Bebeğimin alerjisi geçmiyor diye (ağır atopik dermatit) sütten kesiyorum doğru mu yapıyorum

Yanlış ifade etmişim sanırım mart ayından beri golden goat mamayı tüketiyor. Anne sütünü 3-4 gündür kestik sanırım azalıyor yazmaya çalıştım

Bu bebekler için en önemli olan şey bağışıklık. Bağışıklığı en çok artıran şey de anne sütü farkındayım. Ama alerjinin sebebi anne sütüyse artık lazım değil alerjisi geçsin diyorum. Çünkü dayanılması çok zor bir durum hem bebeğe hem aileye. En azından deneyeyim anne sütünü kesersem geçecek mi diye. Bu arada sütümü sağmaya devam ediyorum belki kesilmez diye.

Bence peof bi cildiyeciye götürün belki götürdünğz ama farklı bi cildiye doktorundan da görüş alın bu kada rkatı diyetler beslenme kısıtlamalarına rağmen geçmeyen bişeyin ya besinden farklı bi alerji olduğunu ya da cilt hastalığı olduğunu düşündürüyor bana

Ayrıca bebeğim 7 aylık olmak üzereyken anne sütü almayı bıraktı alerjik bi durumu yoktu ama mama gerçekten gelişimi büyük ölçüde toparladı. Anne sütünü alamayacak diye üzülmeyin en kritik olan ilk 6 ayda almış bundan sonra önemli olan bebeğinizin sağlığı anne sütü iyi gelmiyosa bırakmanız sadece bebeğin yararına olur

Çok geçmiş olsun
. Allah şifasını versin bebisinizinumarim kısa sürede bir çare olur

Oğlumun da atopik dermatit cildi ve Yumurta alerjisi var. Aynı sekilde sütümü içtikce vücudundaki kızarıklıklar geçmiyordu diyet yapmama rağmen bir şekilde yumurta tüketiyorum çocuğuma geçiyor ondan iyileşmiyor zannettim. 8 aylıkken sütümü kestim aptamil kullandik kızarıklıklar devam etti. Süt alerjisi var sandık kan verdik yokmuş çok şükür. Bebeğim 12 aylık hâlâ aptamil içiyor atopik cilt ve yumurta alerjisi devam ediyor yani sütten kesmek bizim icin bir çözüm olmadi ama her bebek farklı

1.50.ile başlandı bizim tedavimiz

Diyet gibi bir seçenek varken niye sütten kesmek? O çocuk diş çıkarırken emzirmenin faydası denen bir durum var!?

Mama lobisi zaten çözüm olamaz. Her çocuk farklı ama anne sütünün faydası aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…