum 3 yaşında bebgını kaybettı kalp hastalıgı yuzunden , hastalıgını tam bşlmiyorum yeni taşınmıştık çünkü ,

dr destek aldı gerçekten çok iyi geldi , sende bir yardım alsan , kafan rahatlar sonra bebeişin olur inşallah

öncelikle başınız çok sağolsun. bence acıları bir süre bedeninizde kabul edin. acıya kaçarak çözüm bulunmuyor, ilk önce bunu kabul edip sindirdikten sonra bence normal yollardan hamile kaldıysanız tekrar herşeye devam edebilirsiniz. kızınız melek oldu ama eşiniz yanınızda ve tekrar yeniden başlamamak için bir sebep yok. tüp bebek sonucunda illa genetik bozukluk olmayacak diye bir şey yok ama snaırım ben yanlış anlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…