hanımlar bebeğimi yatagımda yatarken üzerime yatırıp pışpışlarken uyumuşum bebeğim üzerimden yere düşmüş ne kadar ağladı bilmiyorum bi irkildim bacaklarımın bağı çözüldü hemen kaldırdım yerden sağ kolunu oynatmıyordu hemen eşimi aradım nöbetteydi geldi hastaneye gittik gece 4 te bebeğimee yavruma işkence gibi röntgen ve kan aldılar yavrum gözüme nasılda bakıp aglıyordu şükür hiçbirşey çıkmadı tahlillerinde ama kolu çok agrıyor emzirirken yatıramıyorum kucagıma acı acı ağlıyor uluyor resmen içim yanıyor hanımlar
acısı nezaman geçecek başına böyle durum gelen varmı lüütfen bana yardım edin ne yapim da caanı yanmasın kızımın dr.calpol verdi onu içirdim şimdi uyuyor ama uyanınca yavrum gene çığlık atıyorkendimi asla affetmicem ben kötü bir anneyim kızım beni sevmiyor canını acıttım
hanımlar yorumlarınızı ancak okuyabildim ogünden beri hastanedeydik
çünkü kızımın kolunu alçıya aldılar yavrum acı acı ağlıyordu hele kırılmış ve ödem oluşmuş
devlet hastanelerine güvenmiyceksin aslaa bişi yok deyip yollamışlardı
kolu davul gibi şişti kızımın ve acısı çok derindi yavrumun şimdi biraz iyi kızım
ama kolu dirsekten kırılmış ve ödemleşmişhele oynatamıyodu yavrum kolunu
o güne nazaran şimdi biraz daha iyi agrı kesici calpol veriyorum onunda etkisi olabilir canının yanmaması
sizi bilgilendirmek istedim sevgili bayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içime su serptiniz yazdıklarınızla
birtek ben diğilim yani ... kızım 45 günlük öpüyorum hepinizi
benımde kızım koltuktan dusmutu 52 gunlukken. (bu ilki sadece :)) kızım 5-10 dk agladı ben 55 dk agladım.
1 ay cok kötu oldum sonra gecti
kızım 2 aylık suanda ve 15-20kere düşmüştür yataktan sımdıye kadar
gece ayagımda sallarken uyyuakalırdım o da düşerdi dönerken
babası kucagına almıs uyuyakalmıs yatakta bır gun, o gunde düşmüştü. eşim çok kötu olmustu :) ben alıştım tabi koymuyor düşüşü :)
chess ınde yazdıgı gıbı emzırırken uyuyakaldıgını düşünsene, Allah muhafaza...
şükret canım
çünkü kızımın kolunu alçıya aldılar yavrum acı acı ağlıyordu hele kırılmış ve ödem oluşmuş
kolu davul gibi şişti kızımın ve acısı çok derindi yavrumun şimdi biraz iyi kızım
o güne nazaran şimdi biraz daha iyi agrı kesici calpol veriyorum onunda etkisi olabilir canının yanmaması
sizi bilgilendirmek istedim sevgili bayanlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içime su serptiniz yazdıklarınızla
geçmiş olsun ama kızma da:) bu da sana ders olsun..
ne olursa olsun yatarak emzirme bir daha, çünkü insanlık hali uykuya dalıyoruz..
mutlaka doğrul öyle emzir..
Allah korudsun yatarak emzirirken bebeğin üstüne kapaklanıp öyle uykuya dalıp, sonra da bebeğinin soluksuz kalıp Allah muhafaza ölümüne neden olan vakalar duymuştum geçen sene haberlerde..
aman haaa...
oy oy kıyamm nasıl dayandı o yavru o acıya benm bebegmde bugün bi tehlike atlttı çok korktum
Geçmiş olsun. Annesi yavrun seni mutlu görmeyi ister. Unutmaya çalış ama yavruna çok iyi bak artık. Bak ağlayınca çok üzülmüşsün , yüreğin burkulmuş. Allah acil şifalar versin.
canım kızın nasıl oldu
iyi teysiz şimdi uyuyor koluda iyi oynatabiliyor artık çok mutluyum
ama agrı kesici vermezsem çok aglıyor..ayrıca bide ishal başladı çocumda dr.götrdüm 2 tane şurup verdi uyansın ona başlıcam
umarım karın agrısıda iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?