Canim kan degerlerine bi baksın doktor, kan gelmesi illa ki kaybetmek degildir cesitli nedenlerden olabilir o kanama. Kan degerin arttiysa zaten sorun yoktur kanama icinde ilac verir, simdi aglayip uzulursen daha kötü etkilersin bebegini.Kızlar alt üst durumdayım şuan.
Gecen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Değerlerim 33.26 çıkmıştı. Bugün doktordan randevu aldım. Hiç birşey görülmedi iki hftalık flandır dedibbir daha test istedi. Test yaptım o arada biraz dolaştım şimdi geldim hastanede lavoboya gittim pembe kahverengi gibi bi leke gelmiş
Şimdi beni korku saldı oturdum ağlıyorum. Doktorun gelmesini bekliyorum ama içim içimi yiyor. Bu leke ne demek oluyorDaha bir haftalık hissettiğim bi duygu nasıl da acıtıyor... Allah evladını kaybeden herkese yardim etsin...
Canim yat dinlen kalkma işler bi şekilde halolur sen bebeğini düşün sadeceKızlar 3 ay boyunca çay kahve ekşi şeyler vs seyler ilişki flan yasak dedi. Evde bol bol dinlenicekmişim bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum işlerimin arasinda. O lekeyi görünce doktorun da basta olumsuz gibi konuşması korkuttu beni. İlaç flan verdi. Dua edin bebeğim benimle kalsın lütfen
inşallah 9 ay göbüşünde sonrasında bir ömür elini tutan bir evlat olur.dinlen canımKızlar 3 ay boyunca çay kahve ekşi şeyler vs seyler ilişki flan yasak dedi. Evde bol bol dinlenicekmişim bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum işlerimin arasinda. O lekeyi görünce doktorun da basta olumsuz gibi konuşması korkuttu beni. İlaç flan verdi. Dua edin bebeğim benimle kalsın lütfen
Evet bana da aynı şeyleri söyledi ben wc haricinde kalkmadim yataktan. Herseyi yapmış olmama rağmen olmadı bü dünya da yiyecek ekmeği nasibini yokmuş ama umarım sizin ki güzel sonuçlanır dua edicem size .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?