bebegimin ac degeri

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.202
5.050
158
Merhaba kızlar gecen haftaki kontrolumde bebegimin bas ve bacak olcumu haftasinda cikmasina ragmen karin cevresi 10 gun ileride cikti dr um sorun yok dedi ama ben cok kafaya taktim bnm gibi bu durumu yasayan oldu mu degerleri tekrar normale doner mı

Merhaba kızlar gecen haftaki kontrolumde bebegimin bas ve bacak olcumu haftasinda cikmasina ragmen karin cevresi 10 gun ileride cikti dr um sorun yok dedi ama ben cok kafaya taktim bnm gibi bu durumu yasayan oldu mu degerleri tekrar normale doner mı

Benim oğlumun karın değil de baş çevresi iki hafta ilerden giderdi hep. Doktorum; biraz koca kafalı olacak bebek derdi:) doğdu. Ve ilk tepkim "hani neresi kocaman kafasının" olmuştu:) tabii içimden:) az biraz iriydi ama hamileyken korkup kafama taktığıma değmezmiş bile. Dünyalar şekeri bir oğlum var ve sana tavsiyem doktorun da sorun yok diyorsa takma kafaya. Genetik bir durum olabilir. Sizin ailede göbekli, hafif göbek çevresinden toplu biri varsa ona çekmiştir kuzu :) bu arada ayrıntılı usg ye girdin mi?

Back