Teşekkür ederim ama isaretledigim gözde kirpikler yukarı duruyor çekiyorum hâlâ öyleMerak etmeyin şimdiye kadar batmadıysa şimdiden sonra da batmaz ki bana normal geldi.
Çekiştirmeyin lütfen yara falan olur. Yazık tatlı bebeğe.Teşekkür ederim ama isaretledigim gözde kirpikler yukarı duruyor çekiyorum hâlâ öyle
Ne çekmesi ya saçmalamayın bebeklerin gözü ne kadar kolay mikrop kapar bilginiz varmıTeşekkür ederim ama isaretledigim gözde kirpikler yukarı duruyor çekiyorum hâlâ öyle
Çekiyorum derken kirpikleri çekmiyorum yanağından düzeltiyorum tövbe estağfurullahNe çekmesi ya saçmalamayın bebeklerin gözü ne kadar kolay mikrop kapar bilginiz varmı
Teşekkür ederim. Aslında temiz pamuk temizleme mendili ile suyla siliyorum fakat diğerinde yokken bu sol alt göz kapağı içe hafif dönük.. bilmiyorum kuruntu ama göz doktoruna gidip gösterelim bakalımÇapaklanmış, yapışmış birbirine. Temiz bir gazlı bezi kaynamış ılımış suyla ıslatıp silerseniz düzelir muhtemelen.
Yüzüstü yatmasa da yandan kafasını çevirebilir, deneyin anlarsınızHenüz yüzüstü yatmıyor ama genelde evet o göz tarafına döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?