bebeğimin bana davranışları

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
Merhaba arkadaşlar. Oğlum bir yaşında. İlk doğduğundan beri hiç meme emmedi sütümü sağarak biberonla verdim. Üç dört ay ancak yetti daha sonra bitti. Benim sormak istediğim oğlum gün içinde bi iki defa bana sarılmaya geliyor o da ya acıkmış oluyo ya sıkılmış oluyo ya da uykusu oluyor. İkimiz yalnızken ben mutfağa filan gidince peşimden geliyo ağlayarak ama evime bir yabancı misafir geldiğinde kadın lavaboya gitse peşinden ağlıyor bazen hep yapmıyo bunu ama bazen yapıyo. Bi de babası eve geldiğinde onun yanına gidiyo bana gelmiyo artık babasının kucağından. Ben yanındayken babası diğer odaya gidince peşinden hüngür hüngür ağlıyo gidiyo hiç bakmıyo bana. Ben daha anlamıyor diye normal sanıyordum. Bugün bi arkadaşımla konuştum oğlu iki yaşında. Bir buçuk yaşına kadar emzirdi. Durumu anlattım senin oğlunda bir yaşında böyle miydi dedim. Hayır hiç öyle bişeyler yapmadı ama ben emzirdim diye bence dedi. Sizce de öyle mi benim oğlum emmediği için beni annesi gibi görmüyor mu. Çok aklıma takıldı ve mutsuzum:((. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

benim kızımda 18 aylık hala emziriyorum. Sürekli peşimde mutfak yatak odası elinde oyuncağı benim yanımda oynamak işstiyor. Ancak nerdeyse hiç kucağıma gelmek istemez. Ben alırsam bira durur ancak onu için gezmek araştırma daha önemli sanırım şu sıralar.

kardeşim bütün kadınlara anne dermiş:KK70::KK70:
sonuç: büyüyünce hepsi geçiyor
merak etmeyin oğlunuzun gözünde hep sizn yeriniz ayrı olacak, istediği gibi takılsın şimdi minik :)

Merhaba arkadaşlar. Oğlum bir yaşında. İlk doğduğundan beri hiç meme emmedi sütümü sağarak biberonla verdim. Üç dört ay ancak yetti daha sonra bitti. Benim sormak istediğim oğlum gün içinde bi iki defa bana sarılmaya geliyor o da ya acıkmış oluyo ya sıkılmış oluyo ya da uykusu oluyor. İkimiz yalnızken ben mutfağa filan gidince peşimden geliyo ağlayarak ama evime bir yabancı misafir geldiğinde kadın lavaboya gitse peşinden ağlıyor bazen hep yapmıyo bunu ama bazen yapıyo. Bi de babası eve geldiğinde onun yanına gidiyo bana gelmiyo artık babasının kucağından. Ben yanındayken babası diğer odaya gidince peşinden hüngür hüngür ağlıyo gidiyo hiç bakmıyo bana. Ben daha anlamıyor diye normal sanıyordum. Bugün bi arkadaşımla konuştum oğlu iki yaşında. Bir buçuk yaşına kadar emzirdi. Durumu anlattım senin oğlunda bir yaşında böyle miydi dedim. Hayır hiç öyle bişeyler yapmadı ama ben emzirdim diye bence dedi. Sizce de öyle mi benim oğlum emmediği için beni annesi gibi görmüyor mu. Çok aklıma takıldı ve mutsuzum:KK43:(. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bence bu yüzden üzülmeyin benim kızımda 15 aylık evt emziriyorum ben birde çalışıyorum mesela kv bakıyor yanyana oluncada onun arkasından ağladığı bile oluyo o anki hallerine bağlı bence neyapmak isterlerse onu yapıyolar .. :) evt emzirme anne ve bebeği birbirine bağlayan çok güzel bir etken bağlılık ama sizin durumunuz ile alakası yok her nezaman ne süreçte olursa olsun hep sizi arar ve özler :) canınızı sıkmayın lütfen ...

Çok teşekkür eder
benim kızımda 18 aylık hala emziriyorum. Sürekli peşimde mutfak yatak odası elinde oyuncağı benim yanımda oynamak işstiyor. Ancak nerdeyse hiç kucağıma gelmek istemez. Ben alırsam bira durur ancak onu için gezmek araştırma daha önemli sanırım şu sıralar.
Çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyordum arkadaşım öyle diyince çok üzüldüm ama benim gibi olanlarda varmış. Allah bağışlasın bebiğinizi.

kardeşim bütün kadınlara anne dermiş:KK70::KK70:
sonuç: büyüyünce hepsi geçiyor
merak etmeyin oğlunuzun gözünde hep sizn yeriniz ayrı olacak, istediği gibi takılsın şimdi minik :)
Çok teşekkür ederim cvp için. Ya aslında hem kaynanam sürekli diyo seni sevmiyo bizi seviyo diyo.onu pek umursamıyo dum ama arkadaşım da öyle diyince burda sorayım dedim tekrar sağolun :)

Çok teşekkür ederim çok rahatladım valla. Allah bağışlasın kızınızı. İyi ki burada sormuşum içim rahatladı :)
Merhaba bence bu yüzden üzülmeyin benim kızımda 15 aylık evt emziriyorum ben birde çalışıyorum mesela kv bakıyor yanyana oluncada onun arkasından ağladığı bile oluyo o anki hallerine bağlı bence neyapmak isterlerse onu yapıyolar .. :) evt emzirme anne ve bebeği birbirine bağlayan çok güzel bir etken bağlılık ama sizin durumunuz ile alakası yok her nezaman ne süreçte olursa olsun hep sizi arar ve özler :) canınızı sıkmayın lütfen ...

Çok teşekkür ederim cvp için. Ya aslında hem kaynanam sürekli diyo seni sevmiyo bizi seviyo diyo.onu pek umursamıyo dum ama arkadaşım da öyle diyince burda sorayım dedim tekrar sağolun :)
öyle şey olur mu yaw
2 yaşına dek kendisini annesinin bir uzvu sanan bir canlı insan hehhe
tabiki her zaman his olarak sizin yeriniz ayrıdır içten içe ne derse ne yaparsa yapsın

Çok teşekkür ederim çok rahatladım valla. Allah bağışlasın kızınızı. İyi ki burada sormuşum içim rahatladı :)
seninkinide bağışlasın canım kim nederse desin anne ve evlat ayrılmaz 2 lidir buna kimse engel olamaz rahat olun lütfennn:KK74::D:KK24::-)

kaynananız da hatalı bence klasik kaynana davranısı sen sakın canını sıkma.:)

Merhaba arkadaşlar. Oğlum bir yaşında. İlk doğduğundan beri hiç meme emmedi sütümü sağarak biberonla verdim. Üç dört ay ancak yetti daha sonra bitti. Benim sormak istediğim oğlum gün içinde bi iki defa bana sarılmaya geliyor o da ya acıkmış oluyo ya sıkılmış oluyo ya da uykusu oluyor. İkimiz yalnızken ben mutfağa filan gidince peşimden geliyo ağlayarak ama evime bir yabancı misafir geldiğinde kadın lavaboya gitse peşinden ağlıyor bazen hep yapmıyo bunu ama bazen yapıyo. Bi de babası eve geldiğinde onun yanına gidiyo bana gelmiyo artık babasının kucağından. Ben yanındayken babası diğer odaya gidince peşinden hüngür hüngür ağlıyo gidiyo hiç bakmıyo bana. Ben daha anlamıyor diye normal sanıyordum. Bugün bi arkadaşımla konuştum oğlu iki yaşında. Bir buçuk yaşına kadar emzirdi. Durumu anlattım senin oğlunda bir yaşında böyle miydi dedim. Hayır hiç öyle bişeyler yapmadı ama ben emzirdim diye bence dedi. Sizce de öyle mi benim oğlum emmediği için beni annesi gibi görmüyor mu. Çok aklıma takıldı ve mutsuzum:KK43:(. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Emziremedin diye emzirenlerden daha az anne değilsin canım. Oğlumda kucağımda pek durmaz babasını ister. Ama kızım bütün gün koynumda öper sever beni. Erkek çocuğunun doğasında da çok yok sanırım. Üzme kendini.

bütün gün berabersiniz diye akşam babayı özlüyordur.Benim oğlumda yabancı gelince eve hiç gitmesin isterdi çünkü eve gelen onunla oynuyor.Muhtemelen sen ev işine kendini kaptırıyorsundur.Çocuğunla geçireceğin vakit toz almaktan daha önemlidir.Hiç canını sıkma sana laf söyleyen kv de emmiştir ama anneye söylenmiyecek laf etmiş.
demekki emen daha insancıl olmuyor.
Bebeğinin dünyası her zaman sen olacaksın .emse de emmese de :)

Benimki gençleri anne yaşlıları anneanne sanıodu. Öpmesi icin yalvarılorm. İnsanların ark. Ağlaması normal ses değisklk arıyor.
2Yasnda ğecti insanlara ismiyle hitap edio

arkadaşınız densizlik etmiş ama kayınvalideniz daha da büyüğünü yapmış ve yapmakta .. o nedir yaa böle bişeye müsaade etmeyin lütfen ..
ne güzel söylemiş bir üye emziremediniz diye daha az anne değilsiniz diye .... 3 ay uğraştım ama hiç sütüm olmadı .. hiç sütümü alamadı kızım .. bende alamamışım anne sütü kardeşim de ... 2,5 yaşında kızım hiç ayrılmaz peşimden sürekli sevgi sözcükleri .. bende annemden ayrı duramam bi gün konuşmadan geçiremem .... yanii kendinizi üzmeyin boşyere .. önemli olan yavrunuzu sevmeniz sevginizi göstermeniz ....

canım emmekle pek bir alakası olduğunu zannetmiyorum. sen ona yakınlık göster. mesela al onu ilgisini çekicek türlü oyunlar oynat. elinden tut eğer öyle yürüyebiliyorsa y
yürüt. yani ona senin yakınlığını hissettir.

bütün gün berabersiniz diye akşam babayı özlüyordur.Benim oğlumda yabancı gelince eve hiç gitmesin isterdi çünkü eve gelen onunla oynuyor.Muhtemelen sen ev işine kendini kaptırıyorsundur.Çocuğunla geçireceğin vakit toz almaktan daha önemlidir.Hiç canını sıkma sana laf söyleyen kv de emmiştir ama anneye söylenmiyecek laf etmiş.
demekki emen daha insancıl olmuyor.
Bebeğinin dünyası her zaman sen olacaksın .emse de emmese de :)
Çok teşekkür eder im . Çok yardımcı oldunuz. Bu aralar oğlum yürümeye başladı sürekli gelip benimle oyunlar oynuyo sarılıyor, . Ev iislerini pek umursamaz oldum ☺

Emziremedin diye emzirenlerden daha az anne değilsin canım. Oğlumda kucağımda pek durmaz babasını ister. Ama kızım bütün gün koynumda öper sever beni. Erkek çocuğunun doğasında da çok yok sanırım. Üzme kendini.
Ya emzirdin mi bilmiyorum. ama eğer emziremediğiysen benim gibi etrafında konuşanları az çok bilirsin . Sanki herkes prof. Kesiliyor başında ,sen kendin emzirmiyorsun gibi konuşup duruyorlar. Emzirmeyen ,normal doğum yapmaya n gerçek anne olmaz filan diyorlar . Ve daha bir sürü şey. Özellikle de kv . Allah IMA şükürler olsun eşim laf söyletmiyor .yoksa hiç katlanamazdm çok mutsuz olurdum herhalde.allah bağıslasın çocuklarını. Çok sağol cvp için.

canım emmekle pek bir alakası olduğunu zannetmiyorum. sen ona yakınlık göster. mesela al onu ilgisini çekicek türlü oyunlar oynat. elinden tut eğer öyle yürüyebiliyorsa y
yürüt. yani ona senin yakınlığını hissettir.
Ben zaten hiç uzak davranmam ki ona . Sürekli yanına gidip oyular oynatıyorum, elimden geldiğince. Çok şükür bu aralar yürümeye başladı , benimle daha çok oynamak istiyo. Çok teşekkür ediyorum cevabın için.

Back
X