Arkadasim evime otobusle yirmi dakikalik bi yerde oturuyor. Benm kapidan bin onun kapida in hop. Yakin evlerimiz. Dunya uc gunluk degil. Uzuldum gercekten.Allah ömür versin :) komşunda madem eski arkadaşın olur öyle vakalar arkadaşlar affeder de unut gitsin :)
Benim arkadasim bana biraksa ben gozum gibi bakarim. Daha once komsumuz vefat etti on aylik bebegine uc gun ben baktim kadinin kocasi vefat etmisti. Yavrucak babasiz kaldi. Kadinin akli basinda degildi. Kimse bakmak zorunda degil kimsenin cocuguna bu insanin. Vicdaniyla alakali bisey. Ben sadece guvendgm birine emanet ettim guvenmemem lazimmis.Lütfen bebeğini kimseye bırakma o sana allahın emaneti neler oluyor kimseye güvenme
Pardon avukat hanım..bu benım kendi fikrim.bu kadar keskin konuşmayın, şu an hamileymişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah günü gelecek siz de göreceksiniz ki ilk aylarda eşinizle başbaşa bir yerlere gitmek çok iyi geliyor. Bebeğinizi sevdiğiniz kadar hiçkimseyi sevmiyorsunuz o ayrı ama inanın ufak molalar çok gerekli oluyor.
kızım 3 aylıktı ilk kez anneme 3 saatliğine bırakıp sinemaya gittik. o kadar tedirgindim ki kardeşim en son mesaj olarak "bizi rahat bırak" yazmıştı.aklım o kadar bebekteydi ki gittiğimiz filmi bile hatırlamıyorum. şimdi ne gerek varmış o kadar gerilmeye diyorum.
ilerleyen zamanlarda da ev hanımı bile olsanız arada güvendiğiniz insanlara kısa süreli olarak bebeği bırakmak iyi oluyor. hem kendinize vakit ayırmış oluyorsunuz hem de çocuk sosyalleşiyor ve anneye aşırı bağımlı olmuyor.
konu sahibi, talihsizlik olmuş ama bu vesileyle arkadaşınızı tanımış oldunuz gereksiz fedakarlıklara girişmemiş olacaksınız.
bu olay ters tepki yapmasın ama güvendiğiniz eş dost akrabaya çocuğu bırakmaktan çekinmeyin.
bebeğiniz çok çok küçük değil yani etrafında onu eğlendirecek şeylerin farkına varabilecek bir bebek, pekala oyalanabilirdi,
üstelik de uslu bir bebekmiş.
sıkmayın canınızı
sağlıkla büyütün
Çocuk uyandı televızyon kapanmadı, kendimizde televızyon seyretmiyoruzOn fokuz ay cocuk hic tv gotr!edi . buna inanmam sahsen . on dokuz ay cocuk uyandi agladi yemek yedi hep tv kapaliydi oyle mi. Boyleyse tebrikler.
Yarin ne olacagi hic belli olmaz.
Salak olduklari icin! Birakma cocugunu bir daha. Aileniz baksin.Komsum yasli yetmis yasinda karda yagmurda o bakiyor cocugum tik demiyor ben alisverise gidiyorum. bunlar carsafa koymus zorla uyutmaya calismislar. Ben dedim carsafa koymayin cocugum uyursa kendiliginden uyur diye. Oturan cocuk batmis . ilk dedi tv izliyor duruyor. Niye duran cocugu uyutma geregi duydular ki
Pardon avukat hanım..bu benım kendi fikrim.
Kocan nekadar mantıklı birdaha evine gitme belkide kıskandı seni biliyor çıkamadığını ne diye arıyor ağlasa bile aranmaz bence hiç gitme bak eşini dinle doğunca o sana bişey aldıysa al ver dahada gitme ararsa açma boşver böyle insanlarla hiç görüşme eşin çok haklıArkadaslar meraba
Sekiz bucuj aylik bebeim var. Masallah cok uslu yesin icsin tvye bakip uyur. Dogumda bile aglamadi oyle soyliyuim. Esimle dogumdan beri sinemaya bi kere gidemedik. Oturdugum sehirde de bi akrabam bile yok cocugumu emanet edeyim . normalde her hafta sinemaya giderdik esimle. Arkadasim da evli. Dedi ki hafta sonu annemle kiz kardesim gelecek esimde evde dort kisi bakariz siz gidin sinemaya. Bebegim de arkadasimla kocasini seviyor taniyor. Brende cok sevindim. Brbegimin kiyafetlerini. Yogurdunu biskuvisini koydum. Bir biberon da sut sagdim verdim evlerine biraktik avm ye gittik. Cocugum kendilignden uyur oyle ayakta sallama carsafta sallama falan yapmayin dedim. Avmnin kapisindan girdik on dakika olmadi arkadasim basladi cocuk dutmuyor carsafa koyduk agliyor mama yemiyor. Ki cocugum toktu . geri gel alin cocugu. Dedi . tmm dedim iki dakikada bir ariyor nerdesin surekli msj atiyot daha nerdesin cikmadnz mi yola yarim saatlik yolda yirmi tane mesaj atti. Esimle aram bozuldu. Carsafa koymayin dedigim halde koyup korkutmuslar. Aldim cocugumu ciktim cok sagol zahmet verdm dedim. İlk defa cocugum agladi bu kadar. Bin pisman oldum esim diyor geliyrz dedin neden surekli gel gel diye mesaj atip taciz ediyor. Esimle de kot oldum. Eve geldim arayip sormadi bi kere. Naptiniz demedi bile. Yirmi gun sonra aradi hic birsey olmamis gibi . icim sisti sizle paylasmak istedim. Bu arada arkadasim da yeni hamile bebegimi birakirken dedim ki allah razi olsun bi sinema bizim icin cok buyuk bisey. Sen dogum yapinca da ben senin bebegine bakarim hep. Bu lafin ustune bu kadar mesaja cok bozuldum. Bana hep diyor sen yanimda olacaksn dogum da sen bana yardim edersn.sen tecrubrlisin bilmem ne. Peki bu kadar sık bogaz etmeye deger miydi geliyorum dedigim halde. Arkadasligimi napmaliyim. Esim diyor o geliyorsa gelsn bir daha evine gitme dogumda gider altinini takar gelirsin. Ki ben ona demistim. Esi calisiyor dogumda bize de gelebilirsn . ben bakarim annesi kaynanasi hep koyde gelemezler cok. Bu kadar da yakindik.
Anneliğini mi sorgula çok büyük laf etmişsiniz kimsesi yok bir kendi büyütüyor yardım alması çok normalBizde sik sinemaya giderdik dogum öncesi. Suanda oglum 26 aylik hic aklima gelmedi birine bırakıp sinemaya gidelim demek
Heleki 8 aylik bebegi arkadaşına birakmak..cok aglamis korkmus deyince cok uzuldum gerçekten. Yazik yavruya. daha minicik. sadece arkadasligini degil anneliginide sorgula bence..
Eşinizi dinleyin. Elalemin kadınına siz ne diye bakıyorsunuz ki herkesin annesi kaynanası uzakta olupta geliyor.Arkadaslar meraba
Sekiz bucuj aylik bebeim var. Masallah cok uslu yesin icsin tvye bakip uyur. Dogumda bile aglamadi oyle soyliyuim. Esimle dogumdan beri sinemaya bi kere gidemedik. Oturdugum sehirde de bi akrabam bile yok cocugumu emanet edeyim . normalde her hafta sinemaya giderdik esimle. Arkadasim da evli. Dedi ki hafta sonu annemle kiz kardesim gelecek esimde evde dort kisi bakariz siz gidin sinemaya. Bebegim de arkadasimla kocasini seviyor taniyor. Brende cok sevindim. Brbegimin kiyafetlerini. Yogurdunu biskuvisini koydum. Bir biberon da sut sagdim verdim evlerine biraktik avm ye gittik. Cocugum kendilignden uyur oyle ayakta sallama carsafta sallama falan yapmayin dedim. Avmnin kapisindan girdik on dakika olmadi arkadasim basladi cocuk dutmuyor carsafa koyduk agliyor mama yemiyor. Ki cocugum toktu . geri gel alin cocugu. Dedi . tmm dedim iki dakikada bir ariyor nerdesin surekli msj atiyot daha nerdesin cikmadnz mi yola yarim saatlik yolda yirmi tane mesaj atti. Esimle aram bozuldu. Carsafa koymayin dedigim halde koyup korkutmuslar. Aldim cocugumu ciktim cok sagol zahmet verdm dedim. İlk defa cocugum agladi bu kadar. Bin pisman oldum esim diyor geliyrz dedin neden surekli gel gel diye mesaj atip taciz ediyor. Esimle de kot oldum. Eve geldim arayip sormadi bi kere. Naptiniz demedi bile. Yirmi gun sonra aradi hic birsey olmamis gibi . icim sisti sizle paylasmak istedim. Bu arada arkadasim da yeni hamile bebegimi birakirken dedim ki allah razi olsun bi sinema bizim icin cok buyuk bisey. Sen dogum yapinca da ben senin bebegine bakarim hep. Bu lafin ustune bu kadar mesaja cok bozuldum. Bana hep diyor sen yanimda olacaksn dogum da sen bana yardim edersn.sen tecrubrlisin bilmem ne. Peki bu kadar sık bogaz etmeye deger miydi geliyorum dedigim halde. Arkadasligimi napmaliyim. Esim diyor o geliyorsa gelsn bir daha evine gitme dogumda gider altinini takar gelirsin. Ki ben ona demistim. Esi calisiyor dogumda bize de gelebilirsn . ben bakarim annesi kaynanasi hep koyde gelemezler cok. Bu kadar da yakindik.
Haklisin ayni seyleri dusunuyrz . insanlars konusmak cok kolay.Eşinizi dinleyin. Elalemin kadınına siz ne diye bakıyorsunuz ki herkesin annesi kaynanası uzakta olupta geliyor.
Ben mi çok kinciyim bilmiyorum ama benim bebeğime 10 dakika bakıpta sürekli arayan insana bende bakmazdım
Anneligimi sorgulayacak bi durum yok. Ki olsa da bu size dusmez. İki saat bi sinemaya gitmek istedim diye nerdeyse mezar acipmicine koyacaksniz brni. Sagol destegin icin slowcat. Herkes anlamiyor iste. Brn sezeryanli halimle karnimda dikisle onuncu gunumden beri tekim. Yeri geliyor ekmek almaya cikamiyotum. Ac kaliyorum. Kahvaltida ekmegim yoksa maksrna yapiyorum. Ac kalmiyim diye. Bughnleri de yasadim. Kimse kimsezi kalmayinca yanlizligin nasil bisey oldugunu bilemez. Kshvaltya ekmek almaya cikamiyorum diyorum. Bi sinemsya. Gitmek istedik vatan millet sorunu oldu. Herkese ne kadar kolay tak tak yazip kotulemek. İnsallah sizde benm gibi kimsesizligi tadar ve bu konustuklariniza pisman olursunuz. Cocuguma da dort dortluk bakiyorum. Gelisimi de konusmasi da yasitlarinin onunde. Bi sinema icon anneligini sorgula diyen bayan sen once insanligini sorgula bence. Vicdan var mi bende de. Bu kadar neden katiyim de.Anneliğini mi sorgula çok büyük laf etmişsiniz kimsesi yok bir kendi büyütüyor yardım alması çok normal
Hep söylerim hiç kimse ama hiç kimse( baba da dahil) annesinin düşündüğü kadar düşünemez bir çocuğu. Aynı durumları ben de yaşadım ve sizi çok iyi Anlıyorum. Benim de bebeğim 6 aylıkken eşimin yengesine bıraktık 1 saatliğine ( yengenin ısrarıyla ). Biz gideceğimiz yere varmadan tlf çalmaya başladı.ağlıyormuş. Iyi ki aradın hemen geliyoruz dedim. Ama tlf susmuyor durmadan arıyor nerede kaldınız diye. Biz resmen uçuyoruz, hız sınırlarını aşıyoruz. Ve yalnız da değildi eşimin kuzenleri de oradaydı. Neyse gidip Oğlumu Alıp eve geldim. Bu da bana ders oldu. Hala hatırladıkça sinirlenirim. Size destek olmayana siz de olmayın. Gidip görün o kadar.Anneligimi sorgulayacak bi durum yok. Ki olsa da bu size dusmez. İki saat bi sinemaya gitmek istedim diye nerdeyse mezar acipmicine koyacaksniz brni. Sagol destegin icin slowcat. Herkes anlamiyor iste. Brn sezeryanli halimle karnimda dikisle onuncu gunumden beri tekim. Yeri geliyor ekmek almaya cikamiyotum. Ac kaliyorum. Kahvaltida ekmegim yoksa maksrna yapiyorum. Ac kalmiyim diye. Bughnleri de yasadim. Kimse kimsezi kalmayinca yanlizligin nasil bisey oldugunu bilemez. Kshvaltya ekmek almaya cikamiyorum diyorum. Bi sinemsya. Gitmek istedik vatan millet sorunu oldu. Herkese ne kadar kolay tak tak yazip kotulemek. İnsallah sizde benm gibi kimsesizligi tadar ve bu konustuklariniza pisman olursunuz. Cocuguma da dort dortluk bakiyorum. Gelisimi de konusmasi da yasitlarinin onunde. Bi sinema icon anneligini sorgula diyen bayan sen once insanligini sorgula bence. Vicdan var mi bende de. Bu kadar neden katiyim de.
Arkadaslar meraba
Arkadaslar meraba
Sekiz bucuj aylik bebeim var. Masallah cok uslu yesin icsin tvye bakip uyur. Dogumda bile aglamadi oyle soyliyuim. Esimle dogumdan beri sinemaya bi kere gidemedik. Oturdugum sehirde de bi akrabam bile yok cocugumu emanet edeyim . normalde her hafta sinemaya giderdik esimle. Arkadasim da evli. Dedi ki hafta sonu annemle kiz kardesim gelecek esimde evde dort kisi bakariz siz gidin sinemaya. Bebegim de arkadasimla kocasini seviyor taniyor. Brende cok sevindim. Brbegimin kiyafetlerini. Yogurdunu biskuvisini koydum. Bir biberon da sut sagdim verdim evlerine biraktik avm ye gittik. Cocugum kendilignden uyur oyle ayakta sallama carsafta sallama falan yapmayin dedim. Avmnin kapisindan girdik on dakika olmadi arkadasim basladi cocuk dutmuyor carsafa koyduk agliyor mama yemiyor. Ki cocugum toktu . geri gel alin cocugu. Dedi . tmm dedim iki dakikada bir ariyor nerdesin surekli msj atiyot daha nerdesin cikmadnz mi yola yarim saatlik yolda yirmi tane mesaj atti. Esimle aram bozuldu. Carsafa koymayin dedigim halde koyup korkutmuslar. Aldim cocugumu ciktim cok sagol zahmet verdm dedim. İlk defa cocugum agladi bu kadar. Bin pisman oldum esim diyor geliyrz dedin neden surekli gel gel diye mesaj atip taciz ediyor. Esimle de kot oldum. Eve geldim arayip sormadi bi kere. Naptiniz demedi bile. Yirmi gun sonra aradi hic birsey olmamis gibi . icim sisti sizle paylasmak istedim. Bu arada arkadasim da yeni hamile bebegimi birakirken dedim ki allah razi olsun bi sinema bizim icin cok buyuk bisey. Sen dogum yapinca da ben senin bebegine bakarim hep. Bu lafin ustune bu kadar mesaja cok bozuldum. Bana hep diyor sen yanimda olacaksn dogum da sen bana yardim edersn.sen tecrubrlisin bilmem ne. Peki bu kadar sık bogaz etmeye deger miydi geliyorum dedigim halde. Arkadasligimi napmaliyim. Esim diyor o geliyorsa gelsn bir daha evine gitme dogumda gider altinini takar gelirsin. Ki ben ona demistim. Esi calisiyor dogumda bize de gelebilirsn . ben bakarim annesi kaynanasi hep koyde gelemezler cok. Bu kadar da yakindik.[/QUO
Arkadaslar meraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?