- 17 Mart 2025
- 11
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi biranne000
Merhabalar başlığı 100 defa silip yazdim. Tam olarak nasıl bir başlık koyacağımı bilemedim. Biraz saçma bir başlık oldu ama siz yine de lütfen soruma cevap verin 
Bebeğim 6 aylık. Bir sağlık problemi yok. (Diş kaşıyor sadece) Ben ilk defa anne oldum. Etrafımda da hiç çocuk nasıl büyür görmedim. O yüzden cahilim biraz ve herkesin bildiği bazı şeyleri bilmiyor olabilirim
Bebeğim uyanıkken sürekli ağlıyor. Yani hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Oyun halısı vs var. 1 dakika bile durmuyor. Kendini attırarak ağlıyor. Evdeki hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Kucağımda da ağlıyor.
Bu karakteri midir yoksa diğer bebekler de böyle midir anlamadım???
Siz nasıl bebeğiniz uyanıkken vakit kazanabiliyorsunuz?
Vereceğiniz her öneriye açığım kızlar...

Bebeğim 6 aylık. Bir sağlık problemi yok. (Diş kaşıyor sadece) Ben ilk defa anne oldum. Etrafımda da hiç çocuk nasıl büyür görmedim. O yüzden cahilim biraz ve herkesin bildiği bazı şeyleri bilmiyor olabilirim

Bebeğim uyanıkken sürekli ağlıyor. Yani hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Oyun halısı vs var. 1 dakika bile durmuyor. Kendini attırarak ağlıyor. Evdeki hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Kucağımda da ağlıyor.
Bu karakteri midir yoksa diğer bebekler de böyle midir anlamadım???
Siz nasıl bebeğiniz uyanıkken vakit kazanabiliyorsunuz?
Vereceğiniz her öneriye açığım kızlar...