hanımlar bebeğimi yatagımda yatarken üzerime yatırıp pışpışlarken uyumuşum bebeğim üzerimden yere düşmüş ne kadar ağladı bilmiyorum bi irkildim bacaklarımın bağı çözüldü hemen kaldırdım yerden sağ kolunu oynatmıyordu hemen eşimi aradım nöbetteydi geldi hastaneye gittik gece 4 te bebeğimee yavruma işkence gibi röntgen ve kan aldılar yavrum gözüme nasılda bakıp aglıyordu şükür hiçbirşey çıkmadı tahlillerinde ama kolu çok agrıyor emzirirken yatıramıyorum kucagıma acı acı ağlıyor uluyor resmen içim yanıyor hanımlar
acısı nezaman geçecek başına böyle durum gelen varmı lüütfen bana yardım edin ne yapim da caanı yanmasın kızımın dr.calpol verdi onu içirdim şimdi uyuyor ama uyanınca yavrum gene çığlık atıyorkendimi asla affetmicem ben kötü bir anneyim kızım beni sevmiyor canını acıttım
üzme kendini neden üzüyorsun kötü olmuş ama allahım sakınmış bak ya daha kötüsü olsaydı için yandı canının gitti ama toparla kendini canım benm benmde kuzenim öyle olmuştu cok üzülmüştük ama bize ders olduAhh kuzum kiyamam ona ben.
Onlar melek, yurgim acidi yaa.
Sende yipratma arkadasim kendini kaza iste, insan bilerek onlarin tuyune zarar gelsin ister mi?
Cok sukur ciddi birsey yok.
Kirigida olabilirdi.
Dusmenin etkisiyle ezilmistir , incinmistir kollari.
Yerim onu bennnnn.
Kotu anne degilsin ne alakasi var.
Hepimiz uykuya hasret buyuttuk yavrularimizi.
Olur insanlik halidir.
Sevgiye bog, simart simdi sen onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?