Alerjik mi acaba?Oğlum 13 aylık, hastalandı bugün götürdük hastaneyw akut bronşit dendi ilaçla geçmezse yatış yapıcaz. Nasıl giydirmeliyim anlamadım. Havalar doğudu hareketli ve çok terleyen bebek, kalın giydiryorum iyi hoş yürüteçte yarım saat oyalansın terliyor hemen, üstünü değişiyorum ama yok yine şifayı kaptı, uyuturken ev serin battaniye örtüyor gece terliyor üstünü açıyor üşüyor. Üstünü örtmesem gece serin yine üşütücek. Ne yapıyım Allah aşkına yaaa
Hiç bilmiyorum öyle bir ihtimalde aklıma gelmemişti. Çarşamba kontrol var sorsam iyi olur.Alerjik mi acaba?
Gece için uyku tulumu önerilirOğlum 13 aylık, hastalandı bugün götürdük hastaneyw akut bronşit dendi ilaçla geçmezse yatış yapıcaz. Nasıl giydirmeliyim anlamadım. Havalar doğudu hareketli ve çok terleyen bebek, kalın giydiryorum iyi hoş yürüteçte yarım saat oyalansın terliyor hemen, üstünü değişiyorum ama yok yine şifayı kaptı, uyuturken ev serin battaniye örtüyor gece terliyor üstünü açıyor üşüyor. Üstünü örtmesem gece serin yine üşütücek. Ne yapıyım Allah aşkına yaaa
Onu alıcam zaten aklımda ama tulum içine yine alt pijama, uzun kol zıbın kazak ve son olarak gece tulumu mu?Gece için uyku tulumu önerilir
Henüz ben de tecrübesizimOnu alıcam zaten aklımda ama tulum içine yine alt pijama, uzun kol zıbın kazak ve son olarak gece tulumu mu?
Akut bronşit öyle ev içinde terleyip üşütmekle olur mu ki yaOğlum 13 aylık, hastalandı bugün götürdük hastaneyw akut bronşit dendi ilaçla geçmezse yatış yapıcaz. Nasıl giydirmeliyim anlamadım. Havalar doğudu hareketli ve çok terleyen bebek, kalın giydiryorum iyi hoş yürüteçte yarım saat oyalansın terliyor hemen, üstünü değişiyorum ama yok yine şifayı kaptı, uyuturken ev serin battaniye örtüyor gece terliyor üstünü açıyor üşüyor. Üstünü örtmesem gece serin yine üşütücek. Ne yapıyım Allah aşkına yaaa
Peki 21 derece soğuk değil mi? Şuan uyudu odanın 24.4 derece ısısı ama ben bile üşüyorum çocukta uxun kol zıbın ve uzun kol kazak var. Offf çözemiyorum yaaaAkut bronşit öyle ev içinde terleyip üşütmekle olur mu ki yabenim bebeğim de aşırı terleyen bi bebek 13 aylık. Oda termometresi var hep 21-22 derece. Uzun kollu penye giydiriyorum sadece. Aksi halde çok terliyo. Uyurken de üstünü açtığı için kadife pijama takımı giyiyo üstünde 1 Müslin var şu an.
Bunu sorucam Kesinlikle.peluş battaniyesi var 2 aylıkkenden beri onunla yatıyor alıştı. Yüzüne süre süre uyuyor ondan olur mu dicem ama kaç aydır kullanıyor kaç kez yıkandı. Deterjanıda hipo alerjikAlerjik durum geldi benim de aklıma. Çocuğu tıkayan bir şey mi var acaba o ilerleyip bronşite çeviriyor nedir? Doktorlar ne diyo bu duruma?
Bu arada uzun kollu ince penye giydiriyorum demiştim duruma göre eğer sırtı göğsü serinlediyse hemen penye yelek giydiriyorum. Şu an bileği kırık çok hareket edemediği için bi tık fazla olan eşofman takımları varya sweat gibi üstü. Onu giyiyo hareketi kısıtlı olduğu için terlemiyor çünkü az hareket edince.
Naptınız?Onu alıcam zaten aklımda ama tulum içine yine alt pijama, uzun kol zıbın kazak ve son olarak gece tulumu mu?
Oooo hayır tabi. Tulumun kalınlığına bağlı ben özel diktirdim çift kat pazen minimum 20 dereceye kadar koruyor. Altına sadece ince pijama giydiriyorum. Pijamanın altında da kısa kollu zıbın var. Oda ısısı da 21-24 arası değişiyorOnu alıcam zaten aklımda ama tulum içine yine alt pijama, uzun kol zıbın kazak ve son olarak gece tulumu mu?
Naptınız???? Yazı başlığımı tekrar okumanızı tavsiye ederim..soru işareti var dimi? Yani zaten öğrenmek, insanlara danışmak için buraya yazmışım.Naptınız?
Şuan çocuklar için atlet üzeri uzun kol tshirt yeterlidir.
İnsanlar üşüdüklerinden değil, terlediklerinden hasta olurlar.
Uyku tulumu olarak en sağlıklı olanlar müslin lerdir.
Lütfen bebeği kat kat kalın giydirip durmayın.
Ayrıca hastalık sebeplerini soğuk hava olarak görmeyin.
Ayrıntılı yazdığınız için çok teşekkür ederimOooo hayır tabi. Tulumun kalınlığına bağlı ben özel diktirdim çift kat pazen minimum 20 dereceye kadar koruyor. Altına sadece ince pijama giydiriyorum. Pijamanın altında da kısa kollu zıbın var. Oda ısısı da 21-24 arası değişiyor
Benim aldığım yerde içi müslin dışı pazen vardı terleyen bebekler için
Yok artık yani kuzey kutbunda mısınız böyle yaparsanız çocuk tabiki hastalanır . Üşümekte hasta olma ihtimali daha azken siz terletip hasta ediyorsunuzOnu alıcam zaten aklımda ama tulum içine yine alt pijama, uzun kol zıbın kazak ve son olarak gece tulumu mu?
Çok doğru bir yorum bence deNaptınız?
Şuan çocuklar için atlet üzeri uzun kol tshirt yeterlidir.
İnsanlar üşüdüklerinden değil, terlediklerinden hasta olurlar.
Uyku tulumu olarak en sağlıklı olanlar müslin lerdir.
Lütfen bebeği kat kat kalın giydirip durmayın.
Ayrıca hastalık sebeplerini soğuk hava olarak görmeyin.
Nereden aldınız acaba bu tulumuOooo hayır tabi. Tulumun kalınlığına bağlı ben özel diktirdim çift kat pazen minimum 20 dereceye kadar koruyor. Altına sadece ince pijama giydiriyorum. Pijamanın altında da kısa kollu zıbın var. Oda ısısı da 21-24 arası değişiyor
Nerdeyse 25 derecede kazak mı giydiriyosun balımPeki 21 derece soğuk değil mi? Şuan uyudu odanın 24.4 derece ısısı ama ben bile üşüyorum çocukta uxun kol zıbın ve uzun kol kazak var. Offf çözemiyorum yaaa
Çift pazen teendyolda var ben aldım. Henüz onunla uyutmadım ama onu giydirirsem içine sadece kısa kollu çıtçıtlı giydiririm. Doğduğundan beri serine alışık. Nasıl başlarsa öyle gidiyo gerçektenOooo hayır tabi. Tulumun kalınlığına bağlı ben özel diktirdim çift kat pazen minimum 20 dereceye kadar koruyor. Altına sadece ince pijama giydiriyorum. Pijamanın altında da kısa kollu zıbın var. Oda ısısı da 21-24 arası değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?