Çok şükür arkadaşlarrr,dün gece saati kaçırmışım bi baktım oğlum uyanmı ağlıyooooooooo,Allahım insan buna bu kadarmı sevinebilirrrrrrrrrrr zemuszemus sonra farkettimki biberon deil göğsümü vermem gerekiyomşş fazla emmediği için kendi kendine uyanıyoo,bibern verince birden bire hepsini içiyo ve bi efor sarfetmemiş oluyo ee haliyle yorulmadan doyuyo ve uyuyoo rahat rahat.Gece 2 saatte bir uyandık hemde kendiliğindenn kaydirigubbakcemile3 şimdi sık sık hıçkırık tutuyo,ve ağlıo meme içinnnn,dün saat 11 den sonra hiç bibernla vermedim sütü.alıştı oğlum artık sanırım göğsümeeeee..:Saruboceq:
Yaşasın Kadınlar Kulübüüüüüüüüüüü:hooray:
Cnm hala sarılık varsa florasan ıŞıĞında tut bebeĞİnİ İŞe yarıyo
gÜndÜzde florasanı aÇık brk ve gÜneŞ ıŞıĞına Çıkar dİrek
bence kesinlikle şekerli su verme.. ne olur ne olmaz.. bebek uyudukça şekeri düşüyor ve bu daha fazla uyku yapıyor.. kısır döngüye giriyor. birden şeker alırsa iyi olmayabilir. ne yapıp edip sıkça emzir. bebeğini sıcak ortamda soy senin vücüdünla temas etsin ve memeni ağzına ver. o uykudada olsa emme hareketini azda olsa yapacaktır. ama çabuk yorulur . dinlendirerek.. biraz başlarda çok yorulacaksın ama bir kaç günde yoluna girer.. Allah bağışlasın .. Allah kolaylık versin.
çok güzel senin adına sevindim ne güzel memeni alıyor...
benimki almadı da ne yaptıysam sağıp veriyorum.
Benim kızımın sarılığı 16 lara kadar çıkmıştı. 2 saatte bir uyandırıp emzirmem gerekiyordu.
Ben de onu uyandırmaya çalışmadan memeyi ağzına veriyordum emiyordu.
Ahh ahh şimdi uyanmıyor diye sızlanıyorsun sonra uyumuyor diye...
benim kızımda da 3 günlükken aynı şey olmuşdu uyuyodu denmez aslında baygındı resmen meger yawrumun kan şekeri düşüyomuş bende de süt azdı zaten bide uyandıramayınca iyice stresden daha da azalıyodu o gece hast gidip sütümü sagdırmışdım eve geldik biberonla zorla azına sokdum o sütü içdikden sonra kendine geldi çok şükür şuan bomba gibiyiz.
tatlım kaç günlüksünüzzzzzz,bizim ne kdar sürücek bu durum onu merak ediyorum kafamçokkarıştı
--------------------------------------------------------------------------------
şuan 21 günlüğüz emmiyosa sag öyle ver nekadar aç kalırsa okadar çok uyuyo kan şekir düşdüğü için ben çok mahvaldum o zaman sütüm gelsin diye dogum yaptıgım gün çekiştire çekiştire yara yaptılar bide bebeğim emmeye çalışırken yarayı dahada derinleşdirdi inan sezaryan sancısı falan hissetmiyodum gögüsmün acısına çok stresli günlerdi süt az yawrum uyanmıyo memelerin zırıl zırıl kanıyo ne yapıcagı şaşırmış bi halde gece hast aradım gelin sağalım o sütü verin dediler iyiki gitmişim yoksa bebeğim agır sarılık olucakmış uyanmadan azına tıkdım sütleri 1 saat sonra gözlerini açdı uyandı cin gibi oldu o günden beri çok iyiyiz
[/QUOTE
Canım çok şükür 2 gündür hiç pompalamadım,alıyo göğsümü artık.unutsun istiyorum biberonu.uyandırma problemimizde kalmadı fazla.güzel emiyo 1.5-2 saate yakın kaldırmıorm artık..acıkırsa kendi de uyanıyo zaten hemen.
Gece bebeği ışığın altında mı uyutuyrsun canım? Gözlerine çok zarar vermez mi?
Bizim ilk zamnlardaki doktorumuz bunların hepsinin hurafe olduğuna inandırdı bizi.
Fizyolojik bir durum zamanla geçecek dedi. 2,5 ay sürdü. Kendi çocuklarınada böyle olmuş
Evet canım ışığı hç söndrmedim..Açıkçası bende korkuyorum karanlıkta :bbo: Bugün dr.a gittik bakdı bebişime sarılığı yok dedi direk.test yapmamız gerekirmi dedim yok dedi.yani artık biraz daha rahatız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?