Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Allah ömür versin :) komşunda madem eski arkadaşın olur öyle vakalar arkadaşlar affeder de unut gitsin :)
Arkadasim evime otobusle yirmi dakikalik bi yerde oturuyor. Benm kapidan bin onun kapida in hop. Yakin evlerimiz. Dunya uc gunluk degil. Uzuldum gercekten.

Lütfen bebeğini kimseye bırakma o sana allahın emaneti neler oluyor kimseye güvenme
Benim arkadasim bana biraksa ben gozum gibi bakarim. Daha once komsumuz vefat etti on aylik bebegine uc gun ben baktim kadinin kocasi vefat etmisti. Yavrucak babasiz kaldi. Kadinin akli basinda degildi. Kimse bakmak zorunda degil kimsenin cocuguna bu insanin. Vicdaniyla alakali bisey. Ben sadece guvendgm birine emanet ettim guvenmemem lazimmis.

gecen gün arkadas anlattı
bi kadın pazara gıtmek ıcın cocugunu komsuya bırakıyo
halının ustunde aksamdan kalma çekırdek kabugu
cocuk sen bul o cekırdek kabugunu yemeye calısayım derken
bogazına takıl
ev sahıbı de ne oldugunu anlayamamıs tabi, cocugu kurtaramamıslar
bende cocukları saga sola bırakma taraftarı degılım

Pardon avukat hanım..bu benım kendi fikrim.

8,5 aylık bebeğe tv izletilir mi? hiç... yapmayın etmeyin... ne kadar yakın olursa olsun bir arkadaşıma bırakmam çocuğumu... sizde bebeğinizi uyutup açın bir dvd izleyin ...

Salak olduklari icin! Birakma cocugunu bir daha. Aileniz baksin.

Bizde sik sinemaya giderdik dogum öncesi. Suanda oglum 26 aylik hic aklima gelmedi birine bırakıp sinemaya gidelim demek
Heleki 8 aylik bebegi arkadaşına birakmak..cok aglamis korkmus deyince cok uzuldum gerçekten. Yazik yavruya. daha minicik. sadece arkadasligini degil anneliginide sorgula bence..

Kocan nekadar mantıklı birdaha evine gitme belkide kıskandı seni biliyor çıkamadığını ne diye arıyor ağlasa bile aranmaz bence hiç gitme bak eşini dinle doğunca o sana bişey aldıysa al ver dahada gitme ararsa açma boşver böyle insanlarla hiç görüşme eşin çok haklı

Anneliğini mi sorgula çok büyük laf etmişsiniz kimsesi yok bir kendi büyütüyor yardım alması çok normal

Eşinizi dinleyin. Elalemin kadınına siz ne diye bakıyorsunuz ki herkesin annesi kaynanası uzakta olupta geliyor.
Ben mi çok kinciyim bilmiyorum ama benim bebeğime 10 dakika bakıpta sürekli arayan insana bende bakmazdım

Eşinizi dinleyin. Elalemin kadınına siz ne diye bakıyorsunuz ki herkesin annesi kaynanası uzakta olupta geliyor.
Ben mi çok kinciyim bilmiyorum ama benim bebeğime 10 dakika bakıpta sürekli arayan insana bende bakmazdım
Haklisin ayni seyleri dusunuyrz . insanlars konusmak cok kolay.

Anneliğini mi sorgula çok büyük laf etmişsiniz kimsesi yok bir kendi büyütüyor yardım alması çok normal
Anneligimi sorgulayacak bi durum yok. Ki olsa da bu size dusmez. İki saat bi sinemaya gitmek istedim diye nerdeyse mezar acipmicine koyacaksniz brni. Sagol destegin icin slowcat. Herkes anlamiyor iste. Brn sezeryanli halimle karnimda dikisle onuncu gunumden beri tekim. Yeri geliyor ekmek almaya cikamiyotum. Ac kaliyorum. Kahvaltida ekmegim yoksa maksrna yapiyorum. Ac kalmiyim diye. Bughnleri de yasadim. Kimse kimsezi kalmayinca yanlizligin nasil bisey oldugunu bilemez. Kshvaltya ekmek almaya cikamiyorum diyorum. Bi sinemsya. Gitmek istedik vatan millet sorunu oldu. Herkese ne kadar kolay tak tak yazip kotulemek. İnsallah sizde benm gibi kimsesizligi tadar ve bu konustuklariniza pisman olursunuz. Cocuguma da dort dortluk bakiyorum. Gelisimi de konusmasi da yasitlarinin onunde. Bi sinema icon anneligini sorgula diyen bayan sen once insanligini sorgula bence. Vicdan var mi bende de. Bu kadar neden katiyim de.

Hep söylerim hiç kimse ama hiç kimse( baba da dahil) annesinin düşündüğü kadar düşünemez bir çocuğu. Aynı durumları ben de yaşadım ve sizi çok iyi Anlıyorum. Benim de bebeğim 6 aylıkken eşimin yengesine bıraktık 1 saatliğine ( yengenin ısrarıyla ). Biz gideceğimiz yere varmadan tlf çalmaya başladı.ağlıyormuş. Iyi ki aradın hemen geliyoruz dedim. Ama tlf susmuyor durmadan arıyor nerede kaldınız diye. Biz resmen uçuyoruz, hız sınırlarını aşıyoruz. Ve yalnız da değildi eşimin kuzenleri de oradaydı. Neyse gidip Oğlumu Alıp eve geldim. Bu da bana ders oldu. Hala hatırladıkça sinirlenirim. Size destek olmayana siz de olmayın. Gidip görün o kadar.

Ben

Ben iy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…