Bebeğimin canını acıttım :(

pis7li

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
752
2
46
Ankara
hanımlar bebeğimi yatagımda yatarken üzerime yatırıp pışpışlarken uyumuşum bebeğim üzerimden yere düşmüş ne kadar ağladı bilmiyorum bi irkildim bacaklarımın bağı çözüldü hemen kaldırdım yerden sağ kolunu oynatmıyordu hemen eşimi aradım nöbetteydi geldi hastaneye gittik gece 4 te bebeğimee yavruma işkence gibi röntgen ve kan aldılar yavrum gözüme nasılda bakıp aglıyordu şükür hiçbirşey çıkmadı tahlillerinde ama kolu çok agrıyor emzirirken yatıramıyorum kucagıma acı acı ağlıyor uluyor resmen içim yanıyor hanımlar
acısı nezaman geçecek başına böyle durum gelen varmı lüütfen bana yardım edin ne yapim da caanı yanmasın kızımın dr.calpol verdi onu içirdim şimdi uyuyor ama uyanınca yavrum gene çığlık atıyor kendimi asla affetmicem ben kötü bir anneyim kızım beni sevmiyor canını acıttım

Ahh kuzum kiyamam ona ben.
Onlar melek, yurgim acidi yaa.
Sende yipratma arkadasim kendini kaza iste, insan bilerek onlarin tuyune zarar gelsin ister mi?
Cok sukur ciddi birsey yok.
Kirigida olabilirdi.
Dusmenin etkisiyle ezilmistir , incinmistir kollari.
Yerim onu bennnnn.
Kotu anne degilsin ne alakasi var.
Hepimiz uykuya hasret buyuttuk yavrularimizi.
Olur insanlik halidir.
Sevgiye bog, simart simdi sen onu.

Kendinizi suclamaktan vazgecin ilk basta kotu bir anne olsaniz bu durum icin bir bahane bulur kendinizi siyirirdiiz. Yegenimde uyurken yataktan dusmustu bizde sizin gibi anlar yasamistik. Ama inanin gececek sakin olun ve sevginizi hissettirin:) gecmisler olsun

Geçmiş olsun. kötü bir anne mi??? biraz abartmıyor musun? onların kolları bacakları daha sağlam. esnek. bişi olsa idi dr zaten bırakmazdı. sakin ol ki çocuk strese girmesin. öptüm bebişi.

Geçmiş olsun çok üzüldüm ama kendinizi suclamayin. Benimde iki aylık bebeğim var uyku akiyor gozlerimden eşim sağolsun hiç yardım etmiyor kimsede destek olmadı bende bebeğin üstünü ortmeden kanepede uyuya kalmıştım havada serindi uyanınca şok oldum inan insanın bünyesi bir yere kadar dayanıyor. Dr una danis ıstersen ama papatya cayi hem rahatlatir hem sakinleştirici özelliği var ıstersen bir çay pardagi kadar ver bebeğin ne kadarlık bilmiyorum kucukse yarısı kadar ver ıstersen. Tekrar geçmiş olsun allah yavrunu bağışlasın sana

ben de kızımı düşürdüm yataktan hem de 2 defa
allah şükür bzde ağrı falan olmadı
inş szinki de geçer 1-2 güne
hem dr de bişey yok demiş
üzmeyin kndinizi

canım şimdi milliyette okudum 2 aylık bebeğini emzirirken uyuyakamış ve uykusunda üstüne yatmış, malesef uyandığında bebeğinin vefat ettiğini görmüş, o kadar üzüldümkibu habere, kadın şoktan kendini öldürmeye falan kalkmış
haline şükret canım bişeyi yokmuş nasılsa, daha dikkatli olursun bundan sonra
çok sevdiğim bi laf var, annelik hep vicdan azabı çekmektir diye, malesef doğru

Son düzenleme:
benımde kızım koltuktan dusmutu 52 gunlukken. (bu ilki sadece :)) kızım 5-10 dk agladı ben 55 dk agladım.
1 ay cok kötu oldum sonra gecti
kızım 2 aylık suanda ve 15-20kere düşmüştür yataktan sımdıye kadar
gece ayagımda sallarken uyyuakalırdım o da düşerdi dönerken
babası kucagına almıs uyuyakalmıs yatakta bır gun, o gunde düşmüştü. eşim çok kötu olmustu :) ben alıştım tabi koymuyor düşüşü :)

chess ınde yazdıgı gıbı emzırırken uyuyakaldıgını düşünsene, Allah muhafaza...
şükret canım

canım ,boşuna üzülme istiyerek mi yaptın olur böyle kazalar önemli olan kalıcı hasar yok buna sevin geçicekk

bende beekken annemin üstüne yatar uyurmuşum ,bide kadıncağız hamile ve çalışıyor ,beni düşürmemek için ayak bileğimden tutarmış ........

yinede uyurken bebeği bebeşiğine bırak tatlım nolur nolmaz .....

çok geçmiş olsun

Ben de düşürdüm yataktan iki kere kızımı.İnsanın günlerce aklından çıkmıyor.Geçmiş olsun beterinden korusun Allahım.

allahtan birşey olmamış .daha dikkatli olursun diyecem ama kaza yani .birdaha göstermesin allah .

Cooook gecmis olsun. Ucuz atlatmissiniz, insallah birdaha olmaz öyle birsey.

Benimde görümceyle kocasi 2 yasindaki kizlarini iki elinden tutup merdivenlerden cikarken "ucuruyorlarmis", hani cocuk seviniyormus, iki üc merdiven basamagi kaldiriyorlarmis yukari cikarken. Sonra cocuk aglamaya baslamis gece, kolum agriyor kolum agriyor. Hastaneye gitmisler, meger kolunu omzundan (!!!) cikartmislar, doktor tekrar yerine otutturmus, nasil basardiniz bunu demis, cok utanmislar tabii, kötü niyet olmadigi halde, cocuklarina zarar verebilmisler.
Eeeee cocuk vücudu narin, kac gün boyunca daha aglamis kizlari, artik cok daha dikkatliler. Bir tek sizin basiniza gelen bir durum degil yani, her anne baba zaman zaman sucluluk duygusu yasayabilir, bu aslinda iyi bir anne oldugunuzun bir kanitidir ; )

üzme kendini neden üzüyorsun kötü olmuş ama allahım sakınmış bak ya daha kötüsü olsaydı için yandı canının gitti ama toparla kendini canım benm benmde kuzenim öyle olmuştu cok üzülmüştük ama bize ders oldu

gecmis olsun ALLAHTAN birsey olmamis verilmis sadakaniz varmis,
bundan sonra daha dikkatli ol canim..

ÇOk çok geçmiş olsun minik meleğimize...Sende kahretme kendini kaza sonuçta... yerim onun ben minnacık ellerini kollarını

Benim yengemde biraz kiloludur gece bebeği emzirirken göğüsünün altında kalmış kafası yengemde uyumuş
Allahtan hemen farketmişte nefessiz kalmamış bebek.
Umarım bebişin kolu hemen iyileşir, kendinizi perişan etmeyin ve benim yerime kocamaaaan öpün onu

benim görümcemde 40 günlük bebeğini emzirirken uyuya kalmıştı ve kızı malesef öldü bende böyle şeylerden çok korktuğum için oğlum bebekken gece uyandığında salona geçip tv açıyodum tv bakıyodum ki uyuya kalmıyayım dikkat edersin artık canım uykun çok ağarsa emzirmeye başlayınca tlf alarmını falan kur çok geçmiş olsun

İçim Cız Etti..
Çook Geçmiş Olsun..
Sen Kötü Bir Anne Değilsin, Kendine Haksızlık Etme..

Sev Onu, Çok Sev..
Kokla Emi..

canim benim ya kiyamam ikinizede.
kendimi senin yerine koydumda kötü bi durum ama sükret kötü bisey yokmus.
bebek kac aylik?
kucaginda uyumamaya calis.
bebisini yatagina birak bende öyle yapiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…