Bebegimin basinda kucuk siskinlik var

Dilem16

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
29
3
6
41
Merhaba arkadaslar ben yurtdisindan katiliyorum. benim iki aylik bir oglum var . Basinda pulla benzer seyler cikdi doktora goturdum bir tarak ve bebek vazalini verdi surup daha sonrada taramam gerekiyormus bende yaptim ve iki gun sonra bebegimin basinda balon gibi siskinlik Oldugunu farkettim Nedeninin taradigimdan oldu diye dusunuyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim .

Bıngıldak dediğimiz yerde mi şişkinlik

Konak varmış sanırım. Konak tarağıyla mı taradınız başını. Taradıktan sonra kızarıklık normal ama şişmesini bilmiyorum. Beze buz sarıp uygulanabilir şişliği alsın diye. İşe yaramazsa doktora götürün bence

Evet ..nanne_molla . Araya hafta sonu girince pazartessiyi beklemek zorundayim cok da endiss etmiyor deilim . Tarakdan mi oldu diyorsunuz sizde Asiri konak vardi ve buyukceydi tararkene zorlaniyordu ama doktrum kaldirmam gerekdigini bisey olmayacagini soledi ogun olmadi ertesi gunde olmadi evvelsi gune oldu. Baska bi sebebden de olmus olabilir lutfen bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim pazartesiye kadar kafayi yerim

Kusura bakmayın bildirimini görmediğim için mesaj yazdığınızı görememiştim. Umarım şimdi iyidir bebeğiniz. Geçmiş olsun. Allah büyük şeyler göstermesin evlatlarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…