Bebeğimi yakin arkadasa birakmak.

Valla cnm bnce senin arkadsin da bi sikinti varmis bnde bi cok kez arkadsimin cocuklarina baktim bak cocuna demiyorum cocuklarina hatta 20 gunluk bebege bile baktim 2 ve 4 yaslarinda baska bir arkadasimin cocuklarinada baktim ve duran da oldu durdurmak icin ugrastim sakinlestordim de oldu hic arkadaslarimi boyle sik bogaz etmedim bnce arkadasligini bi gozden gecirmelisin derim ve bnm cocugum yok bu arada olmuyor olmasi icin ugrastik ama nasip diilmis ve arkadisimin bir sozu vardir beni cok mutlu eder yeri gelir bn sana ailemden kendimden bile cok guvenirim cocuklarim konusunda der bnce boyle diyemediginiz hic kimseye bebeginizi emanet etmeyin dunyanin binbirturlu hali var

Ben zaten bakamamasna kizmiyrm. Gercekten bu kadar arayip messaj atmasna deli oldum..

Ben art niyet göremedim
Sadece Bebek durmayınca o da panik olmuş bukadar
Bebek huzurlu sakin bir Bebek olabilir ama onlar senin bebeğinin huyunu suyunu bilmiyorlar
Yaşadıklarınız gayet normal şeyler bence alınacak gerilecek bir durum yok ortada
Erkekler hep rahattırlar eşinle aranın kötü olmasını gerektirecek bir durum da yok ortada
Kız korkmuş muhtemelen susturamadı çocuğu Bebek ağladıkça onlara Zaman uzadı da uzadı bukadar

İnsallah sizin de en kisa zamanda bebeginiz olur.

Geliyorum diyince geliyorum . ucacsk halim yok ya.

Geliyorum diyince geliyorum . ucacsk halim yok ya.
Arkadaşım o da uçmanı beklemiyor ama panik olmuş işte
Yoksa niye hadi sinemaya gidin biz bakalım desin ki
Bakabilirim diye düşündü demekki ağlayınca da panikledi gayet normal sen bebeklisin o duruma düşmezsin ama bebeğin olmasa düşerdin belkide

Carsafa koymayin dedim carsafa koymuslar cocuk aglamis kac kere daha anlatcam acaba.

Fikrine saygi duyuyorum. Kiz kendi dedi uyusun diye carsafa koyduk. Koyunca aglamaya basladi dedi.

Allah razi olsun . bi parca rahatlatan bi yorum oldu.

Ah canım kıyamam ya.. Belki çocuk sensiz garipsemiştir ortamı ağlamıştır ama böyle sık boğaz eden insanı da anlamıyorum 20 tane mesaj atınca ışınlancakmısın yani uçcakmısın oraya.
Ben zatrn sık bogaz etmesne kiziyorum.

Ders oldu zaten. Arkadas gelip gecici. Ne vsrsa esinde var insanin.

En cok senin yorumunu begendm valla canm. Esim de senin gibi dusundu son dakika plan yaptilar. Pisman oldular dedi. Oyle dusundu o da. Aynen derm iki saat bakamadnz gelemem . kanima cok dokundu valla. Hic mi samimiyetimiz yok. Uc yil kutu gibi odayi paylastik. Uc ogun beraber yedik ictik. Bu sık bogaz etme nedir.

Boyle davranirken birax da yarini dusunseydi. Kiridim geliyorum diyorum surekli mesaj arama nedir. Yani. Kanat takip ucayim mi

Kucaga alma olayindan dolayi. Annesi ve kiz kardesini soyledi daha yeni hamile cunku,.

Yorum yazanlarin cogu arkadasinizin tecrubeli olmadigina dair yorumlarda bulunmuslar.tamam arkadasin tecrubesizdi ama onu doguran anne de ordaydi.o da mi tecrubesiz di.yapmayin Allah askina.pekala cocugu idare edebilirlerdi.seni rahatsiz etmemek icin aramadim ama durmadi zor susturdum diyebilirdi birdaha bakmak istemiyosa.ayip etmis acikcasi...

Sunu da belirteyim oglum 5 yasinda.ve o dogdugundan beri 2 kere sinemaya gittik esimle.biri cocuk filmiydi.digeride dugun dernek sunnetti.gece gec saatte olmasina ragmen filmin seansi oglum da yanimizdaydi.ben de kimseye cocugumu birakamayanlardanim.bende gurbetteyim kendi ailem yok.esimin ailesine de mecbur kalmadigim surece doktor vs gibi kesinlikle birakmam.esim de birakmaz.siz de birakmayin...

Yorumunuz icin tesekkur ederim cok haklisin. Bi sekilde susturulurdu. Annesi uctane cocuga nasil bakmis degil mi? Bir de ben oraya apar topar gitmisim yok cok fena bilmem ne insallah bizim torun boyle olmaz. İnsana sorarlsr duran cocugu neden carsafa koydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…