Çocuk Hastalıkları Bebegimin bingildagi küçükmüş:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar bugun doktora gittik gazi icin ama bambaska bisey ogrendim tabi o an ne oldugunu bilmiyordum doktor bingildagi nirmalden cok kucuk her ay takip etmemiz lszim dedi. Ben eve gelip internetten bakinca bunun cok ciddi sikintilara yol acabilecegini gördüm bebegi boyle olan basina gelen varmi

İnternetten arastirma canim doktor ne derse ona bak cunku internette herseyi yaziyolar bindr bir olacak ihtimali bile biz annelerin icine dert oluyor d vitamini ni eksik etme bizim basimiza gelmedi de insallah bisey olmaz tedavisine bakarsiniz

Her ay takip önemli. Sakın ihmal etmeyin. Başçevresi ölçülecek ve büyüme olup olmadığına bakılacak. Büyüme varsa çok büyük sıkıntı olmaz ama büyüme yoksa o zaman mutlaka üniversite hastanesine falan gitmeniz gerekir. Geçmiş olsun

Her ay takip önemli. Sakın ihmal etmeyin. Başçevresi ölçülecek ve büyüme olup olmadığına bakılacak. Büyüme varsa çok büyük sıkıntı olmaz ama büyüme yoksa o zaman mutlaka üniversite hastanesine falan gitmeniz gerekir. Geçmiş olsun

Kizlar bugun doktora gittik gazi icin ama bambaska bisey ogrendim tabi o an ne oldugunu bilmiyordum doktor bingildagi nirmalden cok kucuk her ay takip etmemiz lszim dedi. Ben eve gelip internetten bakinca bunun cok ciddi sikintilara yol acabilecegini gördüm bebegi boyle olan basina gelen varmi
bir akrabamda bıngıldak erken kapandığından ameliyat oldu 20 yıl önce o şartlarda düşünün, çok zeki çok sağlam bir genç adam şimdi boy pos zeka maşallahı var.yalnız kafasında ameliyat izi kaldı saçlar kapıyor biraz, biraz da kafasının şekli kötü ama hiçbir şeyi yok maşallah.

çocuğunuzun kafa ölçüsü takip edilecek kafa ölçüsü büyürse sıkıntı yok unutmayın hepimiz farklıyız sonuçta, işin en iyisine götürün çok sorun yaratan bişi değil, sorun yaratsa da tedavisi yüzde yüz var

benim kızımında 4. ayında kapandı bıngıldağı bende her ay kendim takip ettim büyüme varmı diye çok şükür hiç bir sorun olmadı şuan iki yaşını doldurmak üzere.ayrıca internetten araştırdığımda çok korkmuştum .okuma oraları sadece her ay takip et yeterli

Cok pimpirikli bi insanim asiri birde internetten bunlari okuyunca aglaya aglaya sütüm kesilecek cok kötüyüm

Banada esim bugunden itibaren yasakladi artikbu son noktaydi dedi hastaneden gwldigimizden beri agliyorum
En guzeli bakmamak kuzum sen birak bakmayida aglamayi da sütün kesilir bebegin huzursuzlanir kötü etkilenir bebeginde unutma

Can'ım bebeğin kaç aylık

Benim bebeğim de ilk doğduğunda bıngıldağı küçüktü(ama bize göre). Annem falan sor Dr una bıngıldağını demişti. Ama Dr bişi demedi. 4 aylıkken sağlık ocağındaki hemşire bıngıldağı kapanmak üzere 1*1 açıklı kalmış D vitaminini bırakman gerekebilir Dr una danış dedi. Dr 4. Aydan sonra kapanmasını normal kabul ediyoruz ki hala kapalı değil d vitaminini kullanmaya drvam et, kapansa da baş çevresini sürekli kontrol edicem demişti. Ben yine de o ay kafama göre azalttım d vitaminini. 5. Ay da da hala kapanmamıştı. En son 6. Ay kontrolünde kapanmak üzere ama sıkıntı değil demişti.

Bence için rahat değilse bir Dr a daha gidin. Belki D vitaminini kes diyebilir

Benim bebeğim de ilk doğduğunda bıngıldağı küçüktü(ama bize göre). Annem falan sor Dr una bıngıldağını demişti. Ama Dr bişi demedi. 4 aylıkken sağlık ocağındaki hemşire bıngıldağı kapanmak üzere 1*1 açıklı kalmış D vitaminini bırakman gerekebilir Dr una danış dedi. Dr 4. Aydan sonra kapanmasını normal kabul ediyoruz ki hala kapalı değil d vitaminini kullanmaya drvam et, kapansa da baş çevresini sürekli kontrol edicem demişti. Ben yine de o ay kafama göre azalttım d vitaminini. 5. Ay da da hala kapanmamıştı. En son 6. Ay kontrolünde kapanmak üzere ama sıkıntı değil demişti.

Bence için rahat değilse bir Dr a daha gidin. Belki D vitaminini kes diyebilir
Doktor d vitaminine devam dedi ama ben bıraktım. Benimki su anda 1 mis daha 1 aylik yavrum

Back
X