Bebegimimi kaybediyorum :(

Zor zamanlar bende yaşadım canım, ama lütfen direk ona yorma.. Yerleşme sırasında kılcal damarları zedelebiliyor ondan da olmuş olabilir. kan testini tekrarla katlanıyorsa önemli değil gerisi..

Hem daha çok küçükmüş, hem de geç döllenme olabilir. Görülmemesini kötüye yorma, hele ki pembe akıntıydı, kandı bunları doktor aksini söyleyene kadar asla kafana takma. Her kanama bir sorunun habercisi olmuyor çünkü. Ben hamileliğim boyunca öyle kanamalar yaşadım ki, regl kanamaları yanında solda sıfır kalır. Buna rağmen bebeğim sağlıkla, sorunsuz doğdu. İnşallah içini rahatlatacak güzel haberleri biran önce alırsın.

Sagolun kızlar teşekkür ederim.
Güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için inşallah hersey güzel olur. Degerlerim yükselmiş ama dikkat etmem gerekiyormuş yine de.
Bir korktugum şey bir buçuk haftalıkken öğrendim ben o kadar kısa surede o belirtiler bende nasıl oldu onu anlamadım :(

Kızlar bugün de pembe akıntı geldi dilince ne yapacağım ben ya :(

Canım ya çok üzüldüm:(ama bozma moralini güzel bak güzel olsun herşey ve bence herşey güzel olucak bebeğini sağsağlim kucağına alacaksın Allahın izniyle.

Kızlar bu lekenin rengi kırmızı oldu sabahtan beri peceteye az az geliyor :KK42:

Valla bende aynı Senin gibi olmuştum durmadan lavaboya gidip leke takibi yapıyordum . Psikolojik bozulmuştu. Doktor neden progestan başlamadı sana hala anlamadim

Bilmiyorum başka bir ilaç verdi :( sabahtan beri bende aynı durumdayım lavobdan çkmadım doğru düzgün :KK61:

Bence sen yarın başka bir doktora git. Ben 10 haftalik hamileligim de 6 ayrı doktora gittim . İstanbulda bile 2 ayrı dr gittim .

Bak ben 9 subatta bebegimi kaybettim yani yakın zamanda yaşadım bunları ve cok araştırdım o yüzden çok iyi biliyorum .

Back
X