bebeğimi kayınvalidemden kıskanıyorum

maalesef çok büyük sorunlar olduğu için düzelmez ben gelin olarak her istediklerini yapıyorum beni hiçbir zaman benimsemedi sevmedi insanların yanında ailemin yanında beni aşağıladı ezdi benim oğlum bu kadını boşasın tarzında lafları direk yüzüme söyledi herşeyi sineye çektim

bir yere borcu olduğundan yüklü miktarda kredi çekmek durumunda kaldım onu kapatıp çalışmasam desem evi geçindiremeyiz 2 ayrı ev 2 ayrı masraf

beni çocuklarımla tehdit etmeler çocuklarımla ilgili çok fazlşa şey

sorarsanız cevap veririm siz olsaydınız ne yapardınız ben fesatlık yapmıyorum

bakıyormus şükret gerçekten başkasına nasıl emanet edemeceksin kucucuk bebekleri.aklının bir tarafını kaybedersin şimdi kv bakıyor kafan rahat hatta o kadar rahat ki başka düşüncelere bile zaman buluyor.önemli olan nasıl baktıgı iyi bakıyorsa hiç takma.bak göreceksin onun senin çocuklarına olan sevgisi senin kalbini de yumuşatacak

evet çok iyi bakıyor kimi diyor babanne baktığı için sürekli anneyi tanımaz anneye gelmek istemez bunu duyduğum için böyle bir konu açma gereği duydum

Tabiiki kv baktigi icin sansli torununu merak etmeyen arayip sormayan babanneler var…

Ama sen icini ferah tut cocuklar emin ol anne ayrimini yapabilirler…belki babanneye duskun olurlar onceleri ama zamanla herseyi kavrayacaklar cunku cok zeki oluyorlar…

Bende calisiyorum ve ilk dogum izninden ciktigim gun bebegimi kucagima aldigimda sanki bana surat asiyormus gibi geldi…oyle gucume gittimi aglayacaktim nerdeyse ne bilsin 3,5 aylik bebek surat asmayi cocuklar hissederler dogru ama senin annesi oldugunu unutmazlar merak etme…

Tabiiki kiminle cok vakit gecirirlerse ona daha duskun olurlar bir muddet..mesela benim cocugum babasina daha duskun…aglarken hic baba baba diye aglayan bir cocuk gordunuz mu? benim oglum baba diye agliyor, cunku babasiyla daha cok vakit geciriyor…hosuma bile gidiyor bu durum…

Surekli arkamdan mizmizlansa –ki mizmizlandigi oluyor bazen..o zaman ise gelmek daha zor olur benim icin…

Bence sen gelin kaynana degilde, cocuklarinin babanneleri olarak bak olaya..ona duskun olurlarsada olsunlar…kiskanma bu durumu…

Konusmamakta haklısınız ozaman ama içinizi ferah tutmaya çalışın bence onlara duyduğunuz ozlemden kaynaklaniyo bence,hani neden yanlarında olamiyorum diye olabilir Allah kolaylık versin.

evet çok iyi bakıyor kimi diyor babanne baktığı için sürekli anneyi tanımaz anneye gelmek istemez bunu duyduğum için böyle bir konu açma gereği duydum

öyle bir şey olmaz.aksine akşama kadar sizi özleyeceği için paçanızı bırakmaz.benim kızımda böyle olmuştu klozete bile birlikte oturuyorduk

Aynen cnm her kaynana bir mi bazı kaynanalar kızının cocuğuna bakar oğlunun cocuğu ona batar bide bakıcıya dünyanın parasını bayılsın da kaynanasını mumla arar

benimki öyle çalışmayan görümcemin üç çocuğunada kv baktı büyüttü. evinde şu anda büyüttüğünü görümceye yolluyor. benimkiler tetilde kalmak istiyor tık yok. sanki altlarından alacak koca çocukların

hem diyosun anlaşamıyorum ama çocuklarıma bakıyor
hemde diyosun beni borca soktu
nasıl soktu borca onu anlat da bize de ters gelmesin
doğru düzgün şu sebeplerden çalışıyorum oda mecbur çocuklarıma bakıyo desen anlarız da

YOK ZATEN KESİNLİKLE ÖYLE BAKMIYORUM zaten kayınvalidemle ilgili konuyu açmayacaktım ama mi,llet öyle laflar söyleyince açmak zorunda hissettim düşkün olabilir buna bişi demiyorum zaten

yorumun en yapıcı yorumdu istediğim cevabı aldım teşekkür ederim

eşimin kardeşiyle yaşıyorlardı bir dönem nakit 30.000 tl ev düzmek için kredi çekmişler ve icra gelecekti eve buynlar bu paraları aylarca ödememişler ekmek elden su gölden yaşamışlar eşimin de o dönem kredi çekecek durumu yoktu ben uzuın süreli çalışıyor olduğum için eşçim için çektim bize ödeme yaptılar mı hayır hala ben ödüyorum

haklisin arkadasim bende baktirmak istemezdim.cunku anlasamiyorum kendisiyle. cocuk sevis seklinden bile.hoslanmiyorum. tahammul edemem heralde. Allah nasip ederse kendim bakmak cok istiyorum. Kendi anneniz bakamaz miydi ? yani sagligi yerindeyse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimse mecbur olmadıkça tüp bebekle zar zor sahip olduğu bebeklerini bırakıp işe gitmez ...çalışma demek çok kolay.. sen yorumlara takılma arkadaşım.

soruna gelince benim kızıma annem bakıyor.kızımı çok çok seviyor. kızımda annenanesini. ama pazartesi sabahları anneanne evine girmek istemiyorr eve gidelim die ağlıyor. sürekli beni çok özlediğini ve sevdiğini söylüyor ben varken anneannesine gitmiyor. yani böyle düşünceleer kapılma. biraz büyüyünce ''anne'' farkını çok iyi anlıyorlar rahat ol.

merak etme o ayırımı yaparlar
ben de çalışan bi anneyim

annem ilk zamanlar annem diye hitap ediyordu kızıma ben de o ayırımı yapması açısından ananem diye sev diye uyarmıştım
kızım beni gördü mü annemi hiç aramıyor bile

anne bambaşka ama siz hiç ayrı bırakmayın kendinizden
anneyi bilsin çocuklar

iyi ama sen bakıcıya versen, çocuklar bakıcıyıda anne olarak görebilir, kayınvaliden daha mantıklı bence, hem öyle düşündüğün gibi olmuyor, bizim komşunun çocuğuna görümcesi bakmıştı uzun yıllar çocuklar gene anneyi anne bildi. bu konuda eğer kayınvalidenize tavrınızı belli ederseniz kayınvalideniz haklı olarak alınabilir ve size daha çok cephe alır. o yüzden bence kurcalamayın fazla

kendi aiemle evlerimiz uzak ama haftanın 3 günü kaynana bakacak 2 günü anane hafta sonu zaten ben evdeyim

heh böyle anlatınca oldu işte
insanlar ne kadar rahat ve acımasız

bu arada benim kv 5 yıl baktı kızıma
ama gayet de güzel ayırdı ve her zaman beni çoook çoook sevdi
Allah' a şükür..
üzülme canım seninkilerde öyle olur inşallah..

ay inşallah ben kimseden bana şunu yapsın bunu yapsın istemiyorum
inadıma çocuklarımı bana karşı soğutmasın
çünkü artıkk herkesten herşey bekler duruma geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…