ikizlerim 5 aylık tüp bebek yöntemiyle sahip oldum
çalıştığım için mecburen kaynanam bakıyor kendisiyle anlaşamıyoruz mesafeli bir ilişkimiz var benim herşeyime karıştığı için mecbur kalmadıkça kendisiyle konuşmuyorum
asıl sorunum bu değil çocuklarıma o bakıyor kıskanıyorum elimde değil çocuklarım onu anne sanar diye kahroluyorum onun babanne benim anneleri olduğumun farkına varırlar değil mi
çalıştığım için mecburen kaynanam bakıyor kendisiyle anlaşamıyoruz mesafeli bir ilişkimiz var benim herşeyime karıştığı için mecbur kalmadıkça kendisiyle konuşmuyorum
asıl sorunum bu değil çocuklarıma o bakıyor kıskanıyorum elimde değil çocuklarım onu anne sanar diye kahroluyorum onun babanne benim anneleri olduğumun farkına varırlar değil mi
Ozaman işten cıkcan paşa pşa cocuklarına bakcan milletin kaynanası bakmıyo gelin baksın istiyo ama kadının umrunda olmuyo önce şükret herkes senin gibi değil
aynen benim kv 10 yaşında çocuğumu istemiyor
Yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin
Buna sesli güldüm:)
en baştan beri istenmeyen gelindim her zaman bunu bana hissettirdi ben kadına dış kapının dış mandalı muamelesi yapmıyorum
heralde siz kaynanalaqrınızla maşşallah çok iyi geçiniyorsunuz ki bu kadar ters cvplar aldım
anlatamadığım şu ben kayınvalidem hakkında kötü bir söz söylemedim hemen cephe almaya gerek yok sadece bir soru sordum
ayrıca ben onunla anlaşmak zorunda değilim
ben çalışıyorsam onun yüzünden borcun içine soktu çalışmayıp aç mı kalalım
çocuklar bu ayrımı yaparlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?