Bebegimimi kaybediyorum :(

Bende de gec döllenme olmustu hatta galıba hamıleyım derken adet oldum demıstım tabı bu adet knaması degılmıs ve het gün bır mıktar olmak üzere 17 gün Bende de gec döllenme olmustu hatta galıba hamıleyım derken adet oldum demıstım tabı bu adet knaması degılmıs ve het gün bır mıktar olmak üzere 17 gün devam ettı. Progestan ve folbıol da kullanmamıstım. Sıddetlı bulantı kanımda vırüs saptanması süreklı düsük rıskı mahvetmıstı benı. 6.ayımda tekrar kanamam oldu kendı doktorum ızınlıydı. Baska bırıne gıttık bebek cok asagıda düsük rıskın var hıc kalkma yat bol su ıc demıstı. Ilaac verdı kullanmadım kendı doktoruma muayene oldum ıdrar yolları enfeksıyonuymus oysa kanamanın sebebı! Imkanın varsa bırıne daha görün bence. Allah saglıkla kucagına alabılmeyı nasıp etsın sana ve herkese, hepımıze..

Banada öyle bol bol su ic dedi :/ iki hafta sonra tekrar başka bi doktora gidicem emin olmak icin

Allah kimsenin evladina zeval vermesin, insallah kaybetmezsiniz yavrunuzu. Hemen kotu dusunup korkmayin uzmeyin kendinizi.

Allah kimsenin evladina zeval vermesin, insallah kaybetmezsiniz yavrunuzu. Hemen kotu dusunup korkmayin uzmeyin kendinizi.

Ya leke görmesem kırmızıya yakın gene çok korkmazdım ama öyle görünce bide doktorun dedikleri vs çok kötü hissettim. Az çok anne olan herkes tahmin edebilir bu duyguyu :(

Merhabalar, cok uzuldugunuzu gordum ve kayitsiz kalamadim. Oncelikle gecmis olsun diyor, hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Bu anlatacaklarim umarim size umut olur :)

Ben 1. Bebegimi dunyaya getirdikten hemen sonra kaza ile 2. Ye hamile kalmisim ama hic anlamadim cunku 4. Haftasinda 1-2 gun gunde 1 pet seklinde kanama gibi bir sey oldu.

Ben yeni dogum yaptigim icin adet duzensizligi sandim. 8. Ya da 9. Haftasiydi sanirim bir kez daha boyle bir sey yasadim ve adetim duzensizlesti diye sonraki bir donemde doktora gittim.

Doktor ilk olarak ultrasonla bakti ve 10 haftalik hamile oldugumu soyledi. Bildiginiz sok yasamistik.

Simdi o firari bebek dogdu, buyudu, su an da bana sarilip opuyor :)

Canım bu arada ben de regl oldum sanıp test bile yapmadım başta
Sonra bir hafta sonra neden az sürdü diye içime kurt düştü gittim test alıp yaptım pozitif. Yani düşün benim regl sandığım kanamada bile bebeğim tutunmuş bana
Muhtemelen benimki de yerleşme kanamasıydo

Merhabalar, cok uzuldugunuzu gordum ve kayitsiz kalamadim. Oncelikle gecmis olsun diyor, hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Bu anlatacaklarim umarim size umut olur :)

Ben 1. Bebegimi dunyaya getirdikten hemen sonra kaza ile 2. Ye hamile kalmisim ama hic anlamadim cunku 4. Haftasinda 1-2 gun gunde 1 pet seklinde kanama gibi bir sey oldu.

Ben yeni dogum yaptigim icin adet duzensizligi sandim. 8. Ya da 9. Haftasiydi sanirim bir kez daha boyle bir sey yasadim ve adetim duzensizlesti diye sonraki bir donemde doktora gittim.

Doktor ilk olarak ultrasonla bakti ve 10 haftalik hamile oldugumu soyledi. Bildiginiz sok yasamistik.

Simdi o firari bebek dogdu, buyudu, su an da bana sarilip opuyor :)

Ay inşallah. İnsanın öyle motivasyonu düşüyor ki o an korkudan hiç birşey düşünemedim. Olduğum yerde gözyaşlarına boguldum :(

Canım bu arada ben de regl oldum sanıp test bile yapmadım başta
Sonra bir hafta sonra neden az sürdü diye içime kurt düştü gittim test alıp yaptım pozitif. Yani düşün benim regl sandığım kanamada bile bebeğim tutunmuş bana
Muhtemelen benimki de yerleşme kanamasıydo

Benimkide öyledir inşallah içim rahatladı biraz ya

Ay inşallah. İnsanın öyle motivasyonu düşüyor ki o an korkudan hiç birşey düşünemedim. Olduğum yerde gözyaşlarına boguldum :KK43:
Hayirlisini dileyin Allah'tan. Bakin eger yasamayacak olsaydi ne ilac ne de baska bir sey buna engel olurdu.

Ama o ufak kanamalari ben ilaci birakin, gebe degilmisim gibi davranarak, dikkat etmeden gecirmisim cunku haberim bile yoktu.

Elbette yasadiginiz kolay degil ama, dunyaya getiripte cocugunu kaubedenler var Allah muhafaza. Beterin beteri var siz gerekeni yapin, gerisi Allah'a kalmis

Hayirlisini dileyin Allah'tan. Bakin eger yasamayacak olsaydi ne ilac ne de baska bir sey buna engel olurdu.

Ama o ufak kanamalari ben ilaci birakin, gebe degilmisim gibi davranarak, dikkat etmeden gecirmisim cunku haberim bile yoktu.

Elbette yasadiginiz kolay degil ama, dunyaya getiripte cocugunu kaubedenler var Allah muhafaza. Beterin beteri var siz gerekeni yapin, gerisi Allah'a kalmis

Evet o an aklıma o geldi zaten onca insan yavrusunu toprağa veriyor... Çok acı çok.. Rabbim hepimize yavrularimizi sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin. Hiç bir anne evlat acısı yaşamasn :(

Kızlar alt üst durumdayım şuan.
Gecen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. Değerlerim 33.26 çıkmıştı. Bugün doktordan randevu aldım. Hiç birşey görülmedi iki hftalık flandır dedibbir daha test istedi. Test yaptım o arada biraz dolaştım şimdi geldim hastanede lavoboya gittim pembe kahverengi gibi bi leke gelmiş :KK61:
Şimdi beni korku saldı oturdum ağlıyorum. Doktorun gelmesini bekliyorum ama içim içimi yiyor. Bu leke ne demek oluyor :KK61: Daha bir haftalık hissettiğim bi duygu nasıl da acıtıyor... Allah evladını kaybeden herkese yardim etsin...
Yerleşme kanaması filan olabilir dur hemen panik yapma

Kızlar 3 ay boyunca çay kahve ekşi şeyler vs seyler ilişki flan yasak dedi. Evde bol bol dinlenicekmişim bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum işlerimin arasinda. O lekeyi görünce doktorun da basta olumsuz gibi konuşması korkuttu beni. İlaç flan verdi. Dua edin bebeğim benimle kalsın lütfen :KK43:
Canım benimde kanamam oldu, dedigin gibi ilk 3ay hic bise yapmadım bardak bile kaldirmadim. Ne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama kritik haftayi atlatana kadar hic bise yapma

Canım benimde kanamam oldu, dedigin gibi ilk 3ay hic bise yapmadım bardak bile kaldirmadim. Ne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama kritik haftayi atlatana kadar hic bise yapma

Bi şekilde hafifleticem işlerimi dualrnzi eksik etmeyin :KK61:

yiycek ekmegi varsa kalir canim.rahat ol.dr.u dinle.bende ayni senin durumunu yasadim.hatta 3-4 kere kanamam oldu.cok sukur dogduda ,buyudude....rabbime sukurler olsun.sende hayirlisini ista canim

İçini ferah tut ben 3 ay boyunca her ay leke oldum sendeki şimdi yerleşme kanidr dr Progestan vermiştir büyük olasılıkla düzenli kullan kendine iyi bakki bebis de iyi olsun allah sağlıklı bisekilde kucağına almayi nasip etsin

Kızlar 3 ay boyunca çay kahve ekşi şeyler vs seyler ilişki flan yasak dedi. Evde bol bol dinlenicekmişim bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum işlerimin arasinda. O lekeyi görünce doktorun da basta olumsuz gibi konuşması korkuttu beni. İlaç flan verdi. Dua edin bebeğim benimle kalsın lütfen :KK43:
Korkma aynı şeyi bende yaşıyorum bir aydan fazladır yatıyorum evde allah uzun ömür versin evlatlarımıza başa gelen çekiliyor yeterki onlar iyi olsun

Progrstan ilacı vermedi mi? Ben de 3 ay yattım progestan da çok güzel kafa yapıyordu :D banyo bile yapmadan sürekli yattım ne günlerdi be :)

Allah yardımcın olsun :)

Yerlesme kanidir o canim. Sonucunu yaz olur mu. Sen once bi sakin ol.

Bi şekilde hafifleticem işlerimi dualrnzi eksik etmeyin :KK61:
Eşine yaptir ben oyle yapiyordum:)) 3ay boyunca sadece yattim. Bende zaten halsizlik mide bulantisi ve kusma da vardi. Kalkamiyordum yerimden ama tadını çıkar sen stres yapma :) simdi istesemde uyuyamiyorum:)))

Eşine yaptir ben oyle yapiyordum:)) 3ay boyunca sadece yattim. Bende zaten halsizlik mide bulantisi ve kusma da vardi. Kalkamiyordum yerimden ama tadını çıkar sen stres yapma :) simdi istesemde uyuyamiyorum:)))

Cnm ev işlerinden bahsetmiyorum ki :) onlara saolsun eşim yardim ediyor. :)

Back
X