Çok garip geldi bana anne sütüne alerji varsa bu tür mamalarda da alerji riski yüksek oluyor. Alerji maması geçirmedi ama keçi sütlü mama alerjiyi azaltıyor gerçekten hiç duymadığım bir şey. Allah şifa versin miniğin görünen kısmı gerçekten insanın içini acıtıyor. Önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı mutluluğu ben hiç anne sütü diye diretmem eğer çaresi oysa kesin mama içsin benim kızım da mamayla büyüyor maşallah diyeyim.
Bizimki geçti diye sizinki de geçecek diye bir şey asla söylemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Ben sadece üzüldüm sütten kesmek çok üzücü bir durum ama burda ve başka yerlerde yüzlercr alerjik annenin yorumunu okudum çoook nadiren diyetle düzelen olmuş. Çoğu annenin besinsizlikten ve stresten sütü kesilmiş veya dayanamamış bilerek sütten kesmiş bebeğini çok zor bir durum
Bu bebekler için en önemli olan şey bağışıklık. Bağışıklığı en çok artıran şey de anne sütü farkındayım. Ama alerjinin sebebi anne sütüyse artık lazım değil alerjisi geçsin diyorum. Çünkü dayanılması çok zor bir durum hem bebeğe hem aileye. En azından deneyeyim anne sütünü kesersem geçecek mi diye. Bu arada sütümü sağmaya devam ediyorum belki kesilmez diye.
Bence peof bi cildiyeciye götürün belki götürdünğz ama farklı bi cildiye doktorundan da görüş alın bu kada rkatı diyetler beslenme kısıtlamalarına rağmen geçmeyen bişeyin ya besinden farklı bi alerji olduğunu ya da cilt hastalığı olduğunu düşündürüyor bana
Ayrıca bebeğim 7 aylık olmak üzereyken anne sütü almayı bıraktı alerjik bi durumu yoktu ama mama gerçekten gelişimi büyük ölçüde toparladı. Anne sütünü alamayacak diye üzülmeyin en kritik olan ilk 6 ayda almış bundan sonra önemli olan bebeğinizin sağlığı anne sütü iyi gelmiyosa bırakmanız sadece bebeğin yararına olur
Merhaba bebeğim 8,5 aylık 2 aylıkken başladı döküntüleri son 4 aydır çok ağır kan değerlerini de çok etkiledi önce tüm vücutla başladı şimdi yüz ve kollar çok yoğun. Diyet alerji maması hepsini denedik çok yoruldu bebeğim anne sütünü kesersek geçer belki diye düşünüyoruz bir yandan da bağışıklığı zaten düşük ya sütten değilse boşuna kesiyorsam diye düşünüyorum yaşayan var mı bu durumu
Oğlumun da atopik dermatit cildi ve Yumurta alerjisi var. Aynı sekilde sütümü içtikce vücudundaki kızarıklıklar geçmiyordu diyet yapmama rağmen bir şekilde yumurta tüketiyorum çocuğuma geçiyor ondan iyileşmiyor zannettim. 8 aylıkken sütümü kestim aptamil kullandik kızarıklıklar devam etti. Süt alerjisi var sandık kan verdik yokmuş çok şükür. Bebeğim 12 aylık hâlâ aptamil içiyor atopik cilt ve yumurta alerjisi devam ediyor yani sütten kesmek bizim icin bir çözüm olmadi ama her bebek farklı
1 hafta önce bakıldı 1,64 size hangi değerle ivig tedavisi başlandı acaba? Doktor en son ivig tedavisi başlarız dedi ama henüz gitmedik ivig tedavisi son çare mi çünkü sadece bir doktor ivigden bahsetti. %85 geçtiğine göre hem de alerjenlerş tüketmenize rağmen demek Doğru bir tedavi çok geçmiş olsun size de
Oğlumun da atopik dermatit cildi ve Yumurta alerjisi var. Aynı sekilde sütümü içtikce vücudundaki kızarıklıklar geçmiyordu diyet yapmama rağmen bir şekilde yumurta tüketiyorum çocuğuma geçiyor ondan iyileşmiyor zannettim. 8 aylıkken sütümü kestim aptamil kullandik kızarıklıklar devam etti. Süt alerjisi var sandık kan verdik yokmuş çok şükür. Bebeğim 12 aylık hâlâ aptamil içiyor atopik cilt ve yumurta alerjisi devam ediyor yani sütten kesmek bizim icin bir çözüm olmadi ama her bebek farklı