- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Çok geçmiş olsun, ateşli Bebek giydirilmez, Allah korusun ateşe bağlı havale geçirebilir çünkü, arkadaşların dediklerine katılıyorum, boğazında enfeksiyonda olabilir gerçekten lakin 6. hastalık kızamık gibi hastalıklarda Boğaz enfeksiyonuyla başlar, yüksek ateşle seyreder, bu sebeple bazen tanı konmada güçlük çekilebiliyor, hemen acile gidip kızarıklıklar olduğunu, ateşin düşmediğini kan tahlili istediğinizi söyleyin, 4 gün boyunca 40 dereceye yakın ve Ateş düşürücülere dirençli ateş mutlaka doktor tarafından tetkik edilmeli.merhaba arkadaşlar bugünle birlikte oğlumun 4 gundur ateşi var 39.9 a kadar çıkıyor fitil veriyorum fayda etmiyor ılık duş aldırıyorum oda fayda etmiyor doktor Boğaz'ında iltihap var dedi ama ateşlendiği gun baktım bir diş çıkarmış insanmıdır aceba dün Ateş'ten dolayı biçiminde kızarırlar oluştu napacagımı bilemiyor saatte bir ölçüyorum kaç gundur bYgın gibiyim uykusuzluktan üzerinde tek atlet var başka birşey giydiriyimmi aceba yardım edin lütfen
Gidiyorum tekrar gönderiyorlar eve bakmıyorlar bile şimdide derecesi 36 ya duştu soguk soguk terliyoracile git
Koşturuyorum bakmıyorlar tekrar eve gönderiyorlar şimdide 36 ya duştu ama soguk soguk terliyor yuzu çok sarı olmuşAcile gotur
Sanirim 6. Hastalik
Alnina islak bez falan sakin koyma
Acile götürüyorum Can'ım bakmıyorlar bile tekrar eve gönderiyorlar şimdide 36 ya duştu ama soguk terliyor bebeğimin reflusu var Niğde'sinde ondan olabilirimi acebaÇok geçmiş olsun, ateşli Bebek giydirilmez, Allah korusun ateşe bağlı havale geçirebilir çünkü, arkadaşların dediklerine katılıyorum, boğazında enfeksiyonda olabilir gerçekten lakin 6. hastalık kızamık gibi hastalıklarda Boğaz enfeksiyonuyla başlar, yüksek ateşle seyreder, bu sebeple bazen tanı konmada güçlük çekilebiliyor, hemen acile gidip kızarıklıklar olduğunu, ateşin düşmediğini kan tahlili istediğinizi söyleyin, 4 gün boyunca 40 dereceye yakın ve Ateş düşürücülere dirençli ateş mutlaka doktor tarafından tetkik edilmeli.
Amin inşallah götürüyorum acile bakmıyılar napacagımı şaşırdım zaten bünyesi zayıf bide migdesinde reflu var kaç gundur aç susuzDikkat edin ama vücudunun bakterilerle savaşma şekli bu. İnşallah bir şey olmaz. Ama ben olsam acile giderdim çünkü çok yüksek ateşi. Rabbim şifa versin..
Ilık su banyo yaptırıyorum daha 11 aylık mahfoldu kacgundur aç migdesindede reflu var sürekli kusuyoratesi olan bebegi soguk suya tutmak şok etkisi yapabilirmis.kac aylik bebeginizin keyfi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?