bebeğimi tek başıma battaniyede nasıl sallayabilirim?

ben oglumu 2,5 yasına kadar bu sekılde uyuttum.gaz bızı ıllallah ettırmıstı.bız cozumu oglumun sepetlı besıgını hamaga cevırerek bulmustuk.esım o sepetı cıkardı sepetın besıgın demırlerıne baglandıgı aparatlarına carsafı dort ucundan ayrı ayrı bagladı ve hamak yaptıda oyle uyudu sıpam.

Allah bağışlasın bebeğinizi, sağlıkla büyüsün inş.

Buziki ORHAN'ın beğiniz ağlamasın (KOLİK) cd si var, tavsiye ederim, şarkılarını netten de bulabilirsin. Biz kızımın kolik zamanlarında çok faydalandık.

benim oğlumdada vardı gaz sancıları..2 ay kadar sürdü..bulaşık makinasını çalıştırıp onun yanında uyuturdum..
ama çok mecbur kaldığımda da salladım battaniyede...evde tek başıma aldığımda ise...odanın kapısının iki tarafına kapı tutacağı koyacaksın (kapının altına konanlardan) sonra çarşafın bir ucunu kapının bir koluna diğer ucunuda diğer koluna bağlayacaksın.çocuğu içine yatırıp diğer uçlarınıda eline alıp başlayacaksın sallamaya..ben çareyi böyle bulmuştum...öyle alışkanlık falanda yapmadı sallamak,gaz sancıları geçince 4. ayda sallamayıda bıraktım..umarım işine yarar..

Gunaydin benim cocugum yok fakat kardesimle aramda on yas olmasi dolayisiyla bebeklerle ilgili boyle seyleri biliyorum.Gaz sancisina ayak altina ve karna surulen elma yagi ve pamuk yaginin ise yaradigini biliyorum.Ayni sekilde rezene cayini bebege icirmenin yani sira annenin de icmesi yontemini duymustum.Aglamalar icinse davlumbaz,supurge,sac kurutma makinesi,su sesi kesinlikle ise yariyor.Duvardan duvara salincak da sallama konusunda yardimci olur.Surekli kullanmaktansa zorda kalinca kullanmak sallamanin zararlarina fazla maruz kalmamasini saglar :42:

arkadaşlar cevaplar için çok sağolun. ayakta sallamayıda denedim ama susmuyor,uyumuyor.alışmasını bizde istemedik ama mecbur kaldık...inşallah kanama filan olmaz dediğiniz gibi. bir de su sesi derken nasıl yani musluğu mu açıyosunuz

beni az sallamamışlr annem hep anlatır uzun yolculukta bile otobüste sallarlarmış fön makinanı denedin mi belki durur fön makikanı çalıştır 5 adım ilerde bekle faydası olur

çarşafın ucunu biyerlere bağlayıp sallamayın çocuğu sakın ,ben bir gün çok zorda kaldım çarşafın ucunu bağlayıp salladım bağladığımyer çözüldü oğlum yere düştü ,madem sallamaya alıştırdınız salıncak kurmak en iyisi

Back
X