- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunu değiştir. Ben tam 4 doktor 3 hastane değiştirdim ve sonunda doğru doktoru buldum. Bence hiç bekleme hemen gitKızlar bugün de pembe akıntı geldi dilince ne yapacağım ben ya![]()
Canım ya çok üzüldümama bozma moralini güzel bak güzel olsun herşey ve bence herşey güzel olucak bebeğini sağsağlim kucağına alacaksın Allahın izniyle.
Cnm progestan vermedi mi doktorun başka bir yere daha gözük istersen moralini bozmaKızlar bugün de pembe akıntı geldi dilince ne yapacağım ben ya![]()
Cnm progestan vermedi mi doktorun başka bir yere daha gözük istersen moralini bozma
Tamam canım biliyorum zor ama sakin olmalısın stres yapma herşey düzelir hiçbişey olmaz Allah ın izniyle dinlen cnm bol bol dua etHayır onu vermicem dedi. Başka bir tane vitamin hapı verdi![]()
Tamam canım biliyorum zor ama sakin olmalısın stres yapma herşey düzelir hiçbişey olmaz Allah ın izniyle dinlen cnm bol bol dua et
Hangi sehirdensin izmirse süper bir dr tavsiye ederim.
Valla bende aynı Senin gibi olmuştum durmadan lavaboya gidip leke takibi yapıyordum . Psikolojik bozulmuştu. Doktor neden progestan başlamadı sana hala anlamadimKızlar bu lekenin rengi kırmızı oldu sabahtan beri peceteye az az geliyor![]()
Valla bende aynı Senin gibi olmuştum durmadan lavaboya gidip leke takibi yapıyordum . Psikolojik bozulmuştu. Doktor neden progestan başlamadı sana hala anlamadim
Bence sen yarın başka bir doktora git. Ben 10 haftalik hamileligim de 6 ayrı doktora gittim . İstanbulda bile 2 ayrı dr gittim .
Hayir başka bir doktora git . Ve cok iyi arastrip git. İstanbulda nerde yasiyosun . Çünkü böyle bir durumda sana progestan başlaması lazımdı çok ilginç geldi .Doktor pazartesi gel demişi beklemiyim mi pazartesi yı![]()