- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
- Konu Sahibi hopeless1988
-
Ne demek cnm sen iyi oldaevet evet sağlıka işallah. zaman herşeyin ilacı çokk tesekkür ederimmm sizedee
ay nekadar doğru iyiki karşılaştık :)Ne demek cnm sen iyi olda
Nasret hoca birgn damdan dusmus doktor cagralm demişler bana doktor degil damdan duseni çagırın demiş..
Misali bizi bzden baskası anlamaz kardesm
:) iyi ki cnm bnm herserde bi hayr vardır elbetay nekadar doğru iyiki karşılaştık :)
Dusuk olmaması icn mi nlere dkkt etmlyım dednÇok özür dilerim konuya dahil oluyorum ama yeni bir başlığı nerden yaparım bilemedim 3 ay önce düşük yaptım suan adetin 6 gün gecikti tekrar hamile olma ihtimalime karşı yarın kan testi yaptırıcam nelere dikkat etmeliyim
Dusuk sebebin egerki kan pıhtılasmasi falansa ona gore igne veriolar gebelik boyunca
Böylesi hayırlısıymis sadece aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyoruz o sebepten yazdım yani nedenini bilmiyorum düşüğun pembe akıntı kafamı karıştırdı işteBaşın sağolsun canım benim çok üzüldüm
yerleşme lekelenmeside olabilir hemen içini kötültme ama yarın doktorunla mutlaka görüs hem yatıs verir hemde igne ile en azından riski azaltırsınÇok özür dilerim konuya dahil oluyorum ama yeni bir başlığı nerden yaparım bilemedim 3 ay önce düşük yaptım suan adetin 6 gün gecikti tekrar hamile olma ihtimalime karşı yarın kan testi yaptırıcam nelere dikkat etmeliyim
Yarın sağlık ocağına kan testi için gidicem oradaki doktorlada paylaşırımyerleşme lekelenmeside olabilir hemen içini kötültme ama yarın doktorunla mutlaka görüs hem yatıs verir hemde igne ile en azından riski azaltırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?